כצפוי יש להגיד, דייגו גדיין בלם ויאריאל ונבחרת אורגוואי, חתם באתלטיקו מדריד, ועכשיו יש הודעה רישמית. מה שאומר שכנראה בונים על אופאלושי כמגן ימני, ופאני לא יגיע.
אני גם לא שמעתי שום דבר על המכירה האפשרית של חואן ולרה בניגוד לקיץ שעבר. ככה שהאגפים סגורים. מרכז ההגנה לא. עם גודין יש לנו 6 בלמים לא כולל אופה. קבררה יושאל לבטיס או לרקרה ואפשר בקלות למצוא השאלה לפולידו. או למכור את חואניטו, אבל זה כבר לא בקלות.
החתמה טובה בשבילכם לדעתי, כמו שכתבתי בעבר, מעבר לכל הדברים שכבר נכתבו פה ובדיון ההעברות, זה שגודין הראה רצון להגיע ולחץ לביצוע ההעברה זה גם טוב. אני משער שהמחיר בסופו של דבר היה יותר הגיוני, על כמה מדובר? אגב, בעיקר לעמי, ברונו אלבש עבר לרוסיה ב-18 מ' אירו. גם בלם טוב מאוד אבל שלא יותר טוב מגודין לדעתי, כשגם הגיל חשוב פה. יכול להיות שהמחירים האלו מתחילים להיות הנורמלי אולי?
ברונו אלבש בלם יותר טוב מגודין, יש לו פוטנציאל להיות אחד הבלמים הטובים באירופה סטייל קראבליו ופפה של ריאל, גודין לא בסקאלה שלהם.
או קיי, אז אנחנו לא מסכימים. לדעתי ברונו אלבש כיום הוא בלם באותה רמה של גודין פחות או יותר, כשהוא לא ישתפר יותר מדי כנראה בגילו (לכן אולי "היה לו" פוטנציאל ולא "יש לו") בעוד לגודין עדיין יש את הפוטנציאל הזה.
מכבד את הדעה שלך, ואולי אני טועה ולא מעריך מספיק את גודין, ניהיה חכמים במשך העונה. בכל מקרה, הסכום הוא 10 מיליון יורו, סכום סביר.
פרטי העיסקה עדיין לא פורסמו ב-MD. אני מנחש שההנהלה שלנו בישלה פה איזו קומבינה. בקשר לאלבש: המועדון של גזפרום יכול לבזבז כסף כמו ריאל וברסלונה. אנחנו לא בליגה הזאת.
הליגה הרוסית העונה תיהיה אחת המרתקות באירופה, הכסף שנשפך שם והשחקנים שמגיעי להם מעוררים חשק. לאיזה קבוצה אלבש עבר?
שאלה קטנונית משהו: אם אנטוניו לופז יבלה על הספסל, מי יהיה הקפטן במשחקים? סימאו נראה כמו בחירה טבעית, אבל יש לי תחושה שגם הוא ימצא את עצמו לא מעט על הספסל.
בעונה שעברה פורלאן וסימאו היו הסגנים. אם אף אחד משלושת הקפטנים לא על המגרש, הולכים לפי הוותק בקבוצה. וסוף סוף יש הרבה ותיקים, לא כמו בתקופה של פרנאנדו טורס.
אתלטיקו ביצעה החתמה מאוד נבונה ועושה רושם שהעונה היא מביאה שחקני הגנה נורמלים. גודין בלם לא רע בכלל והוא בן 24 - כלומר ייתכן שהוא עוד ישתפר. בויאריאל הוא עשה התקדמות אדירה והתרשמתי מקור-הרוח והשקט שלו בעונה הראשונה במדי הקבוצה(08\2007). מדובר באחד משחקני ההגנה היותר טובים בליגה הספרדית וצריך לזכור שלאתלטיקו הרי אין את היכולת להביא בלמים או שחקני הגנה מהשורה הראשונה אז בהתחשב באפשרויות שעומדות לרשותה - עיסקה טובה, המחיר לא מוגזם.
אני מאמין שהמקום שלנו הוא מקום שלישי אך אני מקווה שניתן פייט על האליפות, פנטזיה שלי , אני מאמין שככל שהאמונה גדולה יותר ואין ציפיה כך אפשר רק להרוויח. עם שחקנים כמו גודין ופליפה לואיס ההגנה נראית הרבה יותר טוב, עונה טובה של חוליית ההתקפה ואנחנו בהחלט יכולים לשחזר את ההישג של הליגה האירופית ולסיים במקום 3 בליגה ומעלה. ומי יתן ואולי גם ניקח תואר כבר ב27 לחודש, יהיה קשה אך אני מאמין שאפשרי אחרי שמוריניו עזב.