אין מצב שאליאס יפתח אחרי 2 אימונים אני דווקא חושב שזה ההרכב שיהיה דה חאה-אויפאלושי,פראה,דומינגז,פליפה-מריו,טיאגו,ראול גארסיה,מרידה,קון,קוסטה
אין מצב שאליאס יפתח אחרי 2 אימונים אני דווקא חושב שזה ההרכב שיהיה דה חאה-אויפאלושי,פראה,דומינגז,פליפה-מריו,טיאגו,ראול גארסיה,מרידה,קון,קוסטה
רייס מורחק בגלל המשחק בגביע? אוי איזה מטומטם , אני דווקא שמח שנהיה תלויים מאוד באגוארו ,כל פעם שהוא מנסה לתת את המסירה היא הולכת למקום הלא נכון אבל כשהוא הולך לבד הרבה פעמים זה דווקא עובד, דאבל עם מרידה\ התקפות מהירות עם דייגו קוסטה ואני מאמין שנראה גול ובישול שלו.
האס מפרסם שסעיף הקניה של סאלביו הוא 8 מיליון..שבנפיקה מרוצים ממנו וכי יש סיכוי שירצו לקנות אותו בקיץ אם הוא ימשיך ביכולת הזאת עד לסוף העונה
לפי המארקה קיקה אישר כי פורלאן לא ישחק מחר נגד סנטאנדר בגלל שעוד לא החלים לגמרי מהפציעה ושהוא ישמר לגומלין בחמישי נגד אספניול... מחר אנחנו בבעיה ועם סגל מאוד מאוד חסר...מקווה שנצא מהמשחק הזה בשלום ועם 3 נקודות
ובאותו עניין, במסיבת העיתונאים היום קיקה דיבר על ההצטרפות של מיראנדה. פורלאן ואליאס לא כשירים למחר. מרידה וראול ישחקן באגפים, קוקה ובורחה יהיו על הספסל.
עם סגל כל כך מוגבל כמו שיש לקיקה לקראת המשחק מחר, לא הייתי פוסל אפשרות לנסות את פליפה כקיצוני בצד שמאל ולהחזיר את אנטוניו לופס להרכב. קשה לי להאמין שעם ראול גרסיה באגף ההתקפות יזרמו. והייתי גם משלב את מריו סוארז בהרכב, כי למשחק כזה ממש לא צריך את אסונסאו הבלתי יעיל בעליל בכל מה שקשור למשחק ההתקפה.
תודה אליאס, גולאסו אמיתי, אין לי ספק שהוא יתן עוד כאלה גם בליגה, וכמה שאתלטיקו פריארים. עכשיו אחרי שמיארדנה הגיע אפשר להגיד שסאלביו סיים את דרכו באתלטיקו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
אני לא חושב עמי.. כלומר מיראנדה יגיע בקיץ, וכנראה גודין יקבל את האזרחות שלו עד אז, כלומר שיש את דייגו קוסטה, אליאס ומיראנדה תופסים את מקומום הזרים. אני מאמין שבסופו של דבר אתם תעלו את בורחה ותעיפו את דייגו קוסטה, והזרים שלכם יהיו סאלביו, מיראנדה ואליאס... ממה שהבנתי אתם לא רוצים או מעוניינים למכור את סאלביו. כמו שאמרתי לפני, צירוף של מיראנדה זה צירוף מאוד משמעותי.. בלם מצויין. אלגנטי, יודע להתנהל עם הכדור עם שתי הרגליים(הוא ימיני) משחק ראש מצויין, חזק פיזית, מהיר יותר מכל בלם שיש לכם עכשיו בסגל, מגיע בגיל מצויין אחרי שנחשב לבלם הטוב בליגה הברזילאית כבר כמה שנים והוביל ושימש כדוגמא בסאו פאולו, יש לו אישיות טובה... כמו אליאס, החתמה שתשדרג את הקבוצה שלכם.. במיוחד שהוא מגיע בחינם כשאתם גם ככה סובלים ממחסור במזומנים.
כל שנה מגיע בלם וכל שנה זה אותו דבר שהוא בגיל המושלם שהוא הנהיג שהוא ושהוא...אני כל כך מקווה שהפעם זה באמת יהיה נכון ויבוא השחקן שישדרג את ההגנה שלנו
דווקא פה יש לי הרגשה שמדובר באמת בבלם טוב, שישדרג את הההגנה שלכם משמעותית, הבלמים הברזילאים הם קשוחים, פיזים, ובנויים היטב. הלוואי שקוסטה יעוף ויגיע במקומו סאלביו.
כל כך הרבה בעיות יש לנו..בחיים לא ראיתי מועדון שרק נחלש כל הזמן..זה פשוט לא נקלט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx העיקר סרזו יודע לצאת בהצהרות מפגרות..שידאג לקבוצה במקום זה