הולכים לנצח ועולים לדעתי עם ההרכב החזק ביותר שאפשר..אולי פורלאן/קון/רייס אחד מהם לא ישחק וישותף בהתאם להתפתחות המשחק...המאמן רוצה ניצחון השחקנים רוצים ניצחון
בגלל שזה כבר לא תלוי בנו, יהיה פחות לחץ. ויגיעו הרבה אוהדים שלנו, לא חסר כאלה בגרמניה. גם חוראדו יבוא. הוא עוקב אחרי המשחקים שלנו ושומר על קשר עם השחקנים.
יש חוק שאומר שאף פעם לא כדאי לשים ווינר במשחקים של אתלטיקו..אף פעם אי אפשר לדעת באמת מה יקרה דרך אגב זה ההרכב למשחק: דה חאה-ואלרה,פראה,דןמינגס,פליפה-מאריו,אסונסאו,ראול גארסיה,סימאו-קון,פורלאן כנראה שראול גארסיה ישחק בצד ימין או ש 3 קשרי אמצע וסימאו מתחת לחלוצים..בהחלט יהיה מעניין לראות איך הם יעמדו על המגרש
ניצחון שלנו ותיקו באריס אנחנו עולים? בכל מקרה אני בא בראש פתוח , נעלה - אולי נזכה פעם שניה ברציפות וזה טוב , נפסיד - נתרכז רק בליגה שזה גם טוב כי אנחנו רוצים ליגת אלופות...
תנאי המגרש כמעט בלתי אפשריים, השחקנים משחקים על שלג שלא מפסיק לרדת, ולא על דשא. בכל מקרה, אתלטיקו לוחצים וטובים יותר, פורלאן יכל לכבוש ממצב יותר טוב מפנדל, שאגוארו כמובן הכין לו. חוץ מיזה מה ראול גארסיה עושה בתור קשר ימני? אוי ואבוי קיקה. אריס כרגע ב0-0, גול אחד ואתלטיקו עולים.
אגוארו פשוט עושה צחוק מההגנה של לברקוזן, כנראה שגם הוא הבין שלבד עדיף מאשר לשתף את פורלאן שהורס לנו התקפה אחר התקפה , וראול גארסיה דווקא די טוב בעמדת הקשר הימני , לא עושה יותר מדי דריבלים אבל עשה כמה דברים יעילים , אני מקווה שאגוארו ימשיך ללכת לבד במחצית השניה וישים ת'שער, פורלאן במשחק מזעזע, נראה לי שעדיף למכור אותו בינואר ולהביא חלוץ במקומו הוא כ"כ חלש שכבר קוסטה עדיף עליו.
נראה לך שזה בגלל המשחק היום? הנה כמה סיבות: השחקן כבש מעט מאוד העונה, השחקן נמצא בכושר רע מאוד והוא שחקן של תקופות, אנחנו קבוצה שלא יכולה להתסמך על שחקן שיש לו תקופות טובות ורעות ממושכות , הוא מבוגר ועדיף לעושת עליו כבר עכשיו קצת כסף ולהביא שחקן שישאר כאן לכמה שנים קרובות , בכלל הוא חלש העונה ועדיף למכור אותו בכסף שיביאו לנו שחקן שיתן כמה עונות טובות בקבוצה כמו שאז הבאנו אותו מויאריאל ככה משהו בסגנון, לא חסרים שחקנים כאלה כמו דז'קו , הוגו אלמיידה , סיסה של פרייבורג שנמצא בעונה מצוינת וכו'.
בשלג הזה יותר קל להתל במגינים מאשר להוציא בעיטה נורמלית. רק בדקה ה-30 מחליפים את הכדור הלבן לאדום. מפגרים.
שוב אני אומר..יש לנו מאמן שלא רואה את מה שקורה במשחק..הוא לא יודע מה זה חילופים בזמן..פשוט מבזה המאמן הזה..למה רייס עוד לא נכנס?!?
רייס אפס. אבל אין לאתלטיקו קיצוני, רק סימאו שעוזב עוד שבועיים, מה יהיה אז? 1-0 לגרמנים, גם עם אריס לא היו מנצחים, אתלטיקו לא עושה את העבודה שלה מפסידה לקבוצה שהמשחק מעניין לה את היישבן, והגיעה בהרכב חסר. פתטיקו. ראול גארסיה קשר ימני, חילופים הזויים ולא בזמן, מאמן הזוי אחד וקבוצה שנראת על הפנים. עכשיו כל העונה להלחם על ליגת האלופות, ואני לא ממש בטוח שאתלטיקו תסיים במקום הרביעי.