אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 31, 2010.

1. riquelme1 Member

למה לכלכך? אחד השפויים כאן מאוהדי בארסה.

בכל מקרה, הוא לא ציני, היום הכדורגל התקדם שחקנים בני 17 ואפילו 16 מוציאים את עצמם כבר בהרכב הראשון, קח למשל את מוניאין.

ככה ש26 זה לא ממש צעיר, זה לא לא זקן כמובן ויש לו לתת 4-5 שנים בשקט, אבל מבחינת גיל עדיף ללכת על פיאטי.

2. xavi6 Member

מה הקשר? כמה שחקנים אתה מכיר שפותחים כבר בגיל 16, וכמה שחקנים אתה מכיר שפותחים בגיל 26? מה הקשר פה בכלל? אז אם נגיע למצב שבו יש כמה שחקנם שפותחים בליגה מסוימת בגיל 15, השחקנים יפרשו בגיל 27? עמי הטיעון הזה מפגר. חואנפרן לא זקן, ויש לו 6 שנים לתת. זה מספיק, ואני באמת לא חושב שיחתימו אותו על יותר. אי אפשר אף פעם לדעת עם את'.

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא חושב שהעניין זה כמה עונות יש לו לתת, אלא כמה עוד הוא יכול להשתפר ביחס למה שהוא מציג כיום. בנקודה הזו של "פוטנציאל השתפרות" אני חושב שלפיאטי יש יתרון גם בגלל הגיל, למרות שזה כמובן לא דבר דטרמניסטי ויש ויש. אבל בגדול.

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בקולומביה פורסם שאתלטיקו מדריד מסמנת את פאלקאו גארסיה כרכש העיקרי שלה לעונה הבאה במידה ודיאגו פורלאן יחליט לעזוב את הקבוצה ומתכוונת לשלם עבור חלוצה של פורטו 20 מיליון יורו. פאלקאו הגיע לאירופה לפני כשנה וחצי והספיק כבר לכבוש כמות מדהימה של 52 שערים ב-65 משחקים ובשירותיו מתעניינות בין היתר גם מילאן, באיירן ומנ. יונייטד. פורטו מצידה, הכניסה לחוזה של פאלקאו סעיף שיחרור של קרוב ל-40 מיליון יורו, אבל אם אכן ההצעה תהיה רלוונטית, אני מאמין שיצליחו להתפשר.

5. Muurad Member

אמרתי לפני, קשה לי להאמין שפאלקאו באמת יעזוב שנה הבאה, אלא אם כן תהיה הצעה באמת יוצאת דופן(באיזור ה-30 מיליון ומעלה), כי הולק 99% עוזב מסיכום שיש לו עם המועדון ואני לא יודע על סיכום שכזה עם פאלקאו, ועזיבה של 2 הכוחות ההתקפיים הכי גדולים שלה קשה לי להאמין שפורטו תסכים לכזה דבר בקיץ אחד.

אבל הוא חלוץ ברמה עולמית לכל דבר ועניין שרק צריך את הבמה הגבוהה באמת כדי שיקבל הכרה על כך, פשוט מצויין וגם דיי נדיר בימינו חלוץ 9 אמיתי עם משחק דיי מושלם וכמעט בלי חולשה כמו שלו.. בקיצור ממש כמו ליסאנדרו לפניו, מי שתיקח אותו מפורטו תזכה, אפילו אם המחיר הוא 20-25 מיליון יורו, ומי שיבהל מהמחיר ויברח מהמו"מ עם נשיא פורטו יצטער על כך בטווח הרחוק.

Last edited: Dec 15, 2010
  6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

זה באמת בעיה לפורטו אם שני הכלים ההתקפיים הגדולים שלה יעזבו באותה עונה, אבל אולי הם גם יסכימו כי עבור השניים הם יקבלו סכום לא מבוטל ויכולים למצוא מחליפים ראויים בכסף הזה. מה שכן, שוב, העניין מצריך שפורלאן יעזוב את אתלטיקו, כי כל עוד הוא כאן, אני לא רואה את הספרדים מוציאים כזה סכום על עוד חלוץ. האמת, לאור ההצלחה הגדולה שלו, אני לא מבין למה שפורלאן ירצה לעזוב, אלא אם תבוא הצעה מקבוצה גדולה שלא יוכל לסרב לה.

7. Muurad Member

יש להם את המחליפים פחות או יותר עם וולטר וחאמס - לפחות בפוטנציה - ככה שאחד מהם יקודם שנה הבאה, אבל בגלל זה קשה לי לראות גם את הולק וגם את פאלקאו עוזבים, כי ה-2 האלה צריכים לגדול עוד ולהכנס לעניינים.

עוד דבר הוא שלאתלטיקו אין ממש כסף, ואני לא רואה אותם מקבלים הצעה כ"כ גבוהה על פורלאן, לפחות לא באיזור ה-20 מיליון שאני משער שלזה הם מקווים.

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

חאמס לא חלוץ, כך שגם האופציה הזו יורדת.

9. Muurad Member

חאמס הוא המחליף של הולק\וארלה, וולטר - למרות שמשחק לרוב כקיצוני - לדעתי לפחות הוא חלוץ מצויין שיכול להחליף את פאלקאו בתפקיד ה'9'.

אין ממש חלוץ אמיתי כמחליף לפאלקאו, שכן וולטר למרות דעתי האישית עליו משוחק כקיצוני ודיי מזכיר את הולק, ככה שזה נראה לי עוד יותר מאמת את החשדות שלי שהוא לא יעזוב שנה הבאה, אלא רק הולק.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלקאו חלוץ נהדר ומאוד אשמח(וכך גם כל אוהד אתלטיקו) אם הוא יעבור אלינו...רק שזה נראה לי יותר ספוקלציות ולא באמת אמיתי...הסיכוי היחידי שאני רואה את פורטו משחררת אותו זה רק אם קון ימכר ובכסף הזה יקנו חלוץ מחליף..לא רואה אותנו מגישים הצעה מספיק טובה שיסכימו עם המצב שלנו גם אם פורלאן ימכר

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אור, התפקיד הטבעי של חאמס הוא קיצוני שמאלי אבל כקשר התקפי. הוא נוסה גם כ"חלוץ שני" מה שנקרא, שתומך בהתקפה מצד שמאל, אבל ממש לא "9" וגם אין לו נתונים לדעתי להיות "9". לא יודע את מי הוא מחליף בפורטו, אבל אני יודע שהוא כבר נוסה כחלוץ גם בנבחרת הצעירה, והוא פשוט נעלם בתפקיד הזה. גם בבאנפילד הוא היה קשר התקפי וכשנדרש להחליף את אחד מהחלוצים, לרוב שיחק חלש. כקשר התקפי או שחקן מאחורי חלוץ, הוא הרבה יותר אפקטיבי, אבל קצת גלשנו לדיון שלא מתאים לנושא כאן. בכל מקרה פאלקאו עם קון יכול להיות שילוב קטלני, אבל כמו שאמיר אמר, כרגע הכל ספקולציות.

12. Muurad Member

אני יודע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אמרתי, חאמס הוא המחליף של הקיצוניים.. אני התכוונתי שהמחליף האפשרי של פאלקאו הוא וולטר, שלמרות שהוא דומה להולק טיפה במשחק יכול להיות 9 מצויין לדעתי.

בפורטו חאמס הוא מחליף כעיקרון או של הולק או של וארלה-יותר של וארלה, ו-וולטר מחליף של הולק ופאלקאו - יותר של הולק. (למרות ששניהם לא ממש משחקים אבל על הניירhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ), אבל אתה צודק באמת גלשנו פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נקווה בשביל אתלטיקו שפאלקאו באמת יגיע אליהם.

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם האס וגם המארקה מפרסמים שהתחילו שיחות עם הסוכן של חואנפראן והנשיא של אוססונה לא ממש מתנגד למהלך אם יקבל סכום יפה של כסף..

מה שמוזר לי שבמארקה היה כתוב שחואנפראן מסיים חוזה בקיץ ובאס כתוב שהחוזה שלו עד 2012..

דרך אגב אליאס כבר חתם רשמית על חוזה??

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אליאס רצה להגיע בסוף השבוע הזה.

אם אתה מתעקש לבחור בין אס למארקה, לך על אס. לפי MD קיקה ופיטארץ' רצו בזמנו להביא את חואנפראן לוולנסיה. אז כנראה אופצית חואנפראן ממש ממש מועדפת. פיטארץ' ינסה להכניס לעיסקה שחקן שלנו בשביל להוציא פחות מזומנים. קמאצ'ו בזמנו נראה להוט על ולרה (שיכול לשחק בעמדה של חואנפראן.) חוץ מזה קמאצ'ו רוצה את קמאצ'ו.

15. xavi6 Member

חבר'ה, מה לדעתכם הסיכויים של את' לנצח בלברקוזן? יש לה סיכוי? איך מתיחסים בכלל למשחק?