אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/10.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספר את זה לקיקה שרוצה אותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

תעביר את הקללות לביל קלינטון שגרם למשבר האשראי העולמי ותעזוב את סוסו פיטארץ'. הוא רק שכיר שחייב להישאר במסגרת התקציב הדליל של המועדון.
    סימאו בגיל 30+ רצה חוזה לשנתיים עם שכר גבוה. בשיקטאש הציעה לו 3 שנים עם שכר עוד יותר גבוה. אין מה לעשות.

3. riquelme1 Member

דני, עושה רושם שעם יסגרו את הקבוצה אתה לא תתלונן.

בטח שיש, להביא שחקן רכש בתפקיד של סימאו.

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אתה מסכים לזה שהקבוצה אם לא תביא לסימאו מחליף תיחלש בענק וספק אם תצליח להעפיל לליגת האלופות...

במצב הזה אנחנו זקוקים נואשות לסימאו..והאמת..הם הביאו את זה על עצמם

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

סימאו, בניגוד לפורלאן, גם כשלא הולך לו, לא נעלם מהמשחק. אני לא מדמיין ששחקן חדש כלשהו יוכל להיכנס לנעליים של סימאו. יש שמועות, כמובן, רקיטיץ', חואנפראן. והעונה בוטלה ההגבלה של 5 משחקים בליגה לעוברים באמצע העונה.
    אבל קודם כל ההנהלה חייבת להאריך את חוזה של קון בשביל להרגיע את האוהדים.

6. Raulito Madridista

http://estaticos04.marca.com/imagenes/2010/12/13/futbol/equipos/atletico/1292268513_0.Xxx

חואנפראן במקום סימאו? המארקה מדווח היום כי אתלטיקו חושקת בקשרה הספרדי של אוססונה(25)במטרה שיחליף את סימאו שיעזוב בחודש ינואר. קיקה יזם שיחה עם ההנהלה ודרש חיזוק, תחילה הנשיא אנריקה קרזו סירב אולם אחר-כך נתן את ה"או.קיי" שלו למהלך. חואנפראן כבר עודכן על התעניינות מצד אתלטיקו והוא רוצה לעבור. לשחקן יש סעיף שחרור של עשרה מיליון יורו, אולם הוא מסיים את חוזהו בתום העונה הנוכחית ובאוססונה רוצים לנצל את ההזדמנות להרוויח עליו, לכן יהיה מוכנים למכור אותו גם ב-6-9 מיליון יורו.

---------------------------------

אתלטיקו צריכה שחקן במקום סימאו(לטעמי הוא פחות קרוב להגדרה 'שחקן גמור' מאשר מקסי רודריגז שעזב לליברפול אשתקד, למרות שהוא ירד בכושרו). חואנפראן הוא אופצייה מעניינת. הוא לא עילוי אבל הוא שחקן נחמד שאולי ישדרג את עצמו אם ישחק לצד שחקנים טובים יותר. מה שבטוח - מבחינה כלכלית לא מדובר בצעד גדול של אתלטיקו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/10
  7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

החוזה של חאנפראן עד 2012, ככה שאוססונה לא ממהרת למכור וגם השחקן לא מתלהב לעזוב באמצע העונה.
    האופציות הנוספות: פיאטי וויסנטה. את האחרון, אגב, פיטארץ' רוצה יותר מקיקה.
    אני לא מאמין שבגיל 26 שחקן יכול פתאום להשתדרג, אז מה שאנחנו רואים מחואנפראן באוססונה, נראה גם באטלטיקו. זה לא מעט, אבל מפיאטי בן ה-21 אני מצפה ליותר.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

פיאטי גם רגיל כבר לצבעים האלו שהוא לבש כל הקריירה כבר בשתי קבוצות שונות. שחקן עם הרבה פוטנציאל שיכול לשחק גם כחלוץ שני, החיסרון בהעדר משחק הגנה בניגוד לסימאו שכן תרם את חלקו במאמץ. אבל הוא יכול ללמוד ולהשתפר גם בתחום הזה.

את חאונפראן ראיתי מעט מאוד, עשה רושם טוב אבל לא קרוב לסימאו לדעתי. לכן אני מצטרף לדני, גם פיאטי לא ברמה של סימאו, אבל הוא עוד יכול להיות יום אחד.

9. xavi6 Member

סימאו בדעיכה, לדעתי פיאטי יהיה תחליף ראוי ואף יתעלה על קודמיו.

10. riquelme1 Member

חואן פראן שחקן נפלא, בתור אחד שיוצא לי לראות לא מעט את אוסאסונה, הוא שחקן אדיר, יש לו טכניקה אדירה, הוא עובר כמעט כל שחקן ב1 על 1, הוא מהיר ויש לו כדור מעולה, גם ההרמות והמסירות שלו נהדרות, הוא לא כובש הרבה, אבל הוא מבשל הרבה ואחראי כמעט על כל התקפה טובה של אוסאסונה.

הבעיה איתו זה קצת הגיל, והוא לא נראה שישתפר יותר.

פיאטי הוא אופציה טובה יותר, בעיקר כי הוא צעיר מאוד, והוא גם כובש לא מעט שערים, וכמו שאליאס אמר הוא יכול לשחק גם כחצי חלוץ או חלוץ שני וזה עוד פלוס.

המימדיים הפיזיים שלו הם קצת בעיה, הוא נמוך מאוד:1.64 אם אני לא טועה), והוא גם צנום מאוד, אבל השחקן הטוב בעולם הוא גם כזה, והוא גם קצת מזכיר אותו.

מחליף אתלטיקו חייבת!

11. xavi6 Member

אחי, הבעיה של חואנפרן זה הגיל? הוא בן 25. לקחת את הכדורים היום עמי?

12. Bensh Member

25 זה ה28 החדש
    אם אתה לא שם, אתה לא קיים

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

את חואנפראן ואת פיאטי ראיתי לא הרבה פעמים והתרשמתי מהם לטובה..אבל שוב אלה אחלה שחקני ליגה ולא יודע אם הם באמת שחקנים שמתאימים לנו ושיוכלו לשפר את הקבוצה..אבל כמו שראינו בשנים האחרונות אצלנו שחקנים לא בהכרח באים לחזק והקבוצה רק נחלשת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

דרך אגב אני הייתי בדעה שגם אם סימאו היה נשאר אז היה צריך להביא לפחות עוד קיצונ אחד כיוון שאי אפשר לשחק חצי שנה רק עם 2 קיצונים בקבוצה..ככה שעכשיו אני לא יודע איך להאכול את אחת ההחתמות אם תהיה כי לדעתי צריך בכלל עוד שחקן קיצוני לסגל

14. riquelme1 Member

ענה לך יפה.

הוא בן 26 עוד פחות מחודש, ויחסית לפיאטי(21) הוא לא ממש צעיר, וגם הוא לא אמור להשתפר.

15. xavi6 Member

מה זה לא אמור? זה כדורגל, הוא יכול לפרוח גם בגיל 31. מגיל 25 יש לו לפחות 6 עונות לתת בכיף. אתה מדבר שטויות.

ואני חושב שבן היה ציני, אבל אי אפשר לדעת עם הדפקט הזה...

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/10