אני לא פוסל אפשרות שדייגו קוסטה לא ימשיך בעונה הבאה וסאלביו יחזור אלינו כולל התוספת של הברזילאים הנכבדים, אגב לפי מה שמוראד אומר אם שניהם באים אלינו צריך להשתחוות בפני מערך הסקאוטינג שלנו , 3 רכישות בשנה האחרונה - 3 בומבות , אחד על הדשא ושניים לפחות על הנייר.
סדר העדיפויות של קיקה תואם את שלי. סלביו נופה מהסגל בגלל שהוא פחות טוב מדייגו קושטה "האפס המוחלט" בעמדת החלוץ. ועכשיו יותר חשוב לנו שחקן יצירתי במרכז המגרש מאשר עוד שחקן כנף. וכמו במקרה של קושטה מדובר בשחקן שמגיע אחרי מעקב ארוך, מ-2008 לפחות, עוד לפני קורינתיאנס.
נכון שקוסטה לא כזה אפס כמו שעושים ממנו ושעמי מחזיק יותר מדי מסאלביו [לפחות לדעתי] , אבל לדעתי להגיד שעדיף שחקן באמצע משחקן כנף זה שטות, יש לנו המון שחקני אמצע ומעט מאוד שחקני כנף, אני כן חושב שצריך להביא את אליאס אבל גם על הדרך לדלל לפחות בשני שחקנים [ראול גארסיה וקמאצ'ו? ] , ולהביא שחקן כנף במקומם, עם כל הכבוד למרידה הוא לא ברמה של להיות אפילו שחקן רוטציה , היה לנו עונה שעברה את חורארדו ההבדלים ביניהם פשוט אדירים, הזמן הכרוך בהתבשלות של מרידה תעלה לנו בהמון נקודות ועצבים. חייבים להביא שחקן כנף כי סימאו ורייס עם כל הכבוד זה כבר לא זה , רייס לא ברמה של מקסי מבחינת תפוקה וסימאו זה לא אותו סימאו של תקופת מקסי.
דייגו קוסטה ששיחק היה סבבה לגמרי וכחלוץ שלישי הוא עשה את המוטל עליו..מה לעשות שאי אפשר לכבוש מהספסל?? קיקה משנה שעברה הראה שהוא לא יודע לחלק דקות בצורה טובה ולעשות רוטציות במידות הנכונות אז די להאשים את השחקנים על זה.. לגבי פראן מרידה..כולם יודעים שהוא כישרון אדיר..הוא היה אחד מהמצטיינים במשחקי האימון,נגד חטאפה,לברקוזן ועוד משחק ששכחתי הוא שיחק בתפקיד שלו שזה באמצע/מאחורי החלוצים והיה בין הטובים על המגרש שיחק מאוד טוב,חילק כדורים היה מאוד פעיל ותרם המון ביחס לדקות שלו...אני עדיין בדעה שגם כאן קיקה הוא האשם ולא השחקן..מה לעשות שהוא לא קיצוני..
טוב אז אוהדי אתלטיקו היקרים, תגידו שלום לסימאו סמבורסה, שלפי ה''אס'' כבר סגור באופן סופי עם בשיקטאש הטורקית, וזה רק עיניין של זמן עד שיצא הודעה רישמית. אז כמו במקרה מקסי רודריגז בעונה שעברה שעזב בינואר, גם לסימאו כבר נמאס לחכות לחוזה חדש מהקבוצה, ושוב אתלטיקו מאבדת שחקן משממעותי שלה באמצע העונה. סימאו אומנם נמצא בירידה, אבל הוא עדיין שחקן טוב וחשוב, אם כבר לעזוב אז היו צריכים לחכות לסוף העונה ולא בינואר שהקבוצה נמצאת בעיצומה של עונה, ורוצה להגיע לליגת האלופות בעונה הבאה. אבל מה שיותר לא מובן, עכשיו אתלטיקו נשארת עם קיצוני אחד בסגל(!), סימאו אומנם בירידה אבל הוא עדיין כובש שערים בניגוד לרייס למשל, עכשיו אתלטיקו נתקעת רק עם רייס כקיצוני היחיד בקבוצה, ועם 4535 קשרי אמצע, מי ישחק עכשיו קיצוני, פראן מרידה? שזה לא התפקיד שלו בכלל. כרגיל אתלטיקו מוכרת שחקנים בעיתוי הכי גרוע, כמו במקרה חוראדו בתחילת העונה, כמו במקרה מקסי, כמו במקרה הייטנחה, וכו' וכו'. ועכשיו אי החזרת סאלביו נראת עוד יותר תמוהה. בקיצר שערורייה.
אני משתדל לא להאמין שהדבר הזה נכון..אני באמת לא רוצה לחשוב שההנהלה של הקבוצה שאני אוהב היא כזאת טיפשה וחסרת מושג בכדורגל.. לא מספיק שהם לא מאריכים לשחקן את החוזה (אין ספק שהוא מוכן להוריד חלק מהשכר בשביל להישאר)סימאו גם שחקן הרכב והיה קפטן ברב המשחקים העונה(הקפטן השני) הוא גם השחקן בעמדה אולי הכי נחוצה שלנו ועדיין מוכנים לשחרר אותו..מעניין אם זה באמת יקרה והוא יעזוב כבר בינואר כמה נקבל..ברור שלא הרבה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx מקווה שזה לא נכון...
באתר הרשמי יש כרגע הודעה על תחילת השיחות. כדאי לסימאו להתייעץ עם לאו פראנקו שעזב לטורקיה בשביל חוזה שמן וארוך טווח יחסית לגילו ונזרק משם אחרי שנה. אנחנו נפסיד הרבה בגלל האישיות של סימאו, אבל יהיה לנו את מי לשים במשבצת. אליאס, למשל, יכול לשחק בעמדה הזו.
בזמן הזה אנחנו זקוקים לסימאו לפחות עד לסוף העונה..אני לא מבין חבורת האפסים שעומדת בראש לא לומדת מטעויות?!? הם לא רואים פעם אחר פעם כמה הקבוצה רק נחלשת במקום להתחזק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx אין לנו מספיק קיצוניים וגם אם אליאס יבוא זאת לא העמדה הטבעית שלו עוד לא ראיתי אותו בשביל לגבש עליו דעה אבל אנחנו צריכים קיצוני טבעי וזה לא שסימאו לא מספק את הסחורה..ההיפך הוא רוב המשחקים מציג יכולת טובה..הבעיה היא שלפעמים שחקן בגילו צריך לנוח וקיקה מראה כבר שנה כמה הוא גרוע ברוטציות ושוחק/הורס שחקנים
מי שהיה צריך ללכת זה השחקן באגף השני. מדברים כרגע על רקיטיץ' כמחליף, אבל אני היתי ממליץ על פיאטי, חבל חבל שבארסה גנבו את אפלאי שיכל להיות מושלם לעמדה הזאת.
סרסו מאשר את העזיבה של סימאו. אטלטיקו לא יכלה מול ההצעה של בשיקטאש. אין כוונה להביא שחקן חדש במקום סימאו.
אם אני מבין נכון שוב אנחנו לא מקבלים תשלום(כמו עם מקסי) אלא רק "נפטרים" מהשכר שלו?? וזה בושה אם לא יבוא שחקן מחליף..קיצוני טבעי אחד לחצי עונה..אני לא מאמין שחבורת האפסים האלה מנהלים את המועדון הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
הקלות שאתלטיקו מוותרת על השחקנים שלה היא פשוט מקוממת, הייטנחה, סאלביו, חוראדו, ועכשיו סימאו. הבא בתור: אגוארו. צריך להעיף את מי שאחראי על הרכש, סוסו פיטראץ! כמו שאמרתי, אתלטיקו בכוח לא רוצה להפוך לקבוצה טובה.
יש לי הרגשה שמכירת סימאו היא בעיקר גם בגלל שקיקה רוצה להביא את ויסנטה בקיץ..לדעתי זה מפגר כי סימאו עולה עליו וויסנטה לא יותר משחקן רוטציה