אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/10.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

2. Raulito Madridista

תוך שבוע אחד אתלטיקו עם שני הפסדים ביתיים 3-2 מול קבוצות נחותות ממנה בצורה משמעותית. מביך מאוד שמחזיקת הגביע נמצאת בדרך הביתה בשלב כה-מוקדם. מבט מהיר על הטבלה מראה מצב קשה עבור אתלטיקו - הקולוצ'ונרוס יצאו למשחק חוץ קשה מול לברקוזן ואריס מנגד תארח את רוזנבורג החלשה. הכושר הגרוע של דה-חאה צריך להדאיג את אתלטיקו כי גם ככה ההגנה, גם בהרכב מלא - לא מספקת את הסחורה. לא הייתי לוקח לקיקה את הקרדיט על הזכייה בליגה האירופית ובסופר-קאפ האירופי, אך אין ספק שבמידה ואתלטיקו אכן תגמור את הסיפור באירופה - הקרדיט הרחב שקיבל מההנהלה יקטן לאט-לאט.

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

התגעגעתי אתמול לפאבלו איבאנייס. הוא לפחות שחקן אחראי, לא כמו דומינגס.
    דה חיאה יכול להמשיך להיות שוער ראשון בתנאי שהבלמים לא ישגעו אותו.
    לרביעיית ההתקפה אין לי טענות. כולם היו טובים ולא ידעתי את מי לההוציא בשביל להכניס את קושטה.
    גם במרכז המגרש קיקה מצא את הצמד שיודע לשלוט בעניינים.
    הבעיה היחידה שלי עם קיקה היא הציפיות שלו מראול גרסיה. מספיק להשוות את ההתקדמות שלו ב-3 השנים באטלטיקו, רוב הזמן בהרכב הפותח, מול ההתקדמות של מריו ב-3 השנים האלה בקבוצות קטנות. זהו, לי אין ציפיות יותר. כבר אתמול קיקה צריך היה להכניס לאמצע את פראן, כמו שבעונה שעברה הוא היה מכניס את חוראדו. ובמקום RG על הספסל חייב לשבת קוקה.
    עוד שחקן שלקיקה אין ברירה אלא לקדם אותו, הוא אלברטו פריאה.

אליאס, כתוב בלינק שהבאת שצריך לדבר עם לנדוירו. האם השחקן שווה את זה?

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אתה רואה ליגה ספרדית יותר ממני אני מאמין, ממה שאני ראיתי לאורך השנים קולוטו הוא בלם נהדר שאני שומע שנמצא כרגע בתקופה מצויינת ושווה רכישה. אבל לך תדע מה יהיה איתו עוד 6-7 חודשים.

מה גם, כמו שכתוב בקישור אם אני לא טועה, זה יותר הכנה לקראת סיטואציה שמישהו (דומינגס) יעזוב ושלא יגיע מגן (אז אופלוישי מגן).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/12/10
  5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגווארו קיבל את האזרחות הספרדית..צפוי בימים הקרובים להאריך את החוזה שלו...

6. yakov_y YNWA

סוף סוף זה קורה.
    אני זוכר שבתחילת העונה שעברה דיברו על זה.

7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

תוסיף עוד שנה. הניירת נמשכה מ-2008. עכשיו אפשר לחשוב על טוטו סלביו.

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תהיה כל כך בטוח בזה..הקבוצה הזאת מלאה בהיסטוריות של לבעוט לעצמה בדלי וכד'..

9. hai80 Member

לברקוזן נמצאת בתקופה מצוינת בליגה הגרמנית והיא חזק במאבקי הצמרת , לא יהיה פשוט בלכל אבל מה שכן נראה משחק מעולה עם המון התקפות כמו בויסנטה , אני מקווה שהם יבואו עם הרכב חזק כדי לשחק ולא לזלזל כי אם הם יבואו לשחק כמו ששיחקו בויסנטה עם כל הכלים שלהם נראה משחק מאוד כיפי עם שתי התקפות מעולות והגנות חלשות ובתור אוהד אתלטיקו אני חושב שגם אם לברקוזן ישחקו בהרכב החזק שלהם הם יפסידו לנו כי אנחנו טובים יותר למרות שהם חזק בצמרת של הליגה הגרמנית, מה שכן צריך להזהר מסאם שהוא שחקן מצוין. אם לא נעלה ואריס תעלה במקומנו זה יהיה פשוט ביזיון.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד אז יש עוד זמן..אם אני לא טועה המשחק בגרמניה הוא לא ביום חמישי הקרוב כמו שאמרו אלא בחמישי הבא אבל לא בטוח

קודם כל ביוון..לדעתי הדחיפה של הקהל מאוד משמעותית,הם לא קיבלו גול לא נגדנו ולא נגד לברקוזן וקשה לי לראות את רוזנבורג מוציאה משהו משם..גם סביר להניח שהם יעלו עם המחליפים (אם אני לא טועה הליגה בנורווגיה זה כמו שאר אירופה ולא כמו רוסיה) וישמרו שחקנים למשחקים בעלי משמעות עבורם...תיקו תהיה תוצאה נהדרת אך אני לא באמת רואה שזה יקרה

ואי אפשר לדעת באיזה מצב נגיע למשחק שלנו בגרמניה..תנו לי לעבור את לבאנטה ואת דפור ואז נראה באיזה פורמה הקבוצה נמצאת.

11. hai80 Member

קיקה יעמוד היום על הקווים? אם לא אז הנה עוד סיבה שצריך לנצח היום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיקה מורחק היום ובשבוע הבא..

13. riquelme1 Member

2 הפסדי ליגה, עוד הפסד בליגה האירופית, פשוט שערורייה. ועוד להפסיד לקבוצה הכי חלשה בליגה בלי לתת לה שום פייט, הקבוצה מפורקת.

קיקה הביתה ועכשיו!

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את המשחק(יצא לטובה כי הייתי כנראה חוטף התקף לב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx ) ומהתגובות אני מבין שהקבוצה נראיתה זוועה...אין מילים לתאר את האכזבה מהקבוצה עד עכשיו..חזרנו 5 שנים אחורה במקום להתקדם

15. riquelme1 Member

כמה שזה נשמע מצחיק, המאזן של אתלטיקו עד עכשיו במחזור ה14, הוא לא רחוק מהמאזן שלה עד המחזור ה14 מהעונה הקודמת שמי שלא זוכר הייתה פתיחת העונה הכי גרועה של אתלטיקו ב50 שנה האחרונות.

עד עכשיו עונה גרועה מאוד, אתלטיקו בדרך לעוף מהליגה האירופית כבר בשלב הבתים, הקבוצה כבר עם 6 הפסדי ליגה ורק לשם השוואה אלמריה עם אותו מאזן, ולדפורטיבו העלובה יש 5 הפסדים, זה מאזן של קבוצת תחתית. הקבוצה לא מצליחה לנצח יריבות לצמרת, אבל היום הגיע הקטסטרופה האמיתית שהפסידה לקבוצה אולי הכי חלשה בליגה.

כל שחקני הרכש שהגיעו העונה לא מרשימים, לא דייגו קוסטה הפלופ מויאדלויד שיכול במקרה הטוב להיות מחליף ראוי באספניול, לא הפלופ מדפורטיבו מגן שמאלי ב13 מיליון יורו שבקושי שווה חצי מהמחיר ולא מוצא מקום בהרכב, כאילו שאתלטיקו יכולה לזרוק כזה סכום על שחקן ספסל, לא גודין שהוא בלם נחמד ותו לא, ועושה הרבה שגיאות בזמן האחרון, בויאריאל דרך אגב ממש לא מתגעגעים אליו ובתור אחד שראה אותו שם הרבה כבר ידעתי שלא מדובר בבלם לשאיפות של הקבצה, פראן מרידה הגיע ככשרון גדול ובינתיים לא מוצא את עצמו ואת התפקיד שלו, לא נראה שהוא הולך להיות משהו מיוחד.

גם השחקנים שנמצאים כבר במועדון לא מספיק טובים, בונים יותר מדי על השערים של אגוארו ופורלאן ושהם לא כובשים הקבוצה מתקשה לתת שערים, אגוארו בכלל לא מצליח לעשות את הקפיצת מדרגה ודי עומד במקום וכבר אמרתי שבתקופת קיקה אגוארו נראה הכי רע מאז שהגיע לאתלטיקו, רייס לא כובש שערים וב14 מחזורים לא כבש שער אחד שהוא שיחק כמעט בכל המשחקים משחק מלא, סימאו בירידה מהעונה שעברה ולבנות עליו יותר מדי אי אפשר.

בראש עומד קיקה פלורס, שלא הצליח להרים את הקבוצה הזאת לאף מקום, התנהלות שערוריתית בתגובה שלו ללואיס גארסיה, דבר שאסור שמאמן יעשה בטח לא בצורה הזוועתית שהוא עשה, גם היום הוא הורחק והוא מאבד שליטה בקבוצה.

למנות מאמן חדש, ואיכשהו להגיע לאלופות בעונה הבאה, שאבל ראסינו מונה לפני שנתיים הוא הוביל את אתלטיקו לליגת האלופות עם 6 ניצחונות רצופיים, חבל שהוא לא יכול לחזור.