הוא רחוק מלהיות אוהד שרוף, אומנם הוא תמיד מצהיר שהוא אוהד אתלטיקו וסלטה ויגו, אבל זה כבר מזמן לא ככה. כל שנה הוא פותח העונה ואומר שאתלטיקו תאבק על אליפות, ואחרי זה לא מפסיק לרדת עלייה.
אז אחרי שישנתי (לא ממש) וקמתי מבואס(כרגיל אחרי דרבים) כמה דברים דבר ראשון אנחנו לא קבוצה גדולה,כל פעם שאנחנו שואפים למשהו(כמו מקום שלישי) אנחנו לא מתקרבים לזה ורואים איך קבוצה אחרת עם הרבה פחות כסף או רכש בשקט עושה את זה ונחנו לא ,לא קבוצה למקום שלישי..יותר מעשור לא סיימנו מקום שלישי ואיך שזה נראה כרגע גם השנה פשוט אין לנו את זה... שחקנים שמגיעים אלינו לא ממצים את הפוטנציאל שלהם,ולנסיה מביאה אחלה רכישות בחינם שמשדרגים ומשפרים את הקבוצה בכמה רמות ואנחנו מבזבזים 13 מליון על א.לופז עם שם ומס' אחר על החולצה קבוצות פשוט נהנות לשחק נגדנו,הם יודעות שלא צריכות יותר מדי, כל מצב שני נגדנו נכנס ואצלנו הפוך..אנחנו צריכם 300 מצבים בשביל להכניס גול בעמדת המאמן כמו שטענתי בסיום העונה שעברה קיקה הוא לא להיט..הוא לא מאמן שישדרג את הקבוצה ולא עושה יותר מדי...החילופים שלו צפוים וכמעט אף פעם לא משפיעים על המשחק..אף פעם לא ראינו חילוף שמכריע משחק,משנה שיטה,הולך על כל הקופה וכו'...הוא פשוט מאמן פרווה מדי וכרגיל אנחנו צריכים להיות מושפלים ביום שאחרי דרבי..נמאס כבר מהבושות האלה שאנחנו עוברים...מה זה עונש שאנחנו אוהדים ואוהבים כל כך את הקבוצה?? מה אני צריך לסבול מזה שאני רוא כדורגל...לראות כל שנה קבוצה אחרת שבשקט עושה את העבודה ופשוט לקנא... עד למחזור הבא..בתקווה שיהיה טוב..רק תנו לנו עונה שקטה טובה ומוצלחת..לא ביקשנו טרפל..רק להיות קבוצת ליגה טובה ויציבה :aaarse:
היה לנו ססאר פראנדו שנהג לעשות חילופים משוגעים. ולא יצא לו מזה כלום. היה לנו ביאנקי שניסה להקנות לאטלטיקו שיטה ארגנטינית ורק מקסי הבין אותו. ביאנקי לא סיים את העונה. עכשיו יש לנו מאמן שפוי. קיקה לא משתולל ודואג שכל השחקנים יבינו אותו. אמיר, איזה חילוף רצית אתמול? פרנאנדו טורס במקום מסקראנו? חואקין במקום בנגה? היו לנו רק שני שחקני התקפה על הספסל, שניהם צעירים. להכניס את שניהם ולשנות את המערך? וזה היה עובד מול ריאל מדריד? אני מאמין בדרך של קיקה. בהצשך העונה וייריאל תאבד גובה, ולנסיה עם שני החלוצים הבינוניים שלה כבר התחילה לפשל ואטלטיקו תשתפר כמו בעונה שעברה.
דני, אתם כל הזמן קוראים לי שחצן ויהיר, שהשחצנות שלי מטורפת, אבל השחצנות שנוטפת ממכם בכל הקשור למאבק שלכם מול ויאריאל וולנסיה וסביליה, היא המטורפת. אתם כ"כ בטוחים שאתם מעליהם, 4 רמות מעליהם, וההרגשה הזאת כמו שהוכחתי אז-היא על סמך פאקינג כלום. כלום. הן קבוצות יותר טובות ממכם ב-10 שנים האחרונות, כמעט מכל בחינה. אנחנו, כמו כל עונה, נספור את הכסף, ואז נראה אם תהיו באמת מעל כול מי שאתה חושב שתהיו. אל תבנה על מקום 3, אם תצליחו-זאת תהיה הצלחה מבחינתכם. בינתיים ויאריאל וולנסיה יותר מרישמות ממכם. אתמול גם ראינו שבצלילות אתם לא כאלה רחוקים מאיניסטה, רייס מוסר ד"ש... לפחות אמיר עם הרגליים על הקרקע ומודה שאתם לא קבוצה גדולה. סחטיין.
נכון לעכשיו הקבוצה שלנו פחות טובה מאלו שהזכרת. אבל המועדון שלנו יותר גדול. בגלל זה פורלאן וגודין עזבו את וייריאל ואויפלושי הבריז לסביליה. רייס מוסר לך ד"ש בחזרה וטוען שהיתה עבירה.
3 ימים אחרי שקוקה הבקיע מול אוניברסידאד בליגה, הוא יפגוש אותה גם בגביע. קיקה מבטיח שיואל, פולידו, קוקה ואלברטו יהיו בהרכב הפותח מחר. בקשר לנקודה אחת בלבד מהמשחקים מול כל הגדולות קיקה טוען שאטלטיקו שיחקה רע רק בסביליה. אני מקווה שדור יתרגם בשבילנו כמה פנינים. מה שחשובלי, זה שבאטלטיקו התחילו לדבר על השיפוט, כולל הנשיא והמאמן. אם לא נדבר, לא יבוא שינוי. סימאו יוכל להשיג הארכת חוזה אם יסכים לקיצוץ בשכר.
הבעיה שלנו זה לא רק היכולת שהיתה רחוקה מלהרשים זה יותר הגולים הקלים שהיריבות מבקיעות נגדנו..זה פשוט קל מדי בשבילהם ואחרי זה תמיד אנחנו צריכים לרדוף
גם ולנסיה, וגם אתלטיקו סובלות ממאמנים בינוניים, אבל אם היתי צריך לבחור בין קיקה לאמארי, היתי מעדיף את הראשון, לפחות הקבוצות שלו יש צורה.
זה ההרכב שעלה למשחק: יואל-פראה,חואניטו,פולידו,א.לופז-ראול גארסיה,קמאצ'ו,א.פראה,קוקה,מרידה-דייגו קוסטה
בחיי שלא הבנתי את ההרכב, יש כאן 4 שחקני קישור, ראול גארסיה, קמאצ'ו, אלברטו פראה, קוקה+פלוס פראן מרידה שגם הוא קשר אמצע. שוב הוא יעשה את הבדיחה שעשה ברוזנבורג, ראול גארסיה קשר ימני?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
לא מצאתי לינק למשחק..ככה שאני לא רואה נראה לי שזה קמאצ'ו וראול גארסיה באמצע,פראה וקוקה בצדדים ופראן מרידה מאחורי החלוצים