קפטן הצעירה היה ראול גרסיה. נסחפת, ירדן. ובינתיים קיקה מכניס לעניינים את מריו, מבטיח את זה גם לפולידו וצפוי לקדם את בורחה. מה רע? התוכניות של פורלאן לקראת המונדיאל הבא.
sixtobastia מסכים איתך בהכל חוץ מדבר אחד - אבל זה לא חוכמה להיות חכם בדיעבד, סאלביו הושאל כשחורארדו עוד היה בקבוצה משמע - סאלביו , חורארדו ומרידה שחקני כנף מחליפים - אגוארו ופורלאן ללא כל חלוץ מחליף. זו היתה הסיבה העיקרית שסאלביו הושאל ולא קוסטה שכן קוסטה כבר בן 22 קצת יותר בשל מסאלביו ששיחק כולה חצי עונה בבוגרים ועדיף שיתבשל בבנפיקה מאשר בספסל שלנו למרות שלצערי אני לא רואה את בנפיקה בינתיים מביאה לו דקות וחבל. מאריו סוארז נראה שחקן מעפן , הכדרורים המיותרים שלו נגד ולנסיה פשוט עצבנו אותי , הוא קשר באמצע בסגנון של ראול גארסיה? אם כן לא מבין מה צריך אותו בכלל יש את ראול גארסיה המצוין ואת טיאגו שיודע לעשות הגנה טובה וגם יש לו מסירות וראיית משחק טובה. איך פולידו אמור להשתלב כשיש לנו ככ הרבה שחקני הגנה? נראה כי קיקה מחזיק יותר מדי מפראה [למרות שהוא נתן כמה משחקים מעולים העונה וגם ממש משתדל ואני ממש אוהב את המחויבות שלו ] , ויש את גודין שבא בהרבה כסף ודומינגז שנתן עונה מעולה וגם את אופאלושי במידה ויוסט לעמדת הבלם. ובורחה זה החלוץ הכישרוני? מה קורה איתו עד מתי הוא פצוע? אני ממש מקווה שהפציעה לא תשפיע עליו יתר על המידה כי הוא הולך להיות החלוץ הבא של ספרד ועדיף לשחק איתו ולא עם דייגו קוסטה כתחליף לפורלאן ואגוארו.
25 מיליון יורו על דה חאה זה לא 'כלום'... גם כשהם ימכרו אותו, המחיר אומנם כנראה יהיה יותר גבוה, אבל לא בהרבה - אבל אני חושב שהתכוונת לזה שסעיף השיחרור הוא נמוך ככה שאני בהחלט מסכים, זה סיכון שצריך למנוע אותו עם חוזה חדש. זה שאתלטיקו ידעו מה שיש להם זה ברור, אבל לא צריך להגזים, אף אחד לא חשב שזה מה שיקרה איתו ושהוא יתפוס מקום בהרכב ככה, ואני לא מאמין שאחרי הקנייה של אסנחו מישהו בנה על זה, או חשב בכלל שדה חאה הולך להיות שוער ראשון באתלטיקו, לא רק בעונות הקרובות אלא בכלל...בואו לא נשלה את עצמנו. הוא עמד ללכת לעונת השאלה כשאסנחו נרכש, אבל הוא סירב ועמד על כך שהוא יילחם על מקומו עוד כשוער שלישי... כמובן שבלי התמיכה של האוהדים אני לא מאמין שזה היה קורה כ"כ מהר... לאסנחו(שכשהוא עם ביטחון הוא שוער נפלא) הייתה פתיחה איומה גם מקצועית וגם עם האוהדים, ודה חאה ניצל את כל ההזדמנויות הללו להפוך את היוצרות. אגב לאתלטיקו יש כבר עוד שוער דיי מבטיח, ג'ואל.. שאני משער שכשאסנחו ימכר הוא יהיה השוער השני, ואף הראשון אם דה חאה יימכר בסופו של דבר עוד כמה שנים. ואכן, להגיד דבר כמו 'אולי אתלטיקו יסגרו את מחלקת הנוער' (וגם ולנסיה) זה שטות גמורה של מישהו שבבירור אין לו מושג על מה הוא מדבר.. במצבים כאלה עדיף לא להגיב במקום לפלוט שטויות ועוד לקלל ולהעליב על הדרך. היוהרה והשחצנות זה כנראה משהו שמגיע על הדרך עם רוב אוהדי ברצלונה כשזה מגיע לדברים האלה.(מצטער על הכללה.)
לא הייתי בונה על חלוץ בן 18 שיוכל לחזור לשחק אולי בעוד חודשיים. אופה בינתיים לא משחק בלם וחואניטו לא משחק בכלל. אני מאמין שפולידו ישחק בגביע ואז נראה איך הוא משתלב.
אם הוא נחשב לכישרון והשחקן השני לא פוגע אין שום סיבה לא לנסות להכניס אותו לעניינים כבר בגיל 18 , להיפך זה רק יכול לתרום לו , כמה דקות פה ושם יקנו לו ניסיון חשוב מאוד , וקוסטה גם ככה לא פוגע אז עדיף לטפח את השחקן הצעיר יותר עם הפוטנציאל הגבוה יותר ולך תדע אולי גם נקבל ממנו תוצאות שלא ציפינו לקבל. נכון שואפה לא משחק כבלם אבל פולידו בלם רביעי [דומינגז , גודין , פראה , פולידו] , גודין באנקר בגלל הכסף ששולם עליו , דומינגז מצוין , קיקה מחזיר מפראה ופולידו הוא על תקן כישרון , אין ספק שפולידו הוא האופציה האחרונה לכן הסיכוי היחיד כנראה שיקבל דקות משחק זה רק במשחקי גביע כמו שאמרת וגם זה לא בטוח.
לא שזה ממש קריטי, אבל לסאלביו יש יותר מחצי עונה בבוגרים ולא רק באתלטיקו. בנוסף, סאלביו שיחק לא מעט גם כחלוץ ולא רק כשחקן כנף, בעיקר בנבחרות אבל גם בלאנוס. חלק מהדיון שערכנו פה בעת החתמתו היה לאיזו עמדה מייעדים אותו - אגף או חלוץ מחליף. אל תדאג לגבי הדקות בבנפיקה, הוא פתח בהרכב במשחק הראשון אליו היה כשיר ופשוט נפצע לאחר מכן, דקות הוא יקבל אם יהיה כשיר. בדיון המקורי שנערך בדיון המחזור, אם אני לא טועה, ציינתי גם את שחרורו של חוראדו כחלק מהטעות בבניית החלק הקדמי אגב. לגבי כל החלוצים הכשרוניים, גם על פאצ'קו אמרו שהוא כשרוני והוא ממש לא טוב עד כה בארגנטינה (בלשון המעטה), גם הבחור הצעיר שקיבל כמה דקות אצלכם בעונה שעברה לא נראה מבטיח (שכחתי את שמו). הקהל תמיד ידרוש את הילדים מהמועדון, אבל המעבר הזה לבוגרים לא פשוט לרוב...
מתי הוא אמור להחלים מהפציעה אתה יודע? פאצ'קו דווקא ממש הרשים אותי במשחקי ההכנה אשתקד, יש לו שמאל פצצה אבל אני חושב שאחת הבעיות שלו היא שהוא לא נייד מספיק , הוא מזכיר לי קצת את הוגו אלמיידה בסגנון המשחק שלו , הלוואי ויכנס לכושר ויראה שעד עכשיו הוא עבר רק תקופה לא פשוטה וזהו. איברהימה באמת נראה לא מבטיח, הוא אומנם שחקן מאוד נחוש אבל לא ראיתי ממנו משהו מיוחד. אני אישית גם מעדיף את סאלביו אבל צריך לחיות עם הטעות ולקוות שנחזיק מעמד עד ינואר ושאולי בינואר נביא חיזוק לחלק ההתקפי [איזה הזוי לרשום את זה לקבוצה כמו אתלטיקו ]
סאלביו החלים ואני מאמין שהוא יהיה בסגל למשחק היום מול מרטימיו (20:15 שעון ישראל), לא יודע אם הוא מיועד לשחק וצריך לזכור שרק השבוע הוא חזר להתאמן באופן מלא. פאצ'קו אולי הראה בזמנו יכולת מעניינת, בינתיים הוא אחד הפלופים של פתיחת העונה באינדפנדיינטה. ואכן התכוונתי לאיברה, תודה.
דייגו גודין נפגע אתמול בבירכו והיום יבדק ונראה אם הוא יהיה כשיר לשבוע הבא..מה שנראה כרגע שהוא יפספס את לברקוזן בחמישי גודין אתמול היה אמור לצאת ולקבל טיפול אבל בגלל שהקבוצה היתה ב10 שחקנים ובלי אפשרות לערוך חילוף חזר למגרש ונשאר עד לסיום.. נקווה שזה לא משהו רציני וכבר בסביליה הוא יהיה כשיר
דייגו גודין ייעדר 3 שבועות. שבוע אחד מהם זה פגרת הנבחרת. סרחיו אסנחו התחיל להתאמן עם מאמן השוערים של הקבוצה.
כמה חבל..הוא ודומינגז זה שילוב נהדר ביחד ומרכז ההגנה הכי טוב שיש לנו אז בינתיים נוסעים לפיחואן בלי רייס וגודין מקווה שלא יצטרפו לרשימה עוד שחקנים אחרי חמישי
שימו לב לנתון הבא: אתלטיקו מדריד קיבלה 23 כרטיסים צהובים ב-5 מחזורים. ממוצע של 4.6 כרטיסים צהובים למשחק !
לברקוזן פתחה את הליגה נוראי והיא די במגמת התאוששות עכשיו. אם איזה מערך אתם עולים? לדעתי ההגנה שלה שוה לפחות שני גולים ככה שאתם יכולים לגמור את זה מהר. ותעזבו את הכסאח, אל תהיו רעים יש להם כבר מספיק פצועים...