גם אני חשבתי שהשופט בהתחלה שנף צהוב שני..זה לא אדום ישיר ולא אמור להיות אדום ישיר..אבל מה לעשות שהשופטים זה ברצלונה וריאל(כמו באנגליה שזה יונייטד/צ'לסי/ארסנל,איטליה של מילאן/אינטר/יובה...)
ייאללה כבר חלאס עם המסיאיזם זה היה מקסימום צהוב אפשר לחשוב מה קרה. אם זה היה שחקן אחר לא היו עושים כלום בכלל לא היו שמים לב. מה רגל של שחקן אחד יותר שווה מזה של אחר? גם כן שגעון הברסה וריאל הזה פשוט חבורה של מגלומנים עוורים...
http://www.as.com/prom/201009/pro_photo1285317951.Xxx ספקולציות בספרד ובאנגליה: פרגוסון אחר דויד דה-חאה. לפי הפרסומים באנגליה, בזמן שיונייטד תתארח במאסטייה למשחק מול וולנסיה בליגת האלופות באמצע השבוע, פרגוסון, שמעוניין בדויד דה-חאה כמחליפו של ואן דר-סאר, ינסה לקדם עניינים בנושא. באנגליה בטוחים שיונייטד תציע עבור השוער 14 מיליון יורו ומספרים שבקיץ האחרון הוא היה קרוב למעבר לארסנל שמאוד חפצתה בשירותיו. סעיף השחרור של דויד דה-חאה עומד על 25 מיליון יורו אך בקבוצה לא מרוצים מכך ובזמן הקרוב באתלטיקו מתכננים להקפיץ את הסכום ל-60 מיליון יורו, בדומה לקון אגווארו, במטרה להשאיר את השוער אצלם למשך כל הקריירה. חוזהו הנוכחי של דה-חאה מסתיים ב-2013.
דה חאה ייתן השנה פייט לקון במכירת החולצות. את העונה שעברה הוא סיים במקום השלישי. הנהלה שלנו לא תעז למכור שחקן כ"כ פופולרי.
גם בשנה שעברה היו דיבורים על זה שפרגוסון רוצה אותו..לא צריך לדאוג,דה חאה לא יעזוב לשום מקום,בטח לא בזמן הקרוב
פרגסון היה במסטאייה במשחק האחרון של אתלטיקו, הוא הגיע כדאי לעקוב אחרי ולנסיה יריבתו הבאה בליגת האלופות, אבל יותר כדאי לצפות בדה-חאה, וכמובן שהוא התרשם מאוד.
את זה ידעו גם קודם..גם אמרו את זה במהלך המשחק של צ'לסי שפרגוסון נסע למסטאייה.. אין שום סיבה הגיונית למכור אותו..הרבה שנים לא היה לנו כזה שוער ובטח שלא בגיל כזה צעיר ועוד אחד שעלה מהנוער והפך לאליל אצל האוהדים(בצדק) שום סכום שנקבל לא יוכל להביא שוער ברמה הזאת שפנוי וסתם רק נסתבך
25 מיליון יורו? זה כלום חייבים להחתים אותו על חוזה כמה שיותר מהר ולא אנחנו עלולים לפספס פה את אחד השוערים הגדולים בעולם בהווה ובעתיד. שאלה - פרגוסון יכול להחתים אותו מעכשיו ? יעני להציע כבר עכשיו 25 מיליון ולהחתים את דה חאה ושבינואר הוא יעבור ? או שהוא חייב לחכות לינואר כדי להציע הצעות על דה חאה? אם אני לא טועה הוא יכול כבר עכשיו להחתים אותו ולחכות לינואר אם כן חייבים להציע לו חוזה במיידי.
אין שום דבר שמונע ממנו כרגע להגיש הצעה על הסעיף שחרור שלו ולהחתים אותו(חוץ מהשחקן עצמו כמובן שיכול לדחות את ההצעה שלהם)
אם אני הייתי פרגסון או דה חאה, הייתי ממזמן במנצ'סטר. עם כל הכבוד לויקי שלי, או לזבל בן זבל פאלופ, או לכל שוער ספרדי אחר-הבחור הזה הולך להיות השוער הבא של ספרד ושל עולם הכדורגל. זה מדהים מה שהוא עשה. הוא העיף את השוער הקודם אסנחו, שחייבים לזכור-הוא היה הקפטן של הנבחרת הצעירה ונקנה במיוחד ע"י את' לאייש את עמדת השוער לשנים הבאות, האיש שבאמת אמור להיות קסיאס 2, ופשוט העלים אותו מהמפה!!! אני לא חושב שאתם מבינים כמה זה יוצא מן הכלל. אבל השאלה היותר חשובה-ואיך את' לא ראתה את הכישרון לפני? למה בכלל היא קנתה את השוער שאמור להיות קסיאס 2 או היה לה את קסיאס 2 מתחת לאף? כרגיל, אידיוטים. דפקטים. מפגרים. זה מרתיח לחשוב כמה שחקנים נהרסים ומסתובבים בליגות שניות כי לא נתנו להם את ההזדמנות בבמה הגדולה, ואגב את' היא לא היחידה שעושה את זה-גם ולנסיה. אל תקחו אישי שוב אוהדי את', ההנהלה שלכם יותר מטומטמת מההנהלה של ברסה. אולי שיסגרו את מחלקת הנוער וזהו? יש קבוצות שלא צריכות את הנוער, הן ממילא לא לוקחות משם אף שחקן, לא משנה אם הוא שיחק בנבחרות הצעירות של ספרד, לא משנה כמה הוא טוב. הם קונים זרים ונגמר הסיפור, שילדי הפלא יחפשו בליגה השניה דקות. מזל שברסה בליגה השניה וכל ילדי הפלא שלנו, וגם אלה שלא (פדרו ובוסקטס לדוגמא לא היו "ילדי פלא", שחקנים רגילים שישבו הרבה על הספסל גם במחלקות הנוער) לפחות מקבלים דקות.
עשו מסרחיו אסנחו הרבה יותר מימה שהוא, הוא אומנם הגיע בתור הבטחה גדולה אבל במשחקים שהוא שיחק הוא לא ממש הרשים, אתלטיקו קיבלה הרבה שערים באשמתו, הסיבה שדה-חאה קיבל את חולצת ההרכב במקומו היה בעיקר באשמת אסנחו שלא הרשים וגם שהיה במשך חודש אם הנבחרת הצעירה באליפות אירופה. תאמין לי שהיא ראתה. דה-חאה נחשב כשרון גדול עוד ששיחק בקבוצה השנייה של אתלטיקו, הוא היה בן 18 וזה היה עוד מוקדם לתת לו מקום בהרכב, חוץ מיזה אחרי שלאו פרנקו עזב לגלאסטראיי היה ברור שאתלטיקו תרכוש שוער. למה בארסה קונה את איברהומביץ', וייה, שיש לה בידיים את בוז'אן קרקיץ' החלוץ הבא של נבחרת ספרד? למה בארסה כל כך מתעקשת על ססק פברגאס שיש לה את אחד הכשרונות הגדולים בעולם טיאגו אלקנטרה? כי קבוצה שרוצה הצלחות לא יכולה לסמוך רק על הכשרונות שיש לה, דה-חאה היה שוער צעיר בן 18 ואסנחו שכבר שיחק שנתיים בליגה הראשוננה ונחשב לשוער גדול נקנה. ולהגיד שאתלטיקו לא מאמינה בחשחקני הנוער שלה זה עוד חירטוט שלך, אלבארו דומינגס הוא דוגמא טובה לשחקן שהעלה מהנוער ומהר מאוד הפך להיות שחקן הרכב משמעותי בהגנה של אתלטיקו, שבקושי מלאו לו 20, נאצ'ו קמאצ'ו כבר 3 שנים נמצא באופן קבוע בסגל של הקבוצה, בעוד שנה שנתיים יהיו עוד שחקנים כמו קוקה וקקו שיעלו מהנוער, אבל אין מה לעשות כרגע יש בתפקיד שלהם שחקנים טובים והם מתבשלים בקבוצת הנוער. תמשיך לחיות בבועה ההזוייה שלך.
אני לא אפקיר אם אתה לא תקפוץ ותאשים סתם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx נכון שאצל סאלביו אנחנו מדברים בעיקר על פוטנציאל, אבל האמת שגם במעט שהוא שיחק אני חושב שהוא הפגין יכולת יותר טובה ממה שקושטה הציג בעונה הזאת עד כה, לא רק בפוטנציאל. נראה בסוף העונה מה תהייה התפוקה של הברזילאי, קשה לי להאמין שהיא תהייה משמעותית. אגב, את ההשוואה לסאלביו העלתי בהקשר של להדגיש את הטעות שאני חושב שעשתה אתלטיקו, אך בלי קשר לכך מהמעט שראיתי מקושטה עד כה הוא נראה לי מתחת לרמה הרצויה מבלי קשר להשוואה לסאלביו.