אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/10.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אויפאלושי מקבל יותר ממשחק אחד זה בושה..אני באמת חושב שהוא ניסה לקחת את הכדור וזה לא שהוא נכנס בכל הכח או במתכוון ברגל הוא פשוט פספס וראו עליו שהוא לא התכוון ללכת ולפצוע שחקן

2. SeRgInHo Member

http://www.youtube.com/watch?v=4j3XUrCvPHk

על הדבר הזה לעשות ועידות משמעת?!?!
    קחו כל משחק אחר, תראו אותו 90 דק' ותראו שם כניסות הרבה יותר חריפות בלי תגובה. אבל זה מסי, לא? הוא פצפון וצריך להגן עליו...
    באנגליה הוא לא היה שורד משחק וחצי. ספרד עם כל הועדות האלה שלא מרשים לגעת בו מתאימה לו בול.

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ייאמן איך רואים בבירור שהוא לא הולך בשביל לעשות משהו מכוון אלא מושיט את הרגל שלו בשביל לקחת כדור..אם הוא היה מנסה לפצוע אותו נראה לי שיותר הגיוני שיעשה את זה ברגל החזקה שלו ולא בחצי הליכה חצי אדישות עם הרגל החלשה

זה כמו להשוות את זה למה שפפה עשה נגד חטאפה ששם דרך על שחקן כמה פעמים..אם פפה קיבל רק 4 משחקים(אם אני זוכר נכון) אז פה זה לא אדום בכלל

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/10
  4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו כתב שברצלונה היא אויבת עולם הכדורגל? מישהו אמר שאסור להעניש את אויפאלושי? אתה פשוט נהנה מהציניות המפגרת של עצמך. אבל מי אני שיעצור בעדך.

רק כי אני מאמין שאתה מסוגל להבין - X רץ עם הכדור, Y רץ לכיוונו כדי לזכות בכדור ובכך לעצור את ההתקפה. ב-99% מהמקרים האלה שופט פוסק לעבירה, אם הדין חמור אז גם שולף כרטיס צהוב ואם המקרה ראוי - כרטיס אדום. לפעמים השחקן נפצע, לפעמים לא, אבל באותם 99% מהמקרים אין זה לעולם מתארך להשעיה ממספר משחקים.
    עכשיו בוא נציב X=מסי ו-Y=אויפאלושי. מסי רץ, אויפאלושי מנסה לעצור אותו ומפספס ופוגע ברגל. מה הסיבה שיישפט להשעיה ארוכה? מה הסיבה בכלל שמישהו יחשוב להשעות אותו ליותר ממשחק אחד? לדעתי הוא גם לא היה צריך לראות כרטיס אדום אבל ניחא. הסיבה שכולם עושים מזה שערורייה היא שמדובר במסי ולא בשחקן פחות פופולרי. בכל ליגה אחרת זה לא היה קורה, כי עובדה שעברות כאלה קורות שם ואף אחד לא חושב על ועדה שכזאת. אם אויפאלושי היה מבצע עבירה דומה על שחקן משאר 18 קבוצות הליגה, והשחקן הפגוע היה נפצע לשנה, לא היית שומע על זה אפילו. כי זה לא מסי.

כשאני אומר שאני מאחל למסי שיחמיץ את אותו מספר משחקים, אני מתכוון שכשם שמסי מחמיץ משחק אחד או שניים לכל היותר על פי התחזיות הרפואיות, כך אני מקווה שאויפאלושי יחמיץ עד שני משחקים. אם אויפאלושי יישלח הבייתה ליותר מכך, אני מקווה שגם מסי יישאר אותו זמן בבית. אויפאלושי לא עשה כלום שדורש השעייה ארוכת-טווח ומסי בינתיים זוכה לעוד מחמאות מנדב יעקבי? חוסר בצדק משווע.

אתה גם אומר שנרגעת, אז אולי תצליח לחשוב בהיגיון...

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

5. Carlo Zampa Member

מסכים שזה ביזיון ולא צריך להחמיר עם אויפאלושי(בטח לא למספר כזה גדול של משחקים).
    האדום שהוא קיבל היה מוצדק(מתכוון או לא, שחקן צריך ללמוד שלא ניגשים ככה לכדור) ואולי אפילו השעיה לעוד משחק תספיק אבל לא צריך להגזים וכנראה שהשם מסי תורם.
    ראיתם את העבירה של שחקן סטוק על ראמזי של ארסנל לפני שנה? מישהו באמת חושב שהאידיוט הזה התכוון לפצוע את רמזי ולשבור לו את הרגל? ברור שלא, הוא פשוט ניגש בפראות ופירק לו את הצורה. שחקנים פשוט צריכים ללמוד לא לשחק בכזו פראות כי זה מסוכן, ואין שום קשר לכך שמסי פצפון.

שמענו.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד אחד מגזימים פה בטירוף עם אולפאושי , מצד שני זוהי התחלה בשביל להגן על שחקנים גדולים ומוכשרים.

7. xavi6 Member

אף אחד פה לא מגזים עם אויפלושי. הכניסה שלו, בין אם היא בכוונה ובין אם לא היא פגיעה חמורה יותר מהרגיל, וגם אם הפאול הזה היה נעשה על מרסלו הייתי חושב שצריך להשעות ליותר ממשחק אחד. אין מה להוסיף בנידון. כן מסי, לא מסי, דיי לבלבל את המוח-הפגיעה עצמה הייתה פראית וחמורה, בין אם היא בכוונה ובין אם לא-היא מצדיקה הרחקה ליותר ממשחק אחד.

סרג'יניו, מה החפשש עלה לך למוח? שוב לפאר את הממלכה האנגלית, איפה שההגנות יותר חזקות, עד כדי כך חזקות שלצ'לסי וההתקפה המרהיבה והיצרתית שלה יש 21 גולים? דיי לפאר את החרא שלכם בכל מקום. שמענו עליכם, מסי גם שמע עליכם, הוא מוסר ד"ש לריו, ואנחנו מקווים ששלחו גם ד"ש לוידיץ' מאטו...

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/10
  8. xArtur Member

האהדה שלך לגמד הגינה ובארסה מעוורת אותך.
    העבירה שהוא עשה מספיק הרחקה למשחק אחד ולא יותר.
    חבל שמסי רק משותק ל15 יום~
    חבל שלא גמר את העונה,זה היה מחמם את הלב.

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אויפלושי הושעה לשני משחקים, מול ולנסיה וסרגוסה. את המשחק מחר יחמיצו גם קון שנפצע ע"י גורפגי וטיאגו שנפצע ע"י מסקראנו. אני לא מאחל למסי לשום דבר רע, לשניים האלה, לעומת זאת, אני מאחל כריתת רגל. שניהם, להבדיל מאופה, ידועים בכניסות ברוטליות.
    ולדני אלבס אני מאחל למות. לא בדיחה, לא יהיה סמיילי.

10. Muurad Member

אין ספק שהאדום והרחקה מהמשחק הבא הוא הדבר הנכון ביותר לעשות.

אני מאמין שאם המצב היה קורה למרסלו כמו שאתה אומר, אתה היית עובר על זה על סדר היום ולא מתייחס או מתקומם על זה שצריך להרחיק אותו ליותר משחקים, וזה שאתה אומר שכן רק מראה שאתה לחלוטין לא אובייקטיבי ומשוחד.

כל דבר חוץ מהרחקה למשחק אחד תהיה שערוריה.

11. RubberSoul Member

ועוד אחר כך אוהדי בארסה חיים בבועה...
    מעניין מי פה הצבועים.

12. guyholl Member

העבירה של אפלושי זה בקושי צהוב, חלאס עם הצביעות. אני מוכן לחתום שאם זה היה הפוך, עוד היו טוענים שהשופט הגזים וצריך להמיר את ההרחקה לצהוב.

נערך לאחרונה ב: ‏22/9/10
  13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא להגזים , העבירה הזו מחייבת צהוב והעובדה שלאולפאושי היה צהוב זה אומר אדום למרות שלפי מה שנראה במגרש זה היה אדום ישיר.

ירדן , לפעמים ההגזמות שלך עוברות כל גבול כאילו אתה חי בבועה שיש ברצלונה ואנחנו הכי טובים בעולם וכל השאר זה חבורה של קנאים ופחים. תחזור למציאות..

14. guyholl Member

השופט הוציא אדום ישיר.

15. riquelme1 Member

אני מכיר שופשטים שאפילו צהוב לא היו שורקים על זה, לאופאלושי היה כבר צהוב אבל השופט כנראה הוציא אדום ישיר במקום להוציא 2 צהובים.

בכל מקרה, אם 2 משחקים אפשר לחיות למרות שמשחק אחד היה יותר מקובל.