חדשות טובות בבדיקה של אגוארו, אחרי הצילום שעבר היום הפציעה התבררה כלא חמורה כמו שחשבו, ואגוארו יהיה כשיר כבר למפגש הקרוב בליגה האירופית נגד אריס סלוניקי, וגם נגד ברצלונה ביום ראשון. השילוב בין דומינגס לגודין היה מעולה.
חדשות באמת מעולות לגבי אגוארו. רק מחדד את הבעיה שיש לאתלטיקו בהתקפה אם הוא או פורלאן מושבתים. אם דייגו קושטה שנכנס אתמול כמחליף היה חד יותר, הוא היה מסיים את המשחק עם שער ובישול. בכלל, ההגנה נראתה אתמול מצוין. אפילו פראה, למרות שהגול הגיע מהאגף שלו, היה טוב מאוד. הייתי מעדיף לקבל את ברצלונה בקלדרון אחרי ניצחון של הקטלונים בליגה, אבל עכשיו האתגר גדול פי כמה.
מאז שהוא הגיע, אנטוניו לופס משחק ללא דופי. אבל אני מאמים שהפולני ישחק באמצע השבוע. 80 דקות פריאה השתדל לא להסתבך ופתאום בא לו להפעיל לחץ על ההגנה של אתלטיק. האמת, לא כ"כ פתאום, נדמה היה שההגנה שלה קורסת. לא היינו רחוקים מלהביס את הבסקים.
יש לולנסיה שבועיים מכריעים ביותר, משחק בקלדרון נגד בארסה שחוזרה לעצמה היום, ופפה כנראה הגיע למסקנה שקייטה הוא גולם, ובשבוע אחרי זה נגד ולנסיה שמרשימה מאוד בפתיחת העונה עד כה, וזה בלי להזכיר את המשחק השבוע נגד אריס, עם אתלטיקו מוציאה 4 מתוך 6 היא יוצאת גדולה.
סגל השחקנים שנוסע ליוון למפגש נגד אריס שוערים:דה חאה,יואל הגנה:ואלרה,א.לופז,פליפה לויס,גודין,דומינגז,פראה קישור:מאריו סוארז,טיאגו,קמאצ'ו,ראול גארסיה,פראן מרידה,אסונסאו,רייס,סימאו חלוצים:פורלאן,דייגו קוסטה אגוארו נשאר מחוץ לסגל ולא נוסע ליוון,הוא עדיין מנסה להיות כשיר למפגש נגד ברצלונה בראשון...אויפאלושי אותו מקרה לדעתי קיקה יעלה עם פורלאן בחוד ועם 5 קשרים..מקווה שיתן הזדמנות לפליפה לויס ועל הדרך יתן לכמה שחקנים מנוחה לקראת ראשון ורביעי(בארסה,ולנסיה)
דווקא בהרכב המשוער קיקה הולך לעלות ב4-4-2, ההרכב המשוער: דה-חאה לופז, דומינגס, פראה, ואלרה מרידה, קמאצ'ו, סוארז, רייס פורלאן, קוסטה מוזר שגם במשחק שקיקה מעלה מחליפים הרכש היקר ביותר של אתלטיקו פליפה לוייס לא מקבל הזדמנות בהרכב, האם לוייס מאכזב את קיקה? זה מוקדם מאוד לקבוע, אבל חוששני שכן.
גם אני חשבתי על זה, אבל יכול להיות שהוא פשוט מפחד שיקרה לו משהו לפני המשחקים מול בארסה וולנסיה. זה לא קל לשחקן לשחק שלושה משחקים בשבוע.
אם פליפה לויס גם היום לא פותח אז זה באמת מוזר וכנראה שיש משהו...א.לופז עד עכשיו היה טוב ולא נראה לי שקיקה יוותר עליו במשחקי הליגה ככה שאם הוא לא נותן צ'אנס היום לפליפה לויס אז יש סיבה שלא יצאה בינתיים מהמועדון... לגבי ההרכב המארקה טעה לא פעם עם ההרכב המשוער ואני עדיין חושב שקיקה יעלה במערך של 5 קשרים...בכל הרכב צריך לנצח ולהישמר מפציעות לקראת שבוע הבא VAMOS ATLETI :aaarse:
בסופו של דבר אמיר צדק, וקיקה מעלה 5 קשרים: דה-חאה לופז, דומינגס, גודין, ואלרה סימאו, קמאצ'ו, גארסיה, טיאגו, מרידה פורלאן הרכב קצת משונה של קיקה, או שמרידה ישחק מאחורי פורלאן או שהוא ישחק בצד ואתלטיקו תשחק עם 3 קשרי אמצע וקיצוני אחד. פליפה לוייס בספסל... יכול להיות שאתלטיקו תשחק 4-3-3: דה-חאה לופז, דומיגנס, גודין, ואלרה קמאצ'ו טיאגו, ראול גארסיה סימאו, פורלאן, מרידה.
באמת הרכב די מוזר ולא מובן..מרידה אולי יתפקד על תקן קיצוני שנכנס לאמצע..אני מאוד מחזיק מהשחקן הזה והנה ההזדמנת שלו להוכיח את עצמו חבל שפליפה לויס לא מקבל צ'אנס להרשים את המאמן במשחק רשמי אבל כנראה שקיקה יודע דברים ורואה דברים שאנחנו לא.. בכל מקרה ההרכב הוא מאוד חזק ומראה שהקבוצה לוקחת ברצינות את הליגה האירופית כבר ממשחק הראשון מקווה שקמאצ'ו יוכיח לקיקה שהוא שווה יותר דקות