אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/10.

1. rooney-7 Member

אני לא רוצה להיות קטנוני,אבל אני רואה את הטעות המעט מביכה הזאת אצל לא מעט אנשים:
    אם=IF.
    עם=WITH.
    במשפט כמו,"עם הוא היה מגיע",צריך לרשום "אם".
    ורושמים "עם כל הכבוד"ולא "אם כל הכבוד".

זהו תמו שיעורי לשון ליום זה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/10
  2. yakov_y YNWA

הקבוצה שלך, ברצלונה. לא קבוצה שחצנית ? לא קבוצה שחושבת שמגיע לה הכול ? רק לברצלונה וריאל מדריד מותר להשתחצן ? אסור לאתלטיקו מדריד להשתחצן ?

זה הדבר שאני הכי שונא בברצלונה. סספאברגס כמעט עבר מארסנל לברצלונה בגלל זה, חבייר מסצ'ראנו עזב את ליברפול בגלל זה. גועל נפש של מועדון !

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

האמת היא שלברסלונה כדאי מאוד לבדוק את מצב הקופה. אטלטיקו בעניין הזה שמרה על איזון. שני שחקנים נמכרו, שני שחקנים נרכשו.

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מריאנו פרניה חתם בנסיונל האורוגוואית. סוף סוף יש לאל טאנו קבוצה.

5. xavi6 Member

אתה דיסלקט? מה הקשר? קבוצה יכולה "להשתחצן" במידה והיא מגיעה להישגים, ורצוי הרבה, לא אחרי הישג וחצי, ולא אחרי כ"כ הרבה כשלונות כמו שאת' חוותה. ההצהרות שלו מגוחכות, לא מציאותיות וחוצפניות. ברצלונה יכולה להצהיר על המטרות שלה-כי מועמדת ריאלית. עם כל הכבוד לאת', היא לא מועמדת ריאלית לאליפות, ואליפות שלה, או של כל קבוצה בספרד מלבד ברסה\ריאל תהיה סנסציה. לכן, לריאל\לברצלונה יש את "הזכות" הזאת להצהיר שהם הולכים לאליפות, או לחילופין על ליגת האלופות. הן נמצאות שם כל הזמן, הן זוכות בתארים האלה כל שנה, את' בקושי גירדה אליפות וליגת האלופות זה חלום רטוב. בקיצור, צא מהסרט שלך. זה שאנחנו קונים שחקנים כאלה ואחרים זה לגיטימי, אין חוק שאומר לא לקנות שחקנים, וכל מועדון עושה זאת בעולם. ברסה קנתה שחקנים גם כשלא הצליחה וברסה תקנה שחקנים גם כשהיא תצליח. מה לעזאזל הקשר בין זה לבין שחצנות? תראה את מילאן, מעזים לקנות את זלטאן, חוצפנים! עזוב, תראה את מכבי האלה, שחצנים מסריחים, קונים לי את יצחקי וקולאוטי. חצופים. מי הרשה להם?

בקיצור, תלמד לקשר בין מחט לתחת, תחזור לפה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/9/10
  6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

פריאה מקרר את הרוחות: "ברסלונה וריאל מעל כל השאר. מוגזם להשוות אותנו אליהם. יש להן יתרון על קבוצות אחרות. אנחנו צריכים להתחרות ונראה מה יהיה."

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם דייו גודין אמר משהו די נכון שעכשיו זה מוקדם מדי לדעת לאן הקבוצה תלך ואיזה מקום תסיים..יהיה נכון לקבוע מטרות ולדבר על הקבוצה בחודש דצמבר

8. hai80 Member

הם צודקים, עזבו את זה שזה כולה משחק אחד גם במשחק הזה גיחון הגיעו להמון הזדמנויות שקבוצות אחרות ידעו לנצל , מה גם שאגוארו פשוט פרפר להם ת'הגנה ונגד הגנות טובות יותר הוא יתקשה יותר ויהיה פחות אפקטיבי.

9. yakov_y YNWA

קודם כל בכלל לא הבנת מה אמרתי.

אתלטיקו מדריד זכתה ב-2 תארים. זה לא נקרא הישג או הישג וחצי, זה נקרא 2 הישגים ואלה 2 הישגים גדולים מאוד למועדון כמו אתלטיקו מדריד. כן כן, הליגה האירופאית זה הישג גדול ומכובד שאף אוהד אתלטיקו מדריד לא מתבייש ממנו. מה לעשות שאנחנו לא אוהדים קבוצה שזוכה בכמה תארים כל עונה, בשבילנו כל תואר זה שמחה ענקית.

יצאתי קצת מקשר השיחה בגלל שהבאתי דוגמאות לזילזול שלך, זה לא קשור כ"כ אבל עדיין יש קשר לדוגמאות שהבאתי אז אל תכתוב לי להבדיל בין מחט לתחת.

עכשיו בוא אתה תסביר לי מה הקשר בין זה לזה שברסה קנתה שחקנים גם כשלא הצליחה וברסה תקנה שחקנים גם כשהיא תצליח.

אני התכוונתי לזה שרציתי לחוזה עם פאברגס בזמן שיש לו חוזה בקבוצה אחרת. מלבישים לו חולצה של ברצלונה ? מי אתם בכלל שתעשו דבר כזה ? מסי מצהיר שליברפול מחזיקה בכוח את מסצ'ראנו, למה מי הוא בכלל שהוא יגיד אם ליברפול מחזיק שחקו בכוח, מי אתם שאתם קובעים עם מסצ'ראנו חוזה בזמן שאפילו לא הגשתם הצעה ? אתם מועדון שחושב שמגיע לו הכול, לא התווכנתי לזה שאתם קונים שחקנים, התכוונתי להתהנגות המגעילה מחוץ למגרש !

10. xavi6 Member

אתה מאשים את ברסה בכך שהיא קונה שחקנים, כאילו שהיא צריכה להתבייש בזה. השחקנים שלנו מגיבים בהתאם לשחקנים שנקנים. כאשר ססק פברגאס מקרקר סביב צ'אבי, איניסטה, בוסקטס, פיקה ופויול על רצונו לבוא לברצלונה, הם יכולים להגיד שהם מאמינים שהוא יגיע לברצלונה כשהם נשאלים על כך. נקודה. ותתבגרו כבר, מי זה "אתם"? לאפורטה שם על ססק את החולצה? אתה ראית את פפ הגיב לעניין הזה שפיקה שם עליו את החולצה? הוא אמר "כולם יודעים מי זה פיקה, הוא קצת..." ואז סימן עם הידיים פסיכי בראש. הכל נעשה בהומור, תצאו מהסרט שלכם. הפכתם את זה לטנובלה, זאת הייתה בדיחה.

לא יודע מה מסי אמר, אני לא שמעתי על זה, יש עיתונאים שמסלפים ומשקרים, וגם אם כן-במידה וזה נכון, זכותו של מסי להגיד את זה. זה לא שקר.

11. hai80 Member

חפרתם! אי אפשר בחיים להשוות את אתלטיקו לבארסה וריאל , אנחנו לא בדרג שלהם עדיין הדיון הזה מיותר. אבל לחלום על אליפות זה לא פשע וזה אפשרי תיאורטית אז אין סיבה שלא נאמין. בקיצר תעשו טובה חלאס לחפור

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבניות לאיצטדיון החדש יחלו בנובמבר...התכולה שלו תהיה קצת יותר מ 73 אלף מקומות ישיבה

הדגם הסופי לאיצטדיון יהיה מוכן לפני סוף החודש הזה...המטרה שבתחילת 2014 האיצטדיון יהיה מוכן

13. hai80 Member

אני מקווה לבקר בויסנטה לפני שנעבור לחדש ויש זמן השאלה אם יהיה תקציב עד אז חח

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק מול בילבאו ביום שבת 23:00 ובגלל ש 5+LIVE לא יכול להקדים/לוותר על סיכום המחזור(שפשוט קטסטרופלי ולא מתקרב למה שהיה בשנה שעברה) אז המשחק לא משודר...המירוץ אחרי הלינקים מתחיל כבר מהמחזור השני

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק נגד ברצלונה ביום ראשון בשעה 19:00

עדיין לא ידוע מה חומרת הפציעה של קון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx נקווה לטוב..

איך היה השילוב גודין את דומינגס??