אתלטיקו מדריד 11\ 2010: מכה קשה,קון מחליט לעזוב!

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 31, 2010.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא מסכים או מנגד מתווכח איתך, רשמתי במפורש "שחקן משמעותי מבחינת המאמן". מחליף לאיפה שהוא לא יהיה, אמיר כבר ציין שהוא בין השחקנים ששיחקו הכי הרבה בעונה האחרונה, כך שכנראה שהוא כן משמעותי לקבוצה בעיני המאמן שבחר לשתפו שוב ושוב.

Last edited by a moderator: Aug 29, 2010
  2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אינטר - אטלטיקו 0:1

אטלטיקו רוצה את ה-15 עבור חוראדו ולא רוצה לשמוע שום הצעות לגבי פורלאן. אם חוראדו ירצה לשתף פעולה עם ראול גונסאלס בליגת האלופות, יש עוד זמן להביא שחקן אחר. ועד שהשחקן החדש יתאקלם, יש את פראן מרידה. ויש את אלברטו פריאה שבינתיים ירד בחזרה ל-AB. לכן יכול להיות גם שהשחקן החדש יהיה רוד פאני.

איזה גועל ז'וז'ו מוריניו! כשכל הליגה מברכת אותנו, הוא טוען שהוא לא ראה את המשחק. מיצ'ל, לעומת זאת, נשמע מאוד מתלהב: "הרבה לפני השער של רייס אטלטיקו היתה עדיפה. התוצאה מוצדקת ואני מאוד שמח בשביל אטלטיקו, אחת הגדולות של ספרד, ומקווה שימישיכו כך עוד הרבה זמן."

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוראדו של החצי הראשון של העונה שעברה היה לא תכליתי..מהחצי השני הוא הפך לבורג בהצלחה של הקבוצה באירופה וכמעט כל משחק שותף אפילו אם זה כמחליף...אני לא רוצה שימכרו אותו כי הקבוצה כבר נבנתה ואני לא רואה שמביאים מחליף ראוי במקום(גם בתפקיד אחר במגרש)

4. הקפיטליסט משער 2 Member

צריך להסתכל על ההצעה של שאלקה בשני מישורים. יש את הצד הכלכלי, שמעניין בעיקר את המועדון. 15 מיליון יורו זה סכום מכובד מאוד על שחקן כמו חוראדו.
    מבחינה מקצועית, הרוטציה של קיקה תיפגע באופן די משמעותי. אם סאלביו היה עדיין בסגל לדעתי חוראדו כבר היה בגרמניה.כשאתה נמצא רגע לפני פתיחת העונה, לאבד שחקן כמו חוראדו זה לוקסוס שאתלטיקו לא ממש יכולה להרשות לעצמה.
    דעה אישית על חוראדו: שחקן מוכשר בטירוף, אבל מאבד כדורים סדרתי. קשה להגיד לא תכליתי על שחקן שכבש בעונה שעברה יותר מסימאו ורייס ביחד וקיבל פחות דקות מהם. בגדול מדובר בהחלטה לא פשוטה בכלל מבחינת המועדון.

5. riquelme1 Member

מסכים עם כל מה שרשמת, מצד אחד הצעה מכובדת מאוד של שאלקה שמבחינת כלכלית תעזור לאתלטיקו, מצד שני למרות שחוראדו הוא מאבד כדורים סידרתי ונוטה לאי יציבות, הוא עדיין תורם שערים יותר מסימאו ורייס שלא מספיק כובשים לטעמי ומורידים את הנטל מאגוארו ופורלאן.

אני אומר שכדאי להשאיר.

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים חוראדו בין ה19 שחקנים בסגל אתלטיקו למשחק מחר...דומינגס מקבל מנוחה ולא נכלל בסגל כמו גם חואניטו שעדיין פצוע טיאגו שעוד לא בכושר פולידו וקוקה הצעירים

הסגל

שוערים:דה חאה,יואל
    הגנה:ואלרה,אנטוניו לופז,גודין,אויפאלושי,פראה,פליפה לויס
    קישור:מאריו סוארס,קמאצ'ו,ראול גארסיה,חוראדו,פראן מרידה,אסונסאו,רייס,סימאו
    חלוצים:פורלאן,קון,דייגו קוסטה

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוץ מקיקה כולם נוטים לקבל את ההצעה של שאלקה..

במועדון לא מחכים הרבה זמן והשמות שעולים הם פאני,מיסימוביץ' וואן דר וארט...
    לגבי ההולנדי ריאל לא החליטה בדיוק אם היא רוצה למכור ויכול להיות שהעלויות יהיו יותר מדי גם אחרי המכירה של חוראדו

לגבי פאני הקבוצות כבר סיכמו על המחיר מזמן וראן החתימו מגן במקומו וגם מיסימוביץ' שמאוד רצו אותו אבל העלויות היו יקרות(8 מיליון) וגם וולפסבורג החתימה את דייגו בשבוע האחרון ככה שיש מצב ששני השחקנים האלה יגיעו לאתלטיקו במידה וחוראדו ימכר...

ואני אומר להישאר עם מה שיש,אין לדעת איך הם יתאקלמו ואם הם באמת ישפרו את הקבוצה(פאני בעיקר כי אני לא מכיר..מיסימוביץ' די טוב)

8. riquelme1 Member

עם מיסמוביץ' יגיע במקום חוראדו למכור, הבוסני הזה שחקן פשוט נהדר.

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

רק לא את הבואש! את הבוסני אני לא מכיר, אבל זו יכולה להיות הוכחה שהוא לא יותר טוב מחוראדו.

10. riquelme1 Member

לא יאמן אבל הגול של חוראדו היה היום הגול האחרון שלו במדי אתלטיקו, חוראדו שחקן שאלקה 04 רישמית.

אחרי המשחק היום שקיקה נתן לו לפתוח כדאי לשכנע אותו להשאר, ואחרי הגולסאסו והעידוד שקיבל מהקהל היתי בטוח שהוא ישאר.

חוראדו אמר אחרי המשחק שהוא עצוב לעזוב אבל יש דברים שאי אפשר להגיד להם לא, חוראדו יקבל משכורת של 4.5 מיליון יורו ואתלטיקו תקבל עליו בין 13-15 מיליון יורו שזה הצעה לא רעה, חוראדו יקבל שידורג משמעותי(יותר מחצי מהמשכורת שהוא קיבל מאתלטיקו).

חבל, חוראדו בחצי שנה של קיקה והיום השתפר מאוד, הוא נתן לאתלטיקו גיוון בהתקפה הוא יכול לשחק םג מתחת לחלוץ וגם כמו היום בצד במקום סימאו, עכשיו לאתלטיקו חסר שחקן אגף מחליף חוץ ממרידה(למה נתנו לסלאביו ללכת למה?), וחסר לה שחקו מתחת לחלוץ.

נשאר לאתלטיקו יממה שלמה להתחזק ולהשלים את החסר, בסכום שקיבלה היא יכולה להביא גם את מיסמוביץ' שהוא בדיוק על המשבצת של חוראדו, הוא כובש לא מעט שערים, שחקן עם טכניקה גבוה מאוד ומסירות מעולות, וגם את רוד פאני למרות שאחרי התצוגה הנהדרת של אופאלושי ששממיך להצטיין באגף ימין אני חושב שזה מיותר.

Last edited: Aug 31, 2010
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

טוב, כמו שנאמר פה על ידי כולם פחות או יותר, מדובר בעסקה טובה מבחינה כלכלית. אני רק מקווה בשביל אתלטיקו שהיא לא תתגלה כפגיעה מקצועית.

כנראה שהקהל ידע שהוא עוזב, כי למרות שלא היה לו משחק גדול הוא קיבל הרבה כבוד בחילוף, כשמלבד התשואות הרגילות הקהל שר את שמו.

12. הקפיטליסט משער 2 Member

המשחק של אתמול רק גורם לשחרור של חוראדו להרגיש כמו אגרוף בבטן, אבל אי אפשר להאשים את המועדון או את השחקן. זו עסקה משתלמת מבחינה כלכלית לשני הצדדים. צודק ריקלמה1 שמחדד דווקא את ההחלטה הטיפשית לשחרר את סאלביו. מקווה שהקבוצה תתחזק.

13. riquelme1 Member

עם חוראדו היה הולך בעונה שעברה אני חושב שהיתי שמח, אבל באמצע העונה שעברה הוא פשוט חזר לפרוח, עדיין לא נגמל סופית מאיבודי כדור מיותרים ומרגיזים, גם היום היה לו כאלה, אבל הטכניקה העילאית, המסירות, והעובדה שהוא שחקן שגם תורם גולים בין 7-10 גולים בעונה תחסר לאתלטיקו, בעונה שעברה הוא כבש יותר מרייס וסימאו ביחד. אחרי המשחק היום שאולי היה הטוב ביותר במדי אתלטיקו באמת כואב שהוא עוזב, במיוד בטימיינג הכל כך לא נוח יום לפני סגירת חלון העברות.

היום קוסטה שנכנס לא עשה כלום(למרות שאני לא מספיד אותו על הסף), סאלביו שחקן שיודע לכבוש שערים וראו את זה טוב מאוד בעונה שעברה, הוא יכל לשחק במקום מרידה לעיתיים וגם מתחת לחלוץ.

מי שעוד הרשים אותי בדקות שקיבל הוא מריו סוארז, אני לא יודע מה יהיה שטיאגו יחזור, ראול גארסיה ממשיך להיות פנטסטי ומוכיח למה אני כל כך מחזיק מהשחקן הזה, גם מריו, גם גארסיה, גם טיאגו גם קמאצ'ו המסכן שאני גם כל כך אוהב, זה צרות של עשירים אבל אני רוצה לראות את כולם משחקים!

Last edited: Aug 31, 2010
  14. xavi6 Member

אתם חכמים בדיעבד. השחרור של סלאביו לא היה מתבצע במידה והיו חושבים ששאלקה תשלם כ"כ הרבה.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

רגע כדי שאני אבין, הוא עוזב כי הוא חושב ששאלקה בטוחה יותר כלכלית מאשר אתלטיקו?

אז כנראה לא סיפרו לו שאם שאלקה לא תצליח בשנה הקרובה שהסיכויים שהם פושטים רגל גבוהים מאד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

Last edited by a moderator: Aug 31, 2010