אתלטיקו מדריד 10\2009: גם בשנה הבאה תיהיה אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏12/7/09.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחר ב 14:30 המסיבת עיתונאים וההצגה של פליפה לואיס..

2. riquelme1 Member

אליאס, קבררה הרשים אותי דווקא בסיום העונה, הוא שיחק בכמה משחקים ודי התרשמתי ממגן פיזי וחזק שגם יודע לתקוף קצת.

לגבי גודין, הוא לאשווה 18 היום, ואני לא בטוח שגם יהיה שווה, הוא שווה 10 מיליון יורו כי הוא בלם שיכול עוד להשתפר, אבל הסכום שויאריאל דורשת עליו אפילו עם יהיה בתשלומים, הוא מוגזם בטירוף.

3. xavi6 Member

סעמק אמ אממאמאמאמאממא ערס!!!

ירדן, שיברון לב...

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

יכול להיות שהילד האורוגוואי השתפר, לא יודע, ממה שראיתי ממנו בדרא"מ (בגביע) יש לו את האגרסיביות המפורסמת אך הוא לא היה בשל, בצעירה הוא כבר נראה רע, אבל הוא רק ילד. אם למועדון יש סיבה לחשוב שקבררה או אחד הצעירים האחרים יהיו מוכנים לתפוס את חולצת ההרכב בקרוב אז בוודאי שאין סיבה לשלם על גודין כל כך הרבה (אני מודע ומסכים לכך שהמחיר מוגזם), אני התייחסתי למקרה בו מחליטים להביא בלם מבחוץ ככה או ככה.

למרות שהמחיר מוגזם, אני חושב שהוא יכול להשתלם בעתיד ויש פה יתרון שלא הולכים על חתול בשק, אלא על שחקן שכבר התאקלם בספרד.

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אין הרבה מועדונים שמוציאים סכומים דו-ספרתיים על בלמים. ולא מקובל עליי שאטלטיקו תתפרנס מהשבחת שחקנים.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי הבושה המשמחת הזו עבור אתלטיקו
    http://estaticos01.marca.com/imagenes/2010/07/27/futbol/equipos/atletico/1280237848_extras_portadilla_1.Xxx

יש כמה רעות ..

אחרי שאסנחו קרע את הרצונה הצולבת בברך ויעדר המון זמן ,גם החלוץ הצעיר בורחה גונזאלס קרע את אותה רצועה וייעדר חצי שנה.

וגם ריי נקע את הקרסול באימון אתמול

7. StevieG Member

ראיתי היום את השחקן הצעיר שלכם קקו שהוא הקפטן של נבחרת הנוער של ספרד, ואני חייב להגיד שמאוד התרשמתי ממנו. הוא הבקיע גול יפהפה במבצע אישי מרהיב ואני חושב שיש לו עתיד מבטיח מאוד באתלטיקו.

8. REAL MADRID Member

עתיד מבטיח ואתלטיקו מדריד באותו משפט?... אתה קצת סותר את עצמך...

9. xavi6 Member

כן, גם אני כתבתי על זה בדיון הראשי של המונדיאליטו. בושה מה שאת' עושה, פשוט הורסת שחקנים ועושה להם וידוי הריגה. תנו לילד לשחק, סעמק.

נערך לאחרונה ב: ‏28/7/10
  10. riquelme1 Member

קשה לקבל דקות שיש לך שחקנים כמו רייס, סימאו, ואדוארדו סאלביו, אני גם רוצה מאוד שקקו יתחיל לקבל דקות מהעונה, הוא כבר בן 19 וצריך את הדקות האלה, בעונה שעברה הושאל לויאדלויד באמצע העונה וכן שיחק, אבל אני מקווה שקיקה העונה יתן לו מקום בקבוצה הראשונה, הוא כשרון ענק.

אנריקה סרזו דיבר אתמול ואמר שיש הסכם על יובנטוס על טיאגו, ויובה תקבל עליו 8 מיליון יורו, עם העיסקה תכשל אתלטיקו תעבור לאופציה מיסמוביץ', שהוא שחקן פנטסטי שלעצמו. כמה קשרים יהיו לאתלטיקו בעונה הבאה? ושאני רואה אותו את קוקה בנבחרת הצעירה ליבי נצבט.

קרלוס מרצ'נה עובר לויאריאל היריבה העירונית של ולנסיה, מה שמגדיל את הסיכויים של דייגו גודין לעבור לקולצ'נרוס, סרזו אומר שהמשא ומתן עם ויאריאל קשה אבל הקבוצה בהחלט רוצה את השחקן.

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

המו"ם על גודין אמור להתנהל בין וייריאל לבין סוכנו של השחקן שמחזיק ב-30% מכרטיס השחקן.
    לדה קבררה זומן לנבחרת הבוגרת של אורוגוואי.
    אחרי שדפור החתימה את רובן פרס, היא רוצה גם את אלברטו פריאה וכנראה היא תקבל אותו. קודם דפור ביקשה את דייגו קושטה, אבל עוד השאלה של הברזילאי לא באה בחשבון.

כדי שקקו לא יילך לנו לאיבוד צריך לתת לסימאו לסיים את החוזה ולא להחליף אותו בשחקן רכש צעיר יותר עם חוזה ארוך יותר.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

המאמן במפגש זה, ואולי (אני לא ממש יודע) גם מי שקבע את הסגל הזמני של 29 שחקנים, הוא מאמן הנבחרת הצעירה חואן ורסרי. בנוסף, הסגל רחב בכוונה מכיוון ששחקני שיבקשו לא להגיע ולנוח, יקבלו את החופש ולכן מראש זימנו הרבה (וזה עוד ללא הליגה המקומית נכון לעכשיו), כך שאם לוקחים את שני האספקטים האלו ניתן להבין שסיכוייו לשחק גודלים.

13. hai80 Member

שאלה לי אליכם, אמרו שפאני סיכם את תנאיו ל3 שנים ושאתלטיקו תשלם לראן 5 מיליון , שעסקת גודין יחתום בימים הקרובים האם זה נכון? מה עם רכש בהתקפה , דווקא חוליית ההתקפה שלנו נחלשה , סימאו כבר לא מה שהיה ואין לנו שום תחליף נורמלי בספסל חוץ מחורארדו [יקח זמן עד שסאלביו יפרוץ לדעתי ויהיה שחקן באמת ברמה גבוהה ולא עוד כישרון בעל פוטנציאל .. ]

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני כמה ימים דובר שבגלל שאין כסף אז רק שחקן אחד יחתום מבין השניים(פאני,גודין) כשהעדיפות היא לגודין...

גם אני לא מבין את זה שדובר אתמול ששניהם קרובים לחתום והאמת שאני די בעד..אני חושב שגודין הוא בלם טוב מאוד ועם אויפאלושי ודומינגס יהיו לנו 3 בלמים טובים ועם פאני וואלרה ואנטוניו לופז ופליפה לויס יהי על כל עמדה 2 שחקנים

אם גודין יחתום אז הוא יהיה הזר החמישי אם אני לא טועה אבל הוא צפוי בספטמבר לקבל אזרחות וגם קון בקרוב אמור לקבל אזרחות ככה שדייגו קוסטה כנראה יוקפא ויוכל לשחק רק אחרי שיקבלו את האזרחות

15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

MD לא הצליח לאמת את הדיווחים האחרונים על פאני. את המעבר של גודין מאשר הסגן של נשיא וייריאל.
    מתוך 5 הזרים אחד, קון, בתהליך קבלת האזרחות, לקבררה אין מקום בסגל מבחינה מקצועית ודייגו קושטה עוד צריך לשכנע את קיקה שהוא עדיף על איברה. הבעיה היא שלאיברה יש יותר ביקוש.