אתלטיקו מדריד 10\2009: גם בשנה הבאה תיהיה אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏12/7/09.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

היום יהיה מפגש עם אלקלה מהליגה השלישית. בטיס בשבת הבאה.
    מריו סוארס מאוד בלט העונה במיורקה. אבל ההחזרה שלו לא היתה בהחלטה של קיקה. מריו עוד יצטרך להוכיח שיש לו מקום בסגל וקיקה חייב לנפות לפחות 2 קשרים אחוריים.

2. hai80 Member

לנפות? יש את קמאצ'ו שלא פרץ עדיין , ראול גארסיה ואסנסאו, זהו.. אפילו טיאגו שהגיע באמצה עונה לא חזר..

3. riquelme1 Member

טיאגו אמור לחזור. יש את ראול גארסיה, אסונסאו, קמאצ'ו, מריו סוארס, רובן פרז, ופראן מרידה.

כמה קשרים אתה רוצה בקבוצה? רובן פרז בטוח ינופה.

4. hai80 Member

לא יודע בקשר למאריו סוארז, מארידה לפי מה שהבנתי הוא שחקן מאוד מוכשר אבל דיברתי עם כמה אוהדי ארסנל והם שמחים שהוא עזב ואמרו שהוא היה חלש שם, אולי הכדורגל האנגלי לא מתאים לו , לא יודע וגם לא מעניין אותי אני לוקח את כל הדיבורים שלהם בעירבון מוגבל. בכל מקרה רובן פרז מרידה וקמאצ'ו הם שלושה שחקנים צעירים , לדעתי צריך למכור את קמאצ'ו שאני ממש לא מחזיק ממנו ואת רובן פרז להשאיל כי הוא צעיר אבל אני לא מכיר אותו ככ אז אולי אני טועה. לדעתי אם סוארז הזה טוב אז זה מעולה, אסונסאו וראול גארסיה\מאריו סוארז - יכול להיות מעולה. וכן אתם צודקים בהחלט צריך לצמצם את השחקנים בטח ובטח כשרוב השחקנים הם צעירים וצריך שישחקו כמה שיותר כדי שהם יהיו יעילים.

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אסור למכור את קמאצ'ו !!!

שחקן מאוד טוב לדעתי שעוד יכול להנהיג את הקישור שלנו בעתיד..פשוט צריך לתת לו לשחק,כל פעם שהוא היה על המגרש הוא היה טוב !!!

6. riquelme1 Member

מרידה בקושי בן 20, הוא רכישה לטווח ארוך, אי אפשר להגיד שהוא נכשל בארסנל כי הוא שיחק רק שנה אחת בקבוצה הבכירה, מה גם שונגר לא בוחר סתם שחקנים והוא גם רצה מאוד שמרידה ישאר, מרידה הוא זה שרצה לעזוב.

יצא לי לראות את מרידה בארסנל כמה פעמיים, ובנבחרות הצעירות, לא התרשמתי יתר על המידה, יש לו כשרון ובזה אין ספק, רגל שמאל חזקה, עם הוא יהיה חצי מססק פברגאס זכיתם.

בנוגע לקמאצ'ו, אני עם אמיר במיליון אחוז, הילד הזה הוא פנטסטי, כל פעם שנכנס כמחליף או פתח מידי פעם בהרכב הוא היה מצויין, ילד נמרץ וכשרוני שנותן את הנשמה שלו קלבוצה, הוא מזכיר לי את סמי חדירה משטוטגארט מאוד. אסור למכור אותו.

מכל הקשרים שציינתי בהודעה הקודמת, לדעתי מריו סוארז צריך להיות מושאל או להמכר, ורובן פרז מנופה. ראול גארסיה חייב להשאר, כי כולם יודעים כמה אני מעריך את הילד(כבר לא ילד בן 24 עוד מעט) המוכשר הזה, שנתיים מצויינות באתלטיקו שהוביל אותה לליגת האלופות, בעונה שעברה שיחק בכל הדקות בזכייה בליגה האירופית, אני מקווה שאתלטיקו תרכוש את טיאגו ויהיה רוטציות בינו לבין גארסיה כמו בעונה שעברה, הבעיה עם אפשר לקרוא לזה ככה שיש גם את מרידה שהוא התקפי, בקישור ההגנתי אסונסאו ימשיך וקמאצ'ו או סוארז ילחמו איתו על מקום, אני הייתי משאיר את הילד מסארגוסה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/10
  7. riquelme1 Member

במשחק האימון היום, אתלטיקו מנצחת 8-2, צמד לפראן מרידה.

8. noamvcf Member

פראן מארידה קשר מפוצץ כישרון ויש לו עוד המון להשתפר (אני לא בטוח שיש לו 20).
    קמאצ'ו גם קשר טוב מאוד ואני חושב שהוא חייב להישאר במיוחד בגלל שהוא שחקן של המועדון. אני אישית לא כל כך תופס מאסנסאו אבל יכול להיות שיש בו משהו שאני לא רואה.בקשר לטיאגו, קראתי פה שהוא ברוטציה עם ראול גרסיה, טיאגו לא יותר התקפי?
    ובקשר לריבוי הקשרים בקבוצה- עלו פה בערך 7 שמות של שחקנים וזה הגיוני שלקבוצה יהיו מספר כזה של קשרים (גם התקפיים וגם הגנתיים) במיוחד שלפחות שלושה מהם שחקנים צעירים

9. hai80 Member

קמאצ'ו מזכיר את קובי מויאל מביתר , שחקן בית שנלחם עם המון כוח אבל זהו, זה מה שיש לו להציע, לפחות ממה שאני ראיתי ממנו , לא ראיתי בו משהו מיוחד . אבל גם בוסקטס לא עשה עלי רושם בעונתו הראשונה אז אולי אני טועה.. נראה אם העונה יקבל יותר דקות.

פראן מרידה? אם הוא כישרון לטווח הארוך הוא לא צריך להשאר העונה בקבוצה אלא להשאל או ללכת לאתלטיקו ב'. בטח ובטח אם קמאצ'ו מתוכנן להשאר וטיאגו לחזור.

בכלל לטיאגו לוקח המון זמן לשחרר כדור, אם הוא ישתפר בתכונה הזאת הוא יכול להיות מצוין.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

במידה וטיאגו ישאר(לא הגיע הזמן שיסגרו את זה כבר?!?!? או שיובה מחפשים בכוח להכניס אותו כסעיף לקניה של פורלאן) אז אני לא רואה בעיה בקישור האחורי..זאת גם עמדה שמינואר ראינו שלא ממש "זקוקה" לחיזוק..
    בינתיים מישהו יודע איפה טיאגו מתאמן בכלל??

עדיין העמדות שצריך לחזק הם מגן ימני/בלם ומגן שמאלי (לדעתי גם חלוץ מחליף אבל הבנתי שאין מספיק כסף גם לזה)

מישהו יודע על התקדמות בגזרה של פאני/טאייוו (חבל שבשנה שעברה לא הבאנו את ואן דר וויל,במונדיאל הראה שהוא מגן מצוין הגנתית והתקפית ודי ברור שהמחיר שלו עלה אחרי המונדיאל)

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

טיאגו בחופשה אחרי המונדיאל. ובזמן החופשה הוא לומד את ההצעה של אטלטיקו שכוללת קיצוץ בשכר.
    קשר אחורי מהיר, טכני ומנוסה.

12. noamvcf Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx אז זהו שאת זה בדיוק אני לא רואה. בפורטו הוא היה מצויין אבל במשחקים שיצא לי לראות אותו במדריד די התאכזבתי.

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/10
  13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

איזה גולאסו של מרידה! וגם השני שלו יפהפה.
    יש 3 נציגים שלנו בנבחרת עד גיל 19. שימו לב לפולידו.

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לנדוירו הגיע למדריד בשביל לסגור את ההעברה של פיליפה לויס. הוא אמור להסכים ל-6 מיליון במזומן ועוד 6 בשני תשלומים.
    רכישתם של פאני או גודין או שניהם ביחד תלויה ביכולת שיציגו חואניטו וקבררה במשחקים הקרובים. לפולידו יחפשו השאלה.
    טיאגו מסיים את החופשה השבוע. אם הוא לא מקבל את ההצעה של אטלטיקו, ב-22 ליולי הוא אמור להצטרף לאימונים של יובה.

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

טיאגו חייב להישאר !!

פאני גם לדעתי צריך להירכש חואניטו הרבה מעבר לשיא וקאבררה בכלל מגן שמאלי..דייגו גודין הוא אחלה בלם אבל לדעתי עדיף את השילוב אויפאלושי-דומינגס באמצע

לגבי פליפה לויס..מהמעט שראיתי ממנו הוא נראה מגן נחמד לא מעבר..לא כל כך מבין את ההתעניינות של ברצלונה בשנה שעברה בו והמחיר המופקע שדפור ניסתה למכור אותו..עדיף את טאייוו אבל כנראה שנאלץ "להסתפק" בפליפה לויס שמעניין אם יבוא על תקן שחקן הרכב או מחליף