גם בסיום העונה ואולי במיוחד בסיום העונה אני רואה שהסגל לא נחלש. לו רק אבל רסינו ידע לעבוד עם השחקנים, כמו קיקה, הליגה לא היתה בורחת.
הזיכרון שלך קצר. אבל ראסינו ניצח עם אתלטיקו 6 משחקים ברצף בסיום העונה שעברה, וממאזן שלו מאז שהחליף את אגירה היה פנטסטי. הקבוצה של קיקה התחילה להראות כמו קבוצה בעיקר מאז שהגיע טיאגו, הסגל של אתלטיקו העונה פחות טוב מבעונה שעברה, בעונה שעברה אתלטיקו סיימה רביעיית ולא הפסידה משחק אחד בליגת האלופות, העונה היא מקום 10, וניצחה 2 משחקים מ-14 משחקים באירופה, שלא נדבר על הפרש השערים, 80 שערים הקובצה כבשה בליגה בעונה שעברה, העונה בקושי 60, וגם בהגנה ספגו יותר.
ההבדל - סימאו אגוארו ופורלאן בעונה חלשה הרבה יותר מאשתקד. הפיתרון - מכירת פורלאן וסימאו ולקנות חלוץ אחר [הלוואי שיחשבו על זיגיץ' ] וקיצוני אחר [אפילו שחקן מחליף שיהיה לחורארדו המצוין]. והלוואי ואגוארו ישאר למרות שכל הדיבורים מראים על כך שהוא ילך לצ'לסי תמורת 40 מיליון יורו [בקיץ הציעו עליו 60 חבל .. ] בכל מקרה אם הוא ימכר צריך לקנות חלוץ במקומו , את טיאגו ובלם. צריך למכור גם את סימאו ולקנות קיצוני במקומו או אפילו למכור ולהסתפק בסאלביו וחורארדו. הייתי אומר אפילו עוד חלוץ אבל יש מחסור במזומנים , חבל.
אני לא חושב שצריך להגזים כל כך עם הרכישות... מגן שמאלי ובלם (שיהיה מחליף לא.לופז ברמה גבוהה ושחקן ליד דומינגס) מגנים ימניים יש את אויפאלושי שפשוט מעולה וואלרה.. קישור אחורי יש לנו מספיק-אסונסאו,טיאגו,קמאצ'ו,ראול גארסיה ואולי גם מרידה קיצוניים גם יש מספיק סימאו,רייס,סאלביו לפעמים חוראדו ודה לה קוואבס שיחזור מהשאלה ולהביא חלוץ נוסף ולהישאר עם אגווארו ופורלאן הסגל שלנו די טוב...יש לנו שוער מעולה עם עתיד,התקפה שבכל יום יכולה לכבוש מכל מצב...קישור אחורי יציב וזה עוד בלי קקו שלדעתי יושאל לעוד עונה...מגן שמאלי שיתחרה על ההרכב בלם לצד דומינגס ועוד חלוץ ברמה גבוה ולדעתי יש סגל מספיק טוב ואיכותי עם מחליף טוב על כל עמדה !
החלק הקדמי של אתלטיקו דורש רענון לקראת העונה הבאה. יש לי הרגשה שכולם יודעים שצריך לשחרר את אגוארו כי גם הוא רוצה במקום מסוים להתקדם. צריך להביא בלם חזק ובעל שם, מגן ימני, קיצוני שייכנס לרוטצייה עם סימאו ורייס ולפחות שני חלוצים טובים.
פתיחה גרועה של העונה בגלל שאבל ופיטארק, בעיקר אבל דפקו לנו את ההכנות. אבל מהסגל של העונה שעברה חסר לי רק אל טאנו פרניה. וכמובן, פורלאן. אבל רייס, חוראדו ודומינגס חיזקו את הסגל. כמו שגוורדיולה זרק את אטו? לא, אנחנו מועדון שמכבד את השחקנים.
כמעט כל הכרטיסים לגמר הליגה האירופית(לקהל של אתלטי) נמכרו והכרטיסים האחרונים ימכרו מחר...ולא יהיה שידור על מסך ענק בויסנטה קלדרון... הרבה התרגשות מצד השחקנים לקראת שני הגמרים..הרבה ראיונות(אולי אני אעלה כמה) וכולם לא יכולים לחכות ליום רביעי נגד פולהאם כולם מדברים על הדאבל אבל עדיין נזהרים ואומרים שקודם צריך לעבור את פולהאם(לא פראיירים בכלל) ורק אחרי זה לחשוב על הדאבל... כל כך רציתי לנסוע לאחד מהגמרים אבל לצערי זה לא יקרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
סוסו פיטארק מדבר על העונה העמדת השוער הוא רצה להמשיך עם קופה ולהביא את רוברטו. דה חיאה היה לא יציב ב-AB בעונה שעברה. כשאבל רסינו קיבל הארכת חוזה קופה ביקש לעזוב. האפשרות להשאיר את לאו פראנקו לא נשקלה. חואניטו זהו מקצוען יוצא מן הכלל. הוא ופאבלו שיחקו ברגעים הכי קשים של הקבוצה. לו אני הייתי מאמן, קבררה היה משחק יותר. יש את הנכונות להשאיר את טיאגו. פורלאן לא רצה ללכת הוא רק ביקש להיות מדווח על ההצעות. עניין הערכה עצמית. אבל רסינו לא סמך על השחקנים שלו ולא על המועדון, הוא אמר שהוא מעדיף את המודלים שבהם המאמן שולט בכל. אני מצפה להתקדמות של קבררה, פולידו, רובן פרס, קוקה ובורחה. הרווחנו גם שנה של ניסיון אצל השחקנים שהיו חסרים אותו: דומינגס, דה חיאה, ולרה, סלביו, קבררה. אם נוכל, נביא בלם או מגן ברמה גבוהה. כשזוכים בתארים, אף אחד לא רוצה לעזוב. הכוכבים רוצים להמשיך ואלה שבחוץ רוצים לבוא. השנה הבאה תהיה עוד יותר טובה. ----------------------------------------------------------------------------------------------- אני מבין שאלה שיבואו יהיו דייגו קושטה ומריו סוארס.
המספרים של דייגו קוסטה העונה: 2892 דקות(הכי הרבה בקבוצה), 32 משחקים, 8 שערים שמתוכם 3 בפנדלים. איך חלוץ בינוני עד גרוע בויאדלויד יחזור עם מאזן עלוב לכל הדעות, יחזור בעונה הבאה? שחקן בינוני מאוד, שכונתי וחם מזג, אין לו מה לחפש באתלטיקו.
דייגו רק בן 21, הוא משתפר משנה לשנה. מה שכן, הוא לא חלוץ חוד. לכן גם 8 שערים עבור קבוצה שיורדת ליגה זה בסדר גמור.
עזוב אותך מאפסים כמו קוסטה. קיקה לא לוקח איתו לגיחון, את קון, פורלאן, סימאו, ראול גארסיה, אסונסאו ופראה(?), בשביל לשמור אותם ליום חמישי. יש התרגשות, מגיע לאגוארו לסיים את הקדנציה שלו באתלטיקו עם תואר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
טוב מאוד שקיקה לא לוקח אותם למשחק שלא מעניין בכלל...שהכל יופנה לשני ימי רביעי הקרובים... ולמי שמגיע יותר מאגוורו תואר זה לקהל המדהים שתמיד רק סובל...קצת נחת באמת מגיעה לכל אוהד אתלטיקו
אתלטיקו יכולה להחזיר אותו תמורת מיליון יורו בלבד והוא שחקו בן 21 סה"כ, לקבוצה תחתית המספרים שלו לא רעים, אתלטיקו צריכה להחזיר אותו.
הסגל המלא למחר: שןערים:אסנחו,דה חאה,ג'ואל הגנה:ואלרה,א.לופז,חואניטו,אויפאלושי,א.דומינגס,קבררה,סרחיו רודריגז קישור:טיאגו,קמאצ'ו,חוראדו,סאלביו,רייס,קוקה חלוצים:איברהים,בורחה,גלחוס(לא מכיר מקווה שכתבתי נכון)