אתלטיקו מדריד 10\2009: גם בשנה הבאה תיהיה אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏12/7/09.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה על התירגום !!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

2 אכזבות רצופות לאיברה שלנו. הוא לא השיג את החולצה של איברה של בארסה (ולרה הקדים אותו) והוא לא ישחק מול גאלא. מבחינתינו איבו החליף בסגל את פלו, אבל ב-UEFA זה לא תופס. אולי זה אומר שפלו רשאי לבוא לאטלטיקו למשחקים של בגביע UEFA?
    הבשורה הטובה הגיעה מחיל מרין. הוא הציע לאיבו חוזה עד 2013.

3. hai80 Member

כמה שאני מאושר מהניצחון על ברצלונה, סוף סוף ניצחון ליגה אחרי כמה משחקים מאכזבים, עליה לגמר הגביע , אנחנו בתקופה טובה ואני מקוה שנמשיך אותה גם מחר , ההגנה שיחקה מצוין עם המון הקרבה , ההתקפה עשתה בצפר להגנה של ברצלונה פשוט משחק מצוין שלנו. אני מקווה שנגד גלא נמשיך את הכושר וננצח אותם , אני גם מקווה לראות את סאלביו כבר מתי הוא יהיה בסגל מתי ?!

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

סאלביו בסגל למשחק הקרוב באירופה. להתחשב בכושר הנוכחי של צמד הקיצוניים והעובדה שאגוארו זה אגוארו, הוא אמור לשמש רק בשביל קצת רוטציה לדעתי. אבל אולי בגלל לוח המשחקים העמוס נראה אותו מקבל הרבה דקות בתקווה שיתאקלם מהר.

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי נגד אלמריה...כי ממה שאני מבין השחקנים די מרוכזים בליגה האירופית ובלזכות בגביע וכנראה הפנימו שהעונה אין לנו על מה להילחם עוד בליגה...לרדת לשמחתי אנחנו לא נרד..וסביליה תסיים לפחות מקום 6 ככה אנחנו נהיה בטוח בליגה האירופית בעונה הבאה גם אם חס וחלילה לא נזכה בגביע

6. hai80 Member

סימאו ורייס משקיעים המון מאמצים במשחקים וכך גם אגוארו ופורלאן , החילוף הראשון בהתקפה היה אם אני לא טועה בדקה ה81 רק של חורארדו ככה שהשחקנים מאוד עייפים, הם השקיעו לא מעט נגד בארסה ואם הם באמת הולכים חזק גם באופ"א כמו שאני רוצה ומאמין אז סאלביו חייב לשחק לפחות חצי שעה גם כדי להתחיל להוריד חלודה וגם כדי לתת לשחקנים לנוח. אני כבר מחכה למשחק מחר וואמוס אתלטי !

7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ממחר סאלביו יתחיל לקבל דקות. אבל יותר בשביל להיכנס לעניינים מאשר בשביל לעזור לקבוצה.
    קיקה ביקש ממאמן הנבחרת הצעירה לבטל את הזימון של רובן פרס.

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסגל המלא למשחק מחר:

שוערים:דה חאה,אסנחו
    הגנה:ואלרה,א.לופז,חואניטו,אויפאלושי,א.דומינגס,פראה
    קישור:קמאצ'ו,ראול גארסיה,חוראדו,אסונסאו,סאלביו,רייס,סימאו,פרס
    חלוצים:קון,פורלאן

מחר ההזדמנות של ראול גארסיה להראות לקיקה שיש לו מקום בהרכב...מעניין אם קיקה יעלה באותו מערך או שיחליט לתת מנוחה לאחד מהחלוצים ועם 5 בקישור...

9. hai80 Member

עזוב ראול גארסיה
    סאלביו בסגל ! אמן ויקבל דקות משחק אני מת לראות אותו

10. riquelme1 Member

2 חלוצים בסגל, ואתלטיקו בעומס מטורף. פורלאן ואגוארו שחוקים מהמשחק נגד ברצלונה, אני מקווה מאוד לניצחון מינמלי מחר, לא יותר מיזה.

מבחינת הרכב ראשון הסיכויים הם שווים, אבל לאתלטיקו אין ספסל ראוי ועם 2 חלוצים בסגל גדולים ככל שיהיו אי אפשר להגיע רחוק ב3 מפעליים.

מאיברהים אבלדה אני לא מתלהב, מאוד מפוזר.

מסכים עם אמיר, יותר מהבכורה של סאלביו שיהיה נחמד עם יקבל כמה דקות, ראול גארסיה חייב להכנס לעיניניים, הוא העבר ההווה והעתיד של אתלטיקו.

צריך להשים לב לארדה טוראן הכישרון הכי גדול בטורקיה ב10 שנים האחרנות, שחקן מדהים, ג'ובני דוס סנטוס אקס ברצלונה, מילאן בארוש, אלאנו הברזילאי המצויין. הטורקים קבוצה מצויינת.

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/10
  11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

במשחקים האחרונים חוראדו נראה יותר חלוץ שני ולא הקשר השלישי המיותר.

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני לא טועה מילאן ברוש פצוע אצל התורכים...עדיין המשחק תלוי בנו, בטח לפני הנסיעה להר הגעש בתורכיה צריך להראות להם את הר הגעש הספרדי ולצאת בתוצאה טובה לגומלין....

השחקנים מתראיינים ואומרים כמה שחשוב להם ללכת כמה שיותר רחוק השנה באירופה...אולי אם הגענו לגמר גביע אפשר לעשות משהו מדהים באירופה השנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גם סאלביו הוא אופציה לחוד בדיוק כמו שלקישור, בנבחרות הצעירות הוא שיחק חלוץ וגם בלאנוס מדי פעם. אני משער שהוא הגיבוי לחוד במשחק הזה

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיקה עולה עם ההרכב הכי חזק שהוא יכול...הוא עולה רק עם שני שינויים מהמשחק נגד ברצלונה ראול גארסיה במקום טיגאו שלא יכול לשחק...וואלרה במקום א.לופז מה שמסיט את א.דומינגס לעמדת המגן השמאלי(מהדקות הראשונות אפשר לראות שאויפאלושי דווקא משחק כמגן)

פוטה פלאטיני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/10
  15. hai80 Member

איזה החמצה של סימאו יא אללה , אנחנו שווים פה עוד גולים, פורלאן נראה חד בצורה בלתי רגילה, אגוארו מאוד רוצה ועשה כמה מהלכים נחמדים , רייס כרגיל נלחם ומאוד דומיננטי אבל משחק די חלש שלו עד הגול , סימאו לא כ"כ טוב היום נקווה שמחצית שניה ישתפר