אתלטיקו מדריד 10\2009: גם בשנה הבאה תיהיה אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏12/7/09.

1. hai80 Member

עמי, לא ידעתי שהוא רק השבוע החל להתאמן כי קראתי שהוא הושאל לשם כבר לפני שבועיים נראה לי [או שסתם חשבתי שעבר הרבה זמן מאז שהוא הושאל לשם חח]

YYY בשורות משמחות ביותר לדעת שסאלביו ורייס יוכלו לשחק נגד ברצלונה ומסכן פאבלו אבל אם זה יגרום לו להעדר מול ברצלונה אז יצא טוב חח

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

חבייר מטייאנס: פורלאן ביקש שיצכרו אותו בקיץ, אבל ההצעה היחדה היתה מריאל, 12M+נגרדו.

3. riquelme1 Member

היום הוא שווה חצי מיזה. מטוטמים.

4. REAL MADRID Member

היום הוא שווה פחות מנגרדו...

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

טעיתי. 24+נגרדו. שידרוג החוזה מהווה פיצוי על כך שפורלאן נשאר.
    אותו העיתון מספר היום שלסרחיו אסנחו אין שום כוונה להיות שחקן ספסל. בגלל זה הוא אמר לא לברסה בקיץ שעבר ובגלל זה הוא יעזוב את אטלטיקו בקיץ הבא אם מעמדו לא ישתנה. מלכתחילה הייתי נגד רכישת שוער ועכשיו כולם כבר מכירים את דה חיאה והתחילו דיבורים על יואל. טוטנהאם התעניינה בו בנובמבר.

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

המוזמן הטרי לנבחרת הצעירה של ספרד, רובן פרס, נכלל גם לסגל שלנו למחר מול בארסה. נראה שזה על חשבון קמאצ'ו.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

טוטו סאלביו בסגל כבר?

8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לא. אבל החודש הזה מספיק עמוס, לא צריך לדאוג.

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסגל המלא למשחק נגד ברצלונה:

שוערים:דה חאה,אסנחו
    הגנה:ואלרה,א.לופז,חואניטו,אויפאלושי,א.דומינגס,פראה
    קישור:טיאגו,ראול גארסיה,חוראדו,אסונסאו,רייס,סימאו,רובן פרס
    התקפה:קון,פורלאן,איברהים

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

קיקה מבטיח שאחרי שהוא שיקם את רייס, הוא יטפל בראול גרסיה. אני אשמח לראות את הגירסה שלו RG מאליפות אירופה שהיתה בקיץ. קיקה אמר אתמול גם שהוא לא נתן מנוחה לפריאה ודומינגס כדי שיהיו כמה שיותר זמתואמים. אבל הוא לא אמר האם עכשיו הם יזכו למנוחה.

11. riquelme1 Member

ראול גארסיה לא צריך שיפור, כי הוא לא היה רע העונה. הוא היה פצוע ובקושי שיחק, הוא לא אשם שקיקה מציב אותו בעמדות לא מתאימות לו. דרך אגב, ראול גארסיה לא היה מדהים באליפות אירופה בקיץ, הוא היה מדהים בעונה שעברה, חבל שהזיכרון שלך קצר דני.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

בכל המשחקים שלנו חוץ מאותו אחד ש-RG היה שיק קשר ימני, הוא היה בסדר. באליפות אירופה הוא היה המנהיג במרכז המגרש. יש הבדל.

13. riquelme1 Member

מסכים. בכל מקרה, טיאגו נתן משחק מעולה אתמול והתאקלם מצויין באתלטיקו, אני מקווה שזה לא יפגע בראול גארסיה והוא יכנס איתו לרוטציה. טיאגו באמת נתן תצוגה ענקית אתמול, גם בסגירה שטחים באמצע, מזמן לא ראיתי את צ'אבי במשחק כל כך גרוע וזה הרבה בגלל טיאגו, וגם איינסטה נעלם בכל שלבי המשחק כמעט, וזה הרבה בזכותו של הפורטגלי, רואים שפורטגלי מגיע מהכדורגל האיטלקי שם לא נותנים לזוז בקישור ועבד תחת מורניו.

אסונסאו כמובן עזר לו מאוד עם משחק טוב, אבל טיאגו מוסיף את האקסטרה עם העזרה גם להתקפה ויודע להעביר את הכדור מהר קדימה לאגפים או לקון ופורלאן, בהחלט מרשים. הקרדיט על המשחק ההגנתי הטוב של אתלטקיו אתמול מגיע יותר לקישור מאשר להגנה, למרות שאופאלושי נתן משחק גדול, פראה היה בסדר יחסית לסטנדרים שלו למרות שלהרחיק כדור הוא עדיין לא יודע, ודומינגז פשוט פוטנציאל אדיר, גם אנטוניו לופז ממשיך בכושר הטוב.

ראול גארסיה עושה את הדברים האלה לא פחות טוב, אני באמת מקווה שקיקה יכניס אותו לעיניניים, כאב לי שהוא לא שיחק אתמול.

יום חמישי מגיעה לקלדרון גלאטסראיי, קבוצה לא רעה בכלל עם שחקנים מצויניים, עליהם אני יפרט בהמשך כמו ארדה טוראן המצויין. אז כנראה שלא צריך לדאוג לגבי הרוטציות, אתלטיקו משחקת פעמיים בשבוע כבר למעלה מחודשיים רצופים. נקווה שגם טוטו יכנס כבר לעיניניים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/10
  14. Raulito Madridista

http://img682.imageshack.us/img682/5314/g0215.Xxx

"הליגה אדומה וגם...לבנה"
    אתלטיקו הנחילה לבארסה הפסד ליגה ראשון מזה 23 מחזורים והוכיחה כי היא עדיין חזקה והיא לא אמרה נואש בקרב על אירופה, כל זאת במשחקה הטוב ביותר העונה. חוסה אנטוניו רייס היה מעל כולם. הנהנית העיקרית - ריאל מדריד.

באל-פאיס נכתב:"קיקה העמיד את התוצר הטוב ביותר של אתלטיקו מדריד וזו הצליחה להנחיל הפסד ראשון לאלופה. שחקנים כמו פראה ואסונסאו, שהיו נראים כלא בשלים להתמודד מול קבוצות בינוניות אפילו - הציגו משחק אחר לגמריי והאגרסיביות שלהם שינתה את המשחק. בהתקפה, מנגד, החיוך חזר לסימאו, אגווארו, פורלהאן ובעיקר לרייס שהציג משחק בלתי-רגיל. אתלטיקו שיחקה עד כדי כך טוב שהשאירה את ברצלונה בלי הכדור, וזה לא דבר של מה בכך. אתלטיקו הצליחה לגרום למסי לא להיות מסי, לצ'אבי לא להיות צ'אבי. בארסה חשבה שהיא באה לעוד משחק שבו הכישרון בלבד יביא לה את הניצחון, אבל אתלטיקו אותתה מייד כי במשחק הזה צריך גם להילחם, וברור מי ניצח במלחמה".

http://estaticos01.marca.com/imagenes/2010/02/15/futbol/equipos/atletico/1266252583_extras_portadilla_0.Xxx

חוסה אנטוניו רייס, שבישל את השער הראשון לפורלהאן ונבחר לשחקן המצטיין במשחק, אמר לאחר-מכן:"אלו הם הימים המאושרים בחיי. אני בתקופה טובה מאוד וכיף לי לקבל תמיכה גדולה כל-כך מהקהל ומהמאמן. היו לנו מהלכי כדורגל מרהיבים ואני שמח שפורלהאן ניצל את המסירה שלי" רייס התייחס לשאלה על כך שבנו הצעיר צפה במשחק מהיציע - "הבן שלי בסה"כ בן שנתיים וארבעה חודשים, כך שהוא לא בא לברך(צוחק), אבל הוא עזר לנו לנצח, הוא היה גורל שלנו". השחקן לא התבייש לפרגן גם לחלק ההגנתי ואמר שהשחקני ההגנה עשו מעל ומעבר והרחיקו את הסכנה.

המאמן קיקה פלורס היה שבע רצון כמובן. "זו התפרצות רגשות אדירה, אנחנו כל-כך שמחים ומותר גם לשמוח בעונה רעה שכזאת בה הדברים לא מתחברים לנו בכלל על אף ההגעה לגמר הגביע. הצלחנו למנוע מברצלונה להניע את הכדור וזה אומר הכל. שיחקנו כקבוצה אחת בה היה קשר מעולה בין כל החוליות. לא רק ההגנה או ההתקפה עבדו, אלא הכל בייחד, היינו נהדרים קולקטיבים וזה הקסם. בנוגע לרייס - הוא תמיד היה מוכשר מאוד והוא הבין הפעם שעבודה קשה משתלמת ואנחנו מקווים שימשיך ככה".

דייגו פורלהאן:"הוכחנו היום למה הקבוצה הזאת מסוגלת שהדברים מתחברים כמו שצריך. הקהל נהנה וגם אנחנו השחקנים יצאנו מאוד מבסוטים, גם היה כדורגל טוב וגם הניצחון שלנו, ועוד על קבוצה כמו ברצלונה שהיא יריבה קשה מאוד. אבל, חייבים להתחיל לשמור על יציבות. הגביע הוא תואר חשוב מאוד ונעשה הכל כדי לזכות בו, אבל אנחנו רוצים להשיג כרטיס לאירופה בלי קשר למשחק הזה - אנחנו חייבים לטפס במעלי הטבלה".

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

השיפור במשחק של רייס מאז הגיע קיקה הוא מדהים, אני קורא הרבה ביקורת עליו, אבל כמעט כל פעם שאני רואה את אתלטיקו משחקת הוא נותן משחק מצויין. מצחיק להגיד עליו עכשיו את זה, אבל עדיין, הוא מממש שוב את הפונטציאל הגדול שלו.