אתלטיקו מדריד 10\2009: גם בשנה הבאה תיהיה אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏12/7/09.

1. הקפיטליסט משער 2 Member

עצוב לראות שחקן כמו מקסי מועזב בצורה כזו. בעידן שבו אין הרבה חיבור בין נשמה לכסף, רודריגז הוא אחד הבודדים שאפשר להזדהות איתם בלי להתאמץ מדי. לא אחד מעשרת השחקנים הטובים בעולם, אבל בהחלט אחד ששווה לקנות כרטיס בשבילו.

ובנימה קצת פחות חיובית - עם כל הכבוד מסיבת העיתונאים הזו נערכה בויסנטה קלדרון ובחסות המועדון. אני מעריך שזה רק עניין של זמן עד שרודריגז ישפוך את הלב ויגיד את מה שהוא באמת חושב על הנהלת המועדון, שלמעשה דחקה אותו מחוץ לקולצ'ונרוסו בהחלטה מגעילה כשהעבירה את סרט הקפטן בתחילת העונה לאנטוניו לופז, כדי להראות לו כאילו בכוח שאין שחקן שהוא מעל להנהלה.
    מאחל לו שיצליח ומקווה שאתלטיקו יצליחו בלעדיו.

בנוגע למשחק היום - אני יודע שכבר אמרו את זה על אתלטיקו בערך 27 פעמים העונה, אבל יש לי הרגשה שזו בהחלט ההזדמנות האחרונה להידבק לאזור שממנו אפשר להריח את אירופה. כל תוצאה אחרת תחסל את הסיכוי הזה.

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

השקרים שלך מגעילים. מקסי ביקש לא להיות קפטן העונה כדי להתרכז בכדורגל. ואל תצפה שהוא ילכלך על האנשים שהביאו אותו לאטלטיקו.

3. הקפיטליסט משער 2 Member

וואלה, לא ידעתי שיש לי אינטרס לשקר. בוא נחכה קצת ונראה. יש דברים שאומרים לציטוט ויש דברים שלא.
    אגב, אני לא מכיר שחקן שאשכרה יבקש לא להיות קפטן כדי "להתרכז בכדורגל". אני יכול לומר לך כמה דברים על השטות שכתבת פה, אבל אין לי עניין להתווכח איתך על "שקרים" שאני מפיץ פה.

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

סוסו פיטארק מתקשה למצוא קבוצה לקבררה, מה שהופך את העזיבה של קלבר לכמעט ודאית. השאלה לחצי שנה ממש לא מהווה בעיה. פיטארק אמור להיפטר גם מפבלו, אבל השחקן מתעקש להישאר.

5. riquelme1 Member

קלבר לא היה צריך לחזור בכלל בקיץ, זה היה כל מיותר ואמרתי אתזה כל כך הרבה פעמיים.

פאבלו כבר שנים מתעקש להשאר, שיעיפו את ההגלה הזה כבר.

6. kaz Member

איך כואב לי ששחקן כמו מקסי עוזב אותנו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

קלבר מוזמן ללכת לאן שהוא רוצה, רק לא להשאר אצלנו. כנ"ל פאבלו העגלה.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא ממעריציו הגדולים כשחקן אבל מקסי עושה רושם של בן אדם "אמיתי", למרות שאני ציני למדי קשה היה לי שלא להתרגש מהדמעות של מקסי כשנפרד ממועדון שהוא לא גדל בו ולא היה אוהד שלו.

8. riquelme1 Member

מחר סאלביו אמור לנחות בספרד, ולחתום רישמית ולהיות מוצג.

ראיתי את המשחק בשידור חוזר. אתלטיקו בהחלט נראת יותר טוב, גם הגנתית עם דומינגס המצויין, וגם אנטוניו לופז השתפר מעט.

גם ראול גארסיה היה פנטסטי, אין לו שני על העבודה שהוא עושה, והמסירות החכמות שלו להתקפה, אסונסאו גם במשחק לוחמני חיפה על הטעותה בגביע.

אגוארו זה קלאסה אחרת, לא כבש אבל היה ענק עם מבצעים אדירים. טיאגו בבכורה מעולה, רואים שמדובר בשחקן ענק, אתלטיקו יכולה להיות רגועה במרכז המגרש, רואים את הסגירה המצויינת שלו, שחקן ששיחק ברמות הכי גבוהות באירופה, וגם העזרה שלו להתקפה אדירה, טכניקה טובה וחוכמת משחק- קלאסה.

ובניפה פחות אופטימית, לאתלטיקו יש בעיה באגפים, את חוזה אנטוניו רייס אני שונא אפילו יותר אחרי המשחק הזה, ההצגות המכוערות שלו, העבירה המכוערת שעשה, הוא פשוט לא מתאים לאתלטיקו, אופי מגעיל ושחקן עוד יותר- אין לו מקום בהרכב ושום דבר לא ישנה אתזה מבחינתי. מה גם שהוא דוחק את סימאו לימין, וסימאו היה חלש היום, כי הוא שיחק בצד ימים. אחח איפה מקסי ואיפה הפרמיטבי רייס, עם כבר סבילאני, חואקין צריך לקבל זימון לנבחרת ביכולת שלו היום.

נערך לאחרונה ב: ‏18/1/10
  9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיין יש לנו בעיה חמורה מאוד שאין לנו מספיק עומק באגפים ובחלוצים...

עומדים בפנינו חודשיים עמוסים שכמעט כל שבוע יש שני משחקים(בתקווה שנתקדם בגביע) וקצת קשה עם רייס,סימאו,חוראדו,פורלאן,קון,איברהים...ככה שההנהלה גרמה לזה שהחתמה של סאלביו היא בגדר חובה

**המשחק נגד סלטה ויגו ביום חמישי בשעה 23:00 בויסנטה קלדרון

פעם שלישית שהמשחק שלנו בשעה המאוחרת הזאת...חבל שלא עשו את זה שעתיים קודם במשחק הראשון של הערב ככה לדעתי היה בא הרבה יותר קהל...אבל אחרי רקראטיבו חייבים להביא עוד יותר קהל למרות שהייתה כמות די יפה

נערך לאחרונה ב: ‏18/1/10
  10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מעניין מה התוכניות של קיקה לגבי פרניה. כי אני גם מחבב את אל טאנו וגם לא רוצה שדומינגס יועבר ממרכז ההגנה.
    הפציעה של פורלאן לא חמורה, זה לא שבר. אולי הוא יהיה בסגל כבר מול סלטה.
    אסונסאו לא הבקיע מאז 2003. והילדים שלו דורשים שער בכל משחק. והוא מבטיח ומבטיח...

עמי, היחידי שאני חושד בהתחזויות באטלטיקו זהו חביבך ראול גרסיה. רייס קצת מופרע, אבל הוא לא רמאי. והוא טוב בשני האגפים.
    זה לא הארגנטיני הראשון שמתאהב באטלטיקו. מבחינתי ארגנטיטנאים עדיפים אפילו על הספרדים.

11. riquelme1 Member

ראול גארסיה צוללן? נו טוב, אני לא ראיתי עוד צולל, חבל שאתה לא מעריך קצת יותר את השחקן שבלעדיו הקישור שלכם נירא כמו כלום, אתמול ביחד עם אגוארו הוא היה מספר אחד שלכם.

רייס מאז ומעולם היה צוללן, גם בסביליה גם בארסנל, ועל כך האוהדים שלכם גם יעידו, הוא עושה מכל עבירה קטנה מטעמים, אבל נעזוב אתזה, הוא גם מבחינת יכולת הוא לא מספיק טוב, בימין הוא בינוני, ובשמאל הוא לעיתיים טוב.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

באטלטיקו אף אחד לא צולל. התכוונתי בדיוק לזה: "הוא עושה מכל עבירה קטנה מטעמים", אבל בקשר ל-RG. הטענה השניה אליו היא שהוא לא מספק החזקת כדור ואפילו מול ספורטינג הקישור שלנו לא היה דומיננטי. לכן ההחתמה של טיאגו היתה חיונית.

13. riquelme1 Member

ראול גארסיה הוא לא סוג של אבר באנגה, או צ'אבי. הוא יותר סוג של בארחה, ובארחה בשיאו היה אחת משלושת הקשרים הטובים בעולם.

14. Jose Mourinho Member

אני זוכר את התקופה של רייס בארסנל וריאל מדריד והוא תמיד היה יותר טוב בימין מאשר בשמאל, כאשר הוא חותך לאמצע עם השמאלית הטובה שלו. לדוגמה, שער הבכורה שלו בארסנל מול צ'לסי או שער האליפות של 2007 בריאל מדריד מול מאיורקה. סימאו מנגד, עדיף בשמאל בגלל אותה סיבה. שניהם לא קיצוניים קלאסים שרצים על הקו ומרימים, אלא ווינגרים שאוהבים לחתוך לאמצע עם הרגל הטובה כמו למשל אריאן רובן.
    פרנייה? הבנתי שאנטוניו לופז במגמת שיפור, אז אולי כדאי לקיקה לשקול לשלב אותו כקשר שמאלי במקרה הצורך. יכולות הגנה גדולות גם ככה אף פעם לא היו לו.

15. kaz Member

סאלביו עבר את הבדיקות הרפואיות בהצלחה.
    אתלטי תציג אותו מחר לתקשורת.

מקווה שהוא באמת יהיה שחקן גדול כמו שעושים ממנו.