אתלטיקו מדריד 10\2009: גם בשנה הבאה תיהיה אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏12/7/09.

1. xavi6 Member

הקהל של סביליה הרבה יותר טוב משלכם, הקהל של בילבאו יותר טוב משלכם, גם הקהל של ולנסיה (כן כן, ולנסיה) לא נופל משלכם. תפסיקו לחשוב שאתם הכי גדולים בעולם.

2. Jose Mourinho Member

קראתי היום שבאתלטיקו מתעניינים בבלם ארסנל, פיליפ סנדרוס השווייצרי. בתחילת הקריירה שלו חשבו שמדובר בכישרון אבל הוא לא הצליח לפרוץ בארסנל וגם שהושאל למילאן בעונה שעברה לא ממש הרשים וחזר ללונדון. העונה הוא מתייבש בארסנל ורוצה לעזוב כדי לקבל דקות משחק בשנת מונדיאל. לפי דעתי, אם אתלטיקו תצליח להביא אותו בהשאלה עד סוף העונה(עם אופצייה לרכישה) כדי לראות איך הוא משתלב, סיכוי טוב שהוא יוכל לעזור להגנה להתייצב.

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב אחי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

4. riquelme1 Member

אפשר לשמוח, אפשר להתרגש. אבל לקחת בפורפרציות, זאת רקראטיבו מתחתית הליגה השנייה. עם כל הכבוד, לתפוס מקום באירופה בעונה הבאה הרבה יותר חשוב.

אסונסאו הוא קשר שעושה הרבה עבודה, אבל הוא אפור מידי- אפשר לשחק עם טיאגו וראול גארסיה באמצע, לא סוף העולם.

אופאלושי צריך לשחק בלם לצד דומינגז, זה הצמד הכי טוב שאפשר להפיק כרגע מההגנה שלכם, וואלרה שלא רע כמגן ימני. כמו שאמרו פה, פראה סוס-מת.

בקשר לקהלים, מבחינת עידוד, אין על הקהל של סביליה, האווירה בפיחואן הכי קרובה לאנפילד, אבל גם של אתלטיקו מדהימים שהם רוצים.

נערך לאחרונה ב: ‏15/1/10
  5. hai80 Member

ראיתי אותו כמה פעמים, לא אהבתי, הוא לא השחקן שאפשר לסמוך עליו שייצב לנו את ההגנה. אני רוצה יותר מגן מאשר בלם כי אני מעדיף את אופאלושי כבלם, הוא מצוין כבלם וגם כמגן הוא לא יעיל בהתקפה.

6. xavi6 Member

עזוב נו מה אני מדבר איתך, אני מקנא, הקהל של מכבי פ"ת הכי טוב בעולם ואין עוררין על כך...

7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

http://i47.tinypic.com/30t3me9.Xxx

טיאגו לא היה בסגל אתמול. טוטו יגיע ביום ראשון הקרוב עם הסוכן שלו ועם שני אנשי לנוס, לסגור את כל העניינים.
    על פאולו אסונסאו עד המשחק הזה אפשר היה לסמוך. אולי הוא כמו גומה אגייאר הפסיק לקחת כדורים.
    אלברו דומינגס חייב מנוחה, שייקח חבילת נופש בקופקבנה על חשבונו של סוסו פיטארק. ואני לא רוצה לשמוע יותר על רכישת בלמים.

8. hai80 Member

YYY איך קוראים לך? תגיד, לדעתך סאלביו יהיה שחקן הרכב השנה ? אם כן באיזה תפקיד?

9. riquelme1 Member

סביר להניח שהוא לא יהיה שחקן הרכב בהתחלה, עדיין מדובר רק בשחקן בן 19, גם אגוארו בתחילת דרכו לא היה שחקן הרכב באתלטיקו. הוא מגיע לעמדת הקשר הימני אני מאמין, במקום מקסי שעזב, או כחלוץ.

אני מקווה שקיקה יתחיל להריץ את טיאגו כבר מהמשחק ביום ראשון נגד ספורטינג.

ושיפתח עם 4-4-2 הקלאסי, ולא בשיטת היהלום, עם כל הכבוד לחוראדו אין לו מקום בהרכב ועל זה כמעט כולם מסכימים.

אסונסאו יוכל לשחק נגד גיחון?

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרחקות בגביע תופסות גם בליגה...שזה אומר לא

11. riquelme1 Member

אז ככה ההרכב שלי מול גיחון צריך להראות ככה:

אסנחו
    לופז, דומינגז, אופאלושי, ואלרה
    סימאו, טיאגו, ראל גארסייה, רייס
    אגוארו, פורלאן

12. kaz Member

טיאגו בכלל שיחק השנה ביובה?
    מי אמר שהוא בכושר ראוי בכלל

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין חושב שזה מוקדם לפתוח עם טיאגו...השחקן עוד לא התאמן שבוע עם הקבוצה וכבר לפתוח?? לשלב אותו במשחק נגד סלטה עדיף

אני ארצה לראות את קמאצ'ו ליד ראול גארסיה בראשון... וקיקה צריך לחשוב טוב טוב איך את החודש וחצי הקרובים אנחנו עוברים עם סימאו,רייס,אגווארו,פורלאן...כשהמחליף היחיד זה איברהים ואולי חוראדו... חייבים עומק ואם מקסי היה נשאר בתוספת לסאלביו זה היה משפר...קצת קשה להעביר עונה עם שני קיצוניים וחצי

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אהבתי את סדריק בדרבי. אתה יכול לספור גם אותו ועל שני האגפים.
    טוטו יהיה הזר הרביעי בסגל ואם יגיע איזה מגן ברזילאי, אז פיטארק יצטרך לחפש סידור גם לקבררה, גם לקלבר, לפחות עד סוף העונה, כי קון יתאזרח בחודשים הקרובים.

15. RubberSoul Member

אסונסאו הורחק בשני צהובים,אני בטוח ב90% שהרחקה ישירה בלבד משפיעה על שני המפעלים.