הקהל של סביליה הרבה יותר טוב משלכם, הקהל של בילבאו יותר טוב משלכם, גם הקהל של ולנסיה (כן כן, ולנסיה) לא נופל משלכם. תפסיקו לחשוב שאתם הכי גדולים בעולם.
קראתי היום שבאתלטיקו מתעניינים בבלם ארסנל, פיליפ סנדרוס השווייצרי. בתחילת הקריירה שלו חשבו שמדובר בכישרון אבל הוא לא הצליח לפרוץ בארסנל וגם שהושאל למילאן בעונה שעברה לא ממש הרשים וחזר ללונדון. העונה הוא מתייבש בארסנל ורוצה לעזוב כדי לקבל דקות משחק בשנת מונדיאל. לפי דעתי, אם אתלטיקו תצליח להביא אותו בהשאלה עד סוף העונה(עם אופצייה לרכישה) כדי לראות איך הוא משתלב, סיכוי טוב שהוא יוכל לעזור להגנה להתייצב.
אפשר לשמוח, אפשר להתרגש. אבל לקחת בפורפרציות, זאת רקראטיבו מתחתית הליגה השנייה. עם כל הכבוד, לתפוס מקום באירופה בעונה הבאה הרבה יותר חשוב. אסונסאו הוא קשר שעושה הרבה עבודה, אבל הוא אפור מידי- אפשר לשחק עם טיאגו וראול גארסיה באמצע, לא סוף העולם. אופאלושי צריך לשחק בלם לצד דומינגז, זה הצמד הכי טוב שאפשר להפיק כרגע מההגנה שלכם, וואלרה שלא רע כמגן ימני. כמו שאמרו פה, פראה סוס-מת. בקשר לקהלים, מבחינת עידוד, אין על הקהל של סביליה, האווירה בפיחואן הכי קרובה לאנפילד, אבל גם של אתלטיקו מדהימים שהם רוצים.
ראיתי אותו כמה פעמים, לא אהבתי, הוא לא השחקן שאפשר לסמוך עליו שייצב לנו את ההגנה. אני רוצה יותר מגן מאשר בלם כי אני מעדיף את אופאלושי כבלם, הוא מצוין כבלם וגם כמגן הוא לא יעיל בהתקפה.
http://i47.tinypic.com/30t3me9.Xxx טיאגו לא היה בסגל אתמול. טוטו יגיע ביום ראשון הקרוב עם הסוכן שלו ועם שני אנשי לנוס, לסגור את כל העניינים. על פאולו אסונסאו עד המשחק הזה אפשר היה לסמוך. אולי הוא כמו גומה אגייאר הפסיק לקחת כדורים. אלברו דומינגס חייב מנוחה, שייקח חבילת נופש בקופקבנה על חשבונו של סוסו פיטארק. ואני לא רוצה לשמוע יותר על רכישת בלמים.
סביר להניח שהוא לא יהיה שחקן הרכב בהתחלה, עדיין מדובר רק בשחקן בן 19, גם אגוארו בתחילת דרכו לא היה שחקן הרכב באתלטיקו. הוא מגיע לעמדת הקשר הימני אני מאמין, במקום מקסי שעזב, או כחלוץ. אני מקווה שקיקה יתחיל להריץ את טיאגו כבר מהמשחק ביום ראשון נגד ספורטינג. ושיפתח עם 4-4-2 הקלאסי, ולא בשיטת היהלום, עם כל הכבוד לחוראדו אין לו מקום בהרכב ועל זה כמעט כולם מסכימים. אסונסאו יוכל לשחק נגד גיחון?
אז ככה ההרכב שלי מול גיחון צריך להראות ככה: אסנחו לופז, דומינגז, אופאלושי, ואלרה סימאו, טיאגו, ראל גארסייה, רייס אגוארו, פורלאן
אני עדיין חושב שזה מוקדם לפתוח עם טיאגו...השחקן עוד לא התאמן שבוע עם הקבוצה וכבר לפתוח?? לשלב אותו במשחק נגד סלטה עדיף אני ארצה לראות את קמאצ'ו ליד ראול גארסיה בראשון... וקיקה צריך לחשוב טוב טוב איך את החודש וחצי הקרובים אנחנו עוברים עם סימאו,רייס,אגווארו,פורלאן...כשהמחליף היחיד זה איברהים ואולי חוראדו... חייבים עומק ואם מקסי היה נשאר בתוספת לסאלביו זה היה משפר...קצת קשה להעביר עונה עם שני קיצוניים וחצי
אהבתי את סדריק בדרבי. אתה יכול לספור גם אותו ועל שני האגפים. טוטו יהיה הזר הרביעי בסגל ואם יגיע איזה מגן ברזילאי, אז פיטארק יצטרך לחפש סידור גם לקבררה, גם לקלבר, לפחות עד סוף העונה, כי קון יתאזרח בחודשים הקרובים.