אתלטיקו מדריד 10\2009: גם בשנה הבאה תיהיה אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏12/7/09.

  1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏26/9/08
    הודעות:
    5,983
    לייקים שהתקבלו:
    9
    כנראה זה מסמל את סוף דרכו של מקסי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
     
  2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/5/04
    הודעות:
    12,294
    לייקים שהתקבלו:
    1,425
    אי אפשר היה לקנות את טוטו בלי למכור את מקסי. ושני השחקנים מקווים שהמהלך הזה יעזור להם לקבל זימון לנבחרת. לאותה העמדה שהיא גם העמדה של מסי.
     
  3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    הם לא קשורים לעמדה של מסי בנבחרת. מה גם שבמסגרת הנבחרות סאלביו שיחק בעיקר, כמעט אך ורק, כחלוץ. כרגע לפי הסגל שלכם עושה רושם שגם בספרד הוא יקבל צ'אנס בחוד לפני הקישור, אבל האמת שאני לא מכיר מספיק טוב ואולי בונים על הילדים בחוד.
     
  4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/5/04
    הודעות:
    12,294
    לייקים שהתקבלו:
    1,425
    יש לנו שני חלוצים וחוראדו בשביל הקו הקדמי. ובאגפים סימאו, רייס ועוד פעם חוראדו.
     
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    אז עושה רושם שסאלביו יכול ללכת לכאן או לשם (אגף או חוד), הכל בהתאם ליכולת שהוא יפגין ולמצבם של צמד החלוצים ורייס.
     
  6. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,089
    לייקים שהתקבלו:
    343
  7. ValenciaCF Member

    הצטרף ב:
    ‏26/4/09
    הודעות:
    661
    לייקים שהתקבלו:
    0

    וההבדל בינינו לבין ולנסיה לויאריאל שאנחנו כן שואפים להכי גבוה כי אנחנו לא פוחדים משום דבר וכן רוצים להשיג את הכל...יכול להיות שזה בא לרעתנו אבל זה האופי שלנו,אנחנו רוצים ללכת הכי רחוק שאפשר !!! [/QUOTE]

    אתה חי בסרט!
    קודם כל תישארו בליגה אחרי זה תדברו על לשאוף גבוה יותר מולנסיה או מויאריאל שפתחה את העונה גרוע כמוכם וידעה לצאת מזה.
    כמה שטויות דיברת עכשיו אלוהים ישמור.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/1/10
  8. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,089
    לייקים שהתקבלו:
    343
    אחרי ההצגה הרישמית של טיאגו היום, הוא כבר התאמן את אימון הבכורה שלו באתלטיקו, ויהיה כשיר כבר למשחק ביום חמישי נגד רקראטיבו בגביע.

    טיאגו הוא סיפור לא קטן, מדובר בשחקן שמורניו הביא אותו לצ'לסי מבנפיקה אחרי שהיה הכוכב הבלתי מעורר שלה, בצ'לסי טיאגו היה מצויין, הוא כבש 5 שערים, שיחק 34 משחקים מתוכם 25 בהרכב, והיה אחד הברגים החשובים באליפות הראשונה של צ'לסי בעידן מורניו, בסוף העונה מורניו הסביר לטיאגו שמקומו כבר לא בהרכב, אולי זה נשמע רע- אבל כאשר מי שבא להחליף אותך הוא מייקל אסיין אז אפשר להבין. טיאגו לא רצה כמובן להיות שחקן ספסל ועזב לליון, בליון הוא נתן שתי עונות אדירות בהם לקח 2 אליפויות צרפת, הגיע פעמיים לגמר גמר ליגת האלופות והיה פשוט פנטסטי, אחרי 2 העונות המצויינות הוא החליט שצריך להתקדם עבר ליובה תמורת 13 מיליון יורו ושם התחיל להתדרר.

    אומנם הוא שיחק בעונה הראשונה שלו ביובה 31 משחקים, אבל ראניירי המאמן אז של יובה לא ממש האמין בו, הסתכסך לא פעם עם ההנהלה ולא היה מרוצה מהדקות שקיבל ביובה, בסופו של הוא נשאר, והעונה פראראה שיתף אותו רק ב2 משחקי ליגה בלבד.

    טיאגו כיום בן 28, וחובת ההוכחה עליו, הוא שחקן מצויין ויש מספיק עדויות לקח, 50-50 קלאסי, שחקן אינטגלנטי מאוד, בעל שליטה טובה בכדור ויודע לנהל משחק.

    עם טיאגו ישחזר את ימייו בליון, אתלטיקו הרוויחה שחקן גדול, רק הזמן יגיד.

     
  9. Sergio Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    3,539
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתם צריכים להיות שמחים מעל ומעבר על ההגעה שלו. במצבכם לא היה אפשר לבקש יותר משחקן כמו טיאגו, אמנם נמצא בירידה חדה בקריירה של השנתיים האחרונות שלו, אבל דווקא בקבוצה כמו אתלטי יש לו סיכוי גבוה להתעשת ולחזור ליכולת הטובה שלו, חשוב לזכור שהוא לא שחקן גמור אלא סה"כ בן 28 ויכול לתרום המון. חוץ מזה, טיאגו בא לחסות את העמדה הכי נואשת הקולוצ'נרוס, לאתלטי סוף סוף יש 50\50 קלאסי שיהוה תומך להגנה וכמובן שיתרום לחלק הקידמי. ייתכן על אותו משקל שהוא גם ייכשל ולא יימצא דרך לבוא לידי ביטוי ובכלל זה לא יימצא את עצמו בכותלי הקבוצה, ודבר כזה בהחלט ריאלי לנוכח המצב הלא יציב בעליל שלכם העונה.

     
  10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏26/9/08
    הודעות:
    5,983
    לייקים שהתקבלו:
    9
    טיאגו מגיע להוסיף עומק לקבוצה ולהיות חלק מרוטציה בקישור...אם הוא יהיה מספיק טוב בשביל לפתוח רוב המשחקים ולקחת את המפתחות לקבוצה ולהנהיג אז מה רע...

    השילוב אסונסאו-ראול גארסיה די טוב...הבעיה שהשנה הם בקושי שיחקו ביחד (לרוב זה בגלל הפציעות של ראול גארסיה)
     
    נערך לאחרונה ב: ‏14/1/10
  11. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    השילוב רע כי הם לא מספיק יצירתיים. טיאגו ביחד עם גרסיה יכול להיות אמצע דיי טוב. מאוזן בו נגיד ככה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏14/1/10
  12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏26/9/08
    הודעות:
    5,983
    לייקים שהתקבלו:
    9
    זה יהיה אמצע רך מדי...צריך קשר אחורי גרזן...ואסונסאו הכי קרוב לזה אצלנו
     
  13. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,089
    לייקים שהתקבלו:
    343
    ראול גארסיה ממש לא רך מידי, וטיאגו הוא רחוק מלהיות חוראדו. זה אמצע לא רע, אבל אני מסכים שהגרזן צריך להיות אסונסאו.
     
  14. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ההגנה הכי טובה זאת התקפה. לא תמיד צריך גרזן, זה לא ששתיהם לא יודעים לעשות הגנה.
     
  15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏26/9/08
    הודעות:
    5,983
    לייקים שהתקבלו:
    9
    תכים איתי שברצלונה לא הייתה אותו דבר בלי קייטה,טורה,בוסקטס ??

    אם ההגנה של ברצלונה הייתה זוועה אז ההתקפה לא הייתה מתפקדת...