מאוד מקווה שזה יקרה, בטח שבפברואר יש לנו את ברצלונה ואחרי 4 ימים גלאטסריי, ואחרי זה ולנסיה ושוב גלאטסריי...חייבים שיהיה לנו סגל עמוק אם אנחנו רוצים ללכת רחוק בליגה האירופית/גביע. אני מאוד ארצה לראות את טיאגו משחק לפעמים גם ליד ראול גארסיה...זה יכול להיות שילוב מאוד מאוד נחמד...אבל זה יקרה נראה לי רק בתנאי שנהיה בפיגור, או במצבים כמו אתמול כשהיריבה ב 10 שחקנים ולא חושבת על התקפה בכלל **רק אני לא מכיר את הסלאביו הזה...הוא באמת כזה כישרוני כמו שקראתי עליו פה ??
כשרוני כשרוני, מה יצא בסוף זו השאלה. הרחבתי עליו פה כבר לפני כמה חודשים ולדעתי בן עשה זאת גם אחרי. ככה שאני לא אחזור שוב על כל התכונות היותר טובות והפחות טובות שלו. מבחינת התיפקוד הוא יכול לשחק שני תפקידים- קשר ימני או חלוץ שני. בקבוצתו שיחק יותר קשר מאשר חלוץ, בנבחרות הצעירות שיחק חלוץ, לדעתי הוא עדיף עם הפנים לשער ולכן כקשר, אבל גם כחלוץ הוא עשה עבודה מצוינת לרוב. אגב, סאלביו לא סלאביו (Salvio).
אם מקסי מפנה מקום לטוטו, זה יתקבל בהבנה. מקרה של מקסי כמו המקרה של לאו פראנקו לפני שנה. החוזה לא הוארך עד ינואר משמע החוזה לא יוארך כלל. מקסי כאילו היה חולה במהלך השבוע. אבל MD משער ששמרו את השחקן מפני פציעה לפני העיסקה המתבשלת. כשמשחקים מול דושרים זה נבון מאוד. אני במשחק הזה מאוד דאגתי לאיברהים. ילד בן 19 מקבל בתור בכורה בליגה 90 דקות בתוך סרט אימה.
לפי מה שהבנתי עד עכשיו מקסי מאוד רוצה שיאריכו לו את החוזה...ההנהלה זאתי שלא יוזמת...השאלה זה באמת דבר טוב בשבילנו?? מה יצא לנו מזה בכלל?? חבל שמתייחסים לשחקן הכי יציב שלנו בשנים האחרונות בצורה הזאת...לא מגיע למקסי באמת לא מגיע לו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx !!!
אנריקה סרזו וחיל מרין טסו היום לטורינו כדאי לששבת עם ראשי יובה, כדאי לסגור רישמית את עיסקת מולינרו שיגיע בהשאלה ואם אופצייה לקנייה ב3 מיליון יורו. וכמובן על טיאגו, פה המצב קצת יותר מסובך- לאתלטיקו כידוע אין כסף(איפה כל הכסף ממכירת פונגול והייטנחה ה' יודע), טיאגו הביא את רצונו לשחק במדריד אבל אתלטיקו רוצה רק בהשאלה, יובה רוצה למכור. נקווה שיסתדרו וטיאגו ינתח במדריד כבר השבוע.
אחח עמי, עוד לא למדת שזה רשמי רק שזה מופיע באתר של הקבוצה? לפי כלי התקשורת באיטליה יובה קיבלה גם הצעה משטוטגארט ומזניט. השחקן מעדיף את שטוטגארט. למה? תשאלו אותו!
פעם הבאה כשאתה רוצה לרדת עלינו בין כל הירידות למנדייטה ושאר שחקני ולנסיה בעבר תבדוק באיזה מצב נמצאת שטוטגארט ותדבר... רמז קטן,הם לא במצב יותר טוב מאיתנו
אתלטיקו שנתיים ברצף שיחקה בליגת האלופות, וסיימה במקום הרביעי, אתלטיקו הייתה מצויינת בשנתיים האחרונות, העונה היא גרועה בגלל טעויות רבות. המצב של שטוטגארט לא טוב יותר, ואולי אף גרוע יותר הם נמצאים בתחתית הליגה הגרמנית(מקום 15 רק בהפרש שערים על בוכום), אומנם עלו במחזור האחרון לשמינית גמר ליגת האלופות- אבל מבית שהיה מבייש אפילו את גביע אופ''א ואולי החלש ביותר שהיה מיזה שנים במפעל הזה. השאלה לפי מה מולינרו יחליט, לפי רמת ליגה\שאיפות\קבוצה גדולה- אני די חושב שכולם יסכימו שאתלטיקו עדיפה. בכל מקרה, אף אחד לא יבכה עם הוא לא יגיע, לא מדובר פה ברוברטו קרלוס, מגן סביר ולא מעבר.
מולינרו כנראה ישחק בשטוטגארט. לא נכנס לדיון, ובכלל לא מעודכן במה שקורא באתלטיקו שהיא עדיין לטעמי שם גדול באירופה, אבל שטוטגארט מבחינה פיננסית אחת הקבוצות הבריאות באירופה. ופרט לעונה האחרונה הקבוצה ב 5 השנים האחרונות היתה חלק בלתי נפרד מהצמרת הגרמנית. טוב מספיק OT, אני בכלל לא בטוח שהשחקן הזה הוא מה שאתלטיקו או שטוטגארט צריכות.
אולי אטלטיקו היתה זקוקה רק לשמועות על צירוף מגינים חדשים. אנטוניו לופס וחואן ולרה היו מעולים במחזור האחרון. הלוואי וקיקה ייתן צ'אנס גם לפרניה מחרתיים. טוטו סאלביו. יובה רוצה את מקסי, אבל בדיוק כמו שאטלטיקו רוצה את טיאגו. והיום מקסי התאמן עם הקבוצה. חרמאן פצ'קו החליט לחזור מההשאלה בראיו. הוא אומנם הבקיע שני שערים בתחילת העונה, אבל אחר כך הפסיק לקבל הזדמנויות. אגב, המשחק הבא של AB יהיה מול RM קסטייה והילד אוהב להשפיל את המנדרילים.
כנראה שלירן צדק, המסע ומתן בין אתלטיקו ליובה התנפץ היום, שמולינרו החליט בסופו של דבר לקבל את ההצעה של שטוטגארט ולשחק בגרמניה, ודחה את ההצעה של אתלטיקו, על טיאגו כרגע אין שום הצעה, יובנטוס מתה למכור, אתלטיקו מתה להשאיל, אין לה פשוט כסף לקנות אותה היא רוצה קודם להשאיל, ההמועדון הזה מרושש. פשוט לא יודע עם לבכות א לצחוק, לא יאמן, אתלטיקו לא מצליחה להביא שחקן סוג ז', עוד כשלון של פיטראץ' וחבריו, הם חיביים ללכת הביתה זה פשוט מגוכח. עכשיו אתם חושבים שיבוא מישהו אחר? כנראה שאתם אופטימיים מידי, לאתלטיקו כנראה שאין כסף והם מחפשים להשאיל שחקנים בזול, מולינארו היה אופצייה זמינה וגם אותו לא הצליחו להביא, איזה שחקן מושאל ברמה טובה הם יצליחו להביא? כנראה שאף אחד. רוד פאני המגן הימני הצרפתי שאתלטיקו התעניינה בו, עולה 7 מיליון יורו, לאתלטיקו כמובן שאין כסף לשלם, למרות שמכרה את פונגול. מועדון שמנוהל בצורה שערוריתיית וחובבנית. פאתטיקו.
אני חושב שזה ה"עונש" של אתלטיקו בהשארת אגווארו. מכירה שלו תמורת הסכומים שהוצעו עבורו(50 מיליון ליש"ט אם אינני טועה) הייתה מאפשרת לאתלטיקו להתחזק בכל עמדה נחוצה במגרש. לפי מה שאני רואה הקבוצה זקוקה בדחיפות לשוער, מגן, קשר מרכז שדה ושני חלוצים לפחות. לא יצא לי כ"כ לצפות באתלטיקו העונה, קשה לי להבין איך בלמים כמו חואניטו ופאבלו(עד לא מזמן בנבחרת ספרד), אויפלושי שהיה מאוד מוערך באיטליה וגם פראה המהיר שתמיד זכור לי כשחקן הגנה יציב - מציגים יכולת כזאת חלשה. אני די בטוח שהמכירה של הייטינחה לאברטון לא גרמה נזק כזה גדול כי לפי מה שזכור לי באתלטיקו לא היו ממש מרוצים ממנו אשתקד אחרי שהיה אחראי ללא מעט שערי חובה.
המכירה של הייטנחה הייתה קריטית, שכן לאתלטיקו אין מגן ימני נורמאלי בסגל חוץ מימנו- ואפלו לא הביאו מחליף. בקשר לבלמים, פראה סוס-מת, חואניטו תמיד בלם בינוני בטח שבגיל 33, ופאבלו היה תמיד בלם גרוע. אופאלושי הבלם הכי טוב שיש לאתלטיק להציג כרגע בצוותא עם דומינגז. בכל אופן, מגן ימני חיב להגיע, טיאגו חייב להגיע, ועוד חלוץ או בלם. כרגע אין כסף ולדעתי רק טיאגו יהיה הרכש היחיד של אתלטיקו.