אני זוכר את פאולסן כאחד השחקנים המלוכלכים בסביליה ושם לא קל להצטיין בכסאח. יובנטוס רוצה את מקסי. מעניין אם סרסו ומקסי דיברו על זה בשיחה שהיתה להם בארבע עיניים.
פאולסן הוא המשתק שחקנים הכי טוב שראיתי, מה שהוא עשה לדקו וקאקא אף שחקן בעולם לא יכול לעשות. אומנם אין לו הרבה כדורגל, אבל שחקן מצויין, סביליה עשתה רע מאוד שמכרה אותו, עד היום הוא חסר שם, למרות שהביאו גרזן לא קטן. טיאגו הוא בדיק מה שאתלטיקו צריכה, קשר יצרתי 50-50 שגם עושה הגנה לא פחות טוב, אני מחזיק מטיאגו ברמות, ביובה לא מחזיקים מימנו, אבל אני זוכר את התקופה הנהדרת שלו בליון ובבנפיקה.
כתוב בספורט 5 שהפועל יכולה לקבל את אתלטיקו אבל בטבלה בוואן ובספורט 5 כתוב שאתלטיקו סיימו 4 וניקוסיה 3 אז אתלטיקו עלו לליגה האירופית או לא ?
אתם יכולים לקבל את הפועל. אם וייה לא היה מבקיע את שער הניצחון מול גנואה גם ולנסיה הייתה יכולה לקבל את הפועל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
זה חלום שיתגשם אם נפגוש את הפועל אני כבר מפנטז על זה מצידי שיעלה כמו משכורת צבאית אני הולך למשחק הזה לא מענין אותי
ע"פ העיתון OLE הארגנטינאי אתלטיקו מתעניינת בחלוצה של ארסנאל פראנקו חארה, מדובר בחלוץ בן 21 שנתן טורניר טוב בקבוצה הצנועה (17 מ' 6 ג') ואף השתתף בטורניר הנבחרות הצעירות בטולון. ע"פ העיתון המטרה של אתלטי היא לרכוש את הכרטיס ולהשאילו לחצי שנה חזרה לארגנטינה, ובנושא מטפל מיגל חיל מארין. בשחקן מעוניינות, ע"פ כלי תקשורת שונים, גם מילאן, אלמריה, ויאריאל ובנפיקה בין היתר.
הקבוצות שנוכל לקבל היום בהגרלה: ספורטיג ליסבון, רומא, גלאטסראיי, שחטיור דונייצק, איינדהובן, ורדר ברמן, יובנטוס, אוניראה, וולפסבורג, מארסיי, הפועל תל אביב, אנדרלכט, , בנפיקה ליסבון, זלצבורג ופרנבחצ'ה. מעדיף להימנע מרומא,ויובה...את כל השאר לדעתי אפשר וצריך לעבור
לאו פראנקו חוזר מהר מהצפוי לויסנטה קלדרון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx **אם עוברים את גלאטסריי פוגשים בשמינית הגמר את אברטון/ספורטינג ליסבון
קיצר כדי לפגוש את הפועל צריך לעבור את גלא ואחרי זה את ספורטינג ליסבון ושהפועל תעבור את קאזאן וולפסבורג\ויאריאל בקיצור - 95% שלא נפגוש אותם השנה , חבל צריך לחסוך כסף לנסיעה לחול עונה הבאה
אני כבר אמרתי, אני לא מצפה מאתלטיקו לכלום העונה, כל מה שהיא תעשה עם הסגל הנוכחי הזה, זה הפתעה מבחינתי. יותר מדי שמועות על עזיבה של מקסי בינואר, עם כן זה בושה וחרפה מה שעושים לשחקן הזה העונה, הקפטן הבלתי מעורר של הקבוצה בשנתיים האחרונות, כבש בלי סוף בישל ותרם כל כך הרבה לאתלטיקו, ושפוט יורקים לו בפנים, גם קיקה האידיוט שמעדיף את רייס הלא יעיל בימין על מקסי, וגם ההנהנלה שרוצה למכור אותו בשביל לממן כסף על מגן ימני. במקום למכור אפסים כמו קלבר סנטנה, רייס, חוראדו, הם מעריכים להם את החוזה ורוצים להפטר משחקן כמו מקסי, מועדון של סמרוטטים. דרך אגב, מיורקה שולחת ד''ש לחוראדו וקלבר ''המדהימים'', בעונה שעברה הם הצליחו להוביל אותה למקום 9, שברוב שלבי העונה הם התמודדו על הירידה, העונה מיורקה במקום המוביל לאירופה.