כשכתבתי את זה בתחילת העונה, אמרו אתה לא מבין כלום, לא מכיר כלום ובלה בלה בלה. אז לשמוח שצדקתי (חוץ מלהיות לארג' איתם בקשר למיקום) אני לא, כי אתלטיקו קבוצה שתמיד סימפטתי ואף מעבר לזה. אז כנראה שלכם אין מושג ואתם לא מבינים כלום, למרות היותכם פריקים של כדורגל ספרדי, בטח יותר ממני. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
עוד פעם האנשים שלא ראו את המשחק מספרים לי איך היה. עכשיו בדקתי את הנתונים של המשחק וגיליתי שהשופט היה צרפתי. מעניין אם הוא תודרך ע"י פלטיני או משהו כזה כי מה שהוא עולל לנו אתמול אין לזה קשר לאל ספורט ולא לשיפוט. על אסנחו באמת אי אפשר לסמוך השנה, אבל בשבת האחרונה הוא היה בנבחרת המחזור וגם אתמול הוא הראה כמה פעמים עד כמה הוא מוכשר. עד סוף השנה הוא יתבגר וההגנה תתייצב. רק שכולם יהיו בריאים, כולל השוער השני שעוד פעם פצוע. רייס מבחינת היכולת קרוב לחזרה לנבחרת.
גם סאלביו וגם אוטאמנדי? לדעתי אם זו באמת מטרתו סימן שמישהו הולך בפגרה, מישהו ששווה הרבה כסף. שנייהם ביחד זה בין 15-20 מ' יורו לדעתי.
לא יודע אם סוסו טס בכלל. בכל מקרה את העיסקאות סוגר חיל מרין. הדבר הנכון יהיה להמשיך עם הסגל הנוכחי, הוא די טוב. יש בכלל דבר כזה, החתמה מוצלחת בחורף? כשהקבוצה מאכזבת, הקהל מפצה. במשחק מול פורטו האוהדים עודדו את פרניה כשראו אותו מתחמם ושרו "פוטה פלטיני". :aaarse:
משהו לא לעניין. רייס בבית חולים אחרי 3 כניסות פרועות בו, וייאריאל לא קיבלה אף צהוב במשחק וסרסו שותה את היין החדש עם נשיא וייטנאם.
אנריקה סרזו אומר, שלאור המצב כנראה שיהיה רכישות בינואר. צריך לקחת אתזה בערבון מוגבל. עוד הוא אומר: שבשנה שעברה, במצב של היום אתלטיקו היו במקום השלישי בטבלה ובשלב הבא בליגת האלופות, עם 90 אחוז מהסגל. הוא כנראה עדיין לא מבין את הבעיה, שנמאס לי לחזור עלייה.
מה יש לאהוב בו? את הטראש טוק המסריח שלו שגרם לשחקנים כמו גטוסו, קאקה וטוטי לאבד את שלוותם? את הכסחנות המגעילה שלו ואת האנטי כדורגל שלו? את האגרוף שהוא נתן לשחקן יריב במשחק נבחרת נראה לי מול שוודיה? לא מבין מה אוהבים בשחקנים כאלה, אנטי כדורגל (דור..)
אתלטיקו לא ממש צריכה שחקן מסוגו כפי שהיא זקוקה לעושה משחק נורמלי, מגנים ל-2 הצדדים, בלם נורמלי ואולי עוד חיזוק לעמדת החלוץ..(אדרבא במידה ואגווארו ינטוש אותה לטובת מועדון גדול). הקופה של סרזו די מרוששת כמדומני והרכש שיתבצע, אם וכאשר, ייצטרך להיות ממוקד ויעיל מאוד; פאולוסן הוא גרזן אפור בלי הרבה כדורגל ברגליים, סוג של שחקן אלים במיוחד אבל כזה שמאמנים אוהבים. אני לא מעודכן מה איתו ביובנטוס(מבלה בספסל, כמדומני), אך בסביליה הוא די הרשים אותי, ואם באתלטיקו מחפשים גרזן, אזיי הוא יכול להיות התשובה. למרות זאת, אתלטי צריכה קודם לכל לחשוב על חיזוק לעמדות אחרות שציינתי לעיל הרבה לפני שהיא חושבת להביא קשר אחורי - ראשית לכל את ההגנה\לא הגנה שלה שגם במשחקים "טובים" כביכול כבר לא מצליחה לסנוור אף אחד.