היו שמועות על אוטמנדי, אז שאתלטיקו יקחו אותו... אם זה לא יועיל זה לבטח לא יזיק. בסה"כ בלם מאוד מוכשר וטכני...
לפני שמביאים רכש, שיקחו כבר לאנטוניו לופז את סרט הקפטן, ואם מקסי לא רוצה אז שיבואו אותו לראול גארסיה או משהו. אני מסתכל עכשיו על הגיל שלו, הוא רק בן 28, מה שאומר שיש לו לשחק עוד כמה שנים טובות לצערי הרב אתלטיקו לא תזרוק אותו בגלל שהוא 'שחקן בית'. שהכדורגל אצלו אני פשוט מקבל חרדה.
קיקה כצפוי מביא איתו צוות שלם. וזה אומר שמיגל בסטון, מאמן השוערים ב-9 השנים האחרונות עוזב. זאת הסיבה, כנראה, שפרנאנדו טורס הקדיש לבסטון את השער מול MU. אני מקווה שגם לבן של מיגל בסטון יהיה היום מה להקדיש לאבא.
לא יאומן שהמאמן הזה יביא איתו צוות שלם ויעיף מאמן שוערים שנמצא במועדון 9 שנים. מה זה פה, הפמליה? גם כמובן האשמה לאת'. זאת ההתנהלות המגעילה של את', לא יאומן. כמו ההצעת שכר המבזה למוטה. כמה שתשחק-זה מה שתקבל...אחח..זה כמו להגיד למאמן "כמה שתנצח-ככה תקבל". בושה. זה מה שנקרא קארמה, לא סתם המצב שלכם בתחתונים, אתה מועדון עם הנהלה מגעילה. אז...קארמה, תכירו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
המועדון הפעם יצא בסדר. סאנטי קיבל בחזרה את הג'וב הקודם שלו, לבסטון הוצע משהו דומה וקיקה יעבוד עם האנשים שהוא מכיר, זה יחסוך לו הרבה מאמץ.
לפי ההתנהלות בפגרה לאתלטיקו אין כסף בשביל אוטאמנדי, בפגרה הוא הוערך בכמעט 10 מ' יורו, אבל אם הם ימצאו את הדרך להביא אותו זו תהייה רכישה מצויינת.
לא יודע איפה אתה רואה את המשחק. אצלי הוא עדיין לא נגמר. שער ובישול לבן של מיגל בסטון, ועשרות שערים בכל מיני מסגרות עד עכשיו. אבל המבחן האמיתי יהיה בבוגרים.
הדבר הכי מפחיד אותי ששקיקה יתן עכשיו הרבה הזדמנויות לרייס, בעונה שעברה הוא פתח כמעט בכל משחק אצלו בבנפיקה, רק זה מה שחסר. ורק אני מדבר רייס בהרכב במשחק הגביע.
אני רואה שלא עידכנו פה, אז קיקה פותח את משחקו הראשון במשחק בגביע 2-0. אין הרבה מה לחדש, אגוארו נירא כאילו הוא משחק אם ילדים בני 12, מקסי חייב לפתוח בכל משחק, ורייס נירא מגוכח גם נגד קבוצה חובבנית.