לפי מה שאני יודע בנבחרת סרביה הוא משחק כקשר שמאלי, הוא יכול לשחק גם מתחת לחלוץ וגם כחלוץ לעת מצוא. וכן הוא מסיים חוזה.
לפי ה'אס' בהנהלת אתלטיקו מדריד הבינו שהם צריכים לפחות 2 שחקנים בינואר, והפיבורטיים להגיע(קחו בערבון מוגבל) הם ז'רמי טוללאן מליון ואבואה מארסנל, גם פאני ואאוטמנדי ברשימה. הרבה שמועות על חיזוק בינואר, וזה כבר מרגיע, זה אומר שגם באתלטיקו מדריד הבינו שאם רוצים להוציא משהו מהעונה הזאת הם צריכים להתחזק בינואר. טוטלאלן שחקן מצויין, אבל קשה לי להאמין שיעזוב את ליון באמצע העונה.
ריקלמה 1, חלק מהשמות פה נשמעים כמו חארטה אחת גדולה. למה שטוללאן יעזוב את ליון? נדמה לי שהוא שחקן הרכב שם לא? תקנו אותי אם אני טועה. אבואה מצא את עצמו חזרה אצל ארסנל והוא מקבל יחסית הרבה קרדיט אצל ונגר.
http://www.as.com/futbol/articulo/futbol-t...asdaiftb_53/Tes תשאל את האס אם זה חרטא או לא, כפי שרשמתי צריך לקחת את הידיעה הזאת בערבון מוגבל, גם לי קשה להאמין שטוללאן ואבואה יגיעו בינואר מכיוון שלא יוכלו לשחק בליגת האלופות. מה שכן, אפשר להיות אופטימי מכל הידיעות האלה(מרידה, טוללאן, אוטמנדי), הנהנלת אתלטיקו כנראה הבינו שאחרי הפתיחת עונה המזעזעת, שחוסר הרכש והעזיבה של הייטנחה פגעה מאוד באתלטיקו העונה, אין לי ספק שיגיע רכש בינואר, השאלה מי.
קשה לי לראות את טוללאן עוזב את ליון ומצטרף לאתלטיקו, בינואר או בעונה הבאה בכלל. אני גם לא חושב שיש לאתלטיקו מספיק כסף בשביל להנחית אותו בויסנטה קלדרון.
אבואה יעזוב את ארסנל. אם לא בינואר אז בקיץ. הוא איבד בעונה שעברה את המקום שלו לבאקרי סאנייה המצוין ובקיץ האחרון הוא כבר היה עם רגל וחצי בפיורנטינה אבל העסקה נכשלה. אני מאמין שאם אתלטיקו יציעו לארסנל הצעה הולמת (8-10 מיליון פאונד) אבואה ישחק בויסנטה קלדרון.
אני חושב שאבואה מאוד מתאים לנו...מגן מבחינה הגנתית מצוין, יכול לשחק גם כקשר כמו בארסנל כשונגר רוצה עבודה הגנתית...אבל אצלנו יכול להיות המגן הכי טוב שלנו ובלי ספק ישפר את ההגנה משמעותית. לגבי טוללאן זה נראה לי יותר שמועות ומה הנהלת אתלטיקו רוצה ולצערי לא יקרה, גם הוא יכול להיות אחלה חיזוק לאמצע שלנו
אם אתה לא תוריד את המחיר, נקנה את ואן דר ויל מאיאקס. טוללאן יודע לעשות משהו שאסונסאו וקמאצ'ו לא יודעים? חוץ מלשיר בצרפתית.
אולי עדיף לפתוח עם פונגול וקון שלא שיחק דקה בשני המשחקים השבוע ולהשאיר את פורלאן למחצית השניה אם נצטרך אותו אם לא אז לצ'לסי ברביעי
אני מעדיף לנסות את 4-2-3-1 אגוארו בחוד , חורארדו חופשי , סימאו ומקסי באגפים מצב כזה יוצר לנו אמצע חזק כאשר גם סנטנה וגם אסונסאו ששיחק יותר כבלם קדמי מול סראגוסה וזה עבד טוב ישחקו בקישור ויעבו את הקישור ובהתקפה יהיה לנו את אגוארו מקסי סימאו וחורארדו המצוינים. סימאו בכושר שיא עם שלושה שערים השבוע במדי פורטוגל ומקסי שאני מאוד מקווה שיחזור לעצמו אחרי שהבצורת שלו נגמרה מול ולנסיה וכמובן קון שלא יודע מה רוצים ממנו הוא משחק טוב ומי שלא פוגע הוא דווקא פורלאן שפתח מאוד חלש את הליגה. אני חושב שאגוארו ירגיש חופשי כשסימאו ומקסי יתמכו יותר בהתקפה מאשר בהגנה וחורארדו עם המסירות הנהדרות והמהלכים היפים אני מקווה שאם נפתח ככה זה יעבוד טוב.