אתלטיקו מדריד 10\2009: גם בשנה הבאה תיהיה אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏12/7/09.

1. Daniel616 Member

הוא זימן, את נגרדו.

2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שהבנתי גם גויזה לא יכול להשתתף במשחקים הנותרים ככה שיש רק שני חלוצים גם עכשיו טורס ונגרדו

3. המבין Member

למה גויזה לא יכול לשחק?

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי איפשהו (כמעט בטוח שבאייסוקר) שיש לו בעיות בברכיים או משהו והוא לא זומן...

** קצת מעצבן לדעת שסביליה,ריאל מדריד וברצלונה במחזור הקרוב ישחקו ביום שבת לפני המשחקים שלהם בליגת האלופות ואנחנו נשחק ביום ראשון ב 22:00(שעון ישראל) וזה לפני המשחק נגד צ'לסי ברביעי...אני יודע שזה לא תירוץ או משהו אבל מה הבעיה כמו לפני מחזור שקבוצות ליגת האלופות ישחקו כולם ביום שבת... למה ריאל מדריד משחקת ביום שבת וביום רביעי משחק בית באלופות ואצלנו זה יום ראשון ומשחק חוץ באלופות...קצת מפגר הייתי אומר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ב-28 לחודש הזה פראן מרידה ידבר עם הנהלת ארסנל על הארכת חוזה. ההנהלה שלנו חייבת לספק לבחור הצעה הוגנת משלה. ארסנל דפקה אותנו פעמיים בשנים האחרונות. אני מקווה שחיל מרין למד את הלקח.

נערך לאחרונה ב: ‏9/10/09
  6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לדעת מי זה פראן מרידה ומה הוא משחק??

7. riquelme1 Member

פראן מרידה בן 19 נולד בברצלונה וגדל בלה-מסייה- מחלקת הנוער של ברצלונה, בגיל 16 הגנבים מארסנל עשו מה שעשו אם ססק פברגאס, ושילמו על היהלום 2 מיליון יורו והביאו אותו לארסנל, פראן מרידה הוא שמאלי ברגל, משחק כקשר מרכזי ויכול לשחק גם כקשר שמאלי, השנה הוא כבר שייך לסגל הראשון של ארסנל וונגר כבר אמר שהוא בונה עליו.

כשרון יוצא דופן, הלוואי שיגיע לאתלטיקו, למרות שממש לא נירא לי.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם גנבים אבל הם שילמו עליו 2 מיליון יורו, אותי לימדו שאם אתה גונב אז אתה לא משלם למי שגנבת ממנו...

מתוך ויקיפדיה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/10/09
  9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא מסיים חוזה בקרוב?? או שההנהלה עומדת להציע כסף (שאין) ושארסנל יסרבו??

10. xavi6 Member

הלוואי ויגיע אליכם ובוסקטס ישבור לו את הרגל.

ירדן, לא שוכח לא סולח. אפרופו פיקה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלוואי היה לי בקבוצה בלם כמו פיקה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

12. xavi6 Member

אני באמת שמח מבחינה קבוצתית שהוא אצלינו, שלא תבין לא נכון, אני פשוט לא סולח מהר כ"כ לילדים שעזבו אותנו ונישקו סמל אחר. כמו שאני לא אסלח לססק או למרידה, ומאחל לכל אחד מהם לשבור את הרגל.

13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מנהיג הנבחרת הצעירה, כפי שכתבתי בעמוד הקודם, ואוהד אטלטיקו. :aaarse:
    אני לא בטוח שהם שילמו משהו. פראן כן שילם, כי ברסלונה טבעה אותו. ונגר מחפש צעירים שעדיין אין להם חוזה מקצועי ולכן ארסנל לא תצטרך לשלם למועדון שבו הכישרון הזה גדל. לי זה נראה גניבה. ההגעה של רייס לריאל הייתה הרבה יותר מסריחה וזאת הסיבה שאני לא מכבד את ונגר.

14. Raulito Madridista

http://estaticos04.marca.com/imagenes/2009/10/13/futbol/equipos/atletico/1255427342_extras_portada_0.Xxx

המארקה מדווח הבוקר: אתלטיקו מדריד רוצה את מילאן יובאנוביץ. החלוץ הסרבי בן ה-28 כיכב במשחק האחרון של נבחרתו נגד רומניה כשכבש צמד, ובקבוצה החליטו לעשות הכל כדי לרכוש אותו. המאזן של הסרבי בקבוצתו הנוכחית, סנטאדרד ליאז', הוא מדהים - 49 שערים ב-99 הופעות, ובאתלטיקו מדריד לא אדישים לעניין. אתלטיקו רוצה לרכוש את השחקן כבר בפגרת החורף, והיא צפויה לשדרג משמעותית את ההצעה הראשונה שלה, שעמדה על 1.3 מיליון יורו, ונדחתה בשבוע שעבר על הסף(באתלטיקו מדריד החליטו שבעיות כלכליות לא יפריעו למימוש העיסקה). אלא שבעייה נוספת של הקבוצה היא שגם וולנסיה מעוניינת בחלוץ, ואף היה נראה שהוא כבר סגר אצלה מראש, אך לא כך הדבר. סוכנו של השחקן סיפר:"קיבלנו הצעה משתיים מהקבוצות הגדולות בספרד, ורק השחקן יחליט".

נערך לאחרונה ב: ‏13/10/09
  15. riquelme1 Member

שחקן מצויין, אבל זה לא מה שאתלטיקו צריכה כרגע, היא צריכה מגן ימני וקשר אמצע, לא קשר שמאלי.