אתלטיקו מדריד 10\2009: גם בשנה הבאה תיהיה אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏12/7/09.

1. Sergio Ramos Member

מעניינת אותי דעתכם באשר לאבל רסינו..? העונה נכנסה לחודש אוקטבור ולאתלטיקו עדיין אין ניצחון, מצב כזה הוא שערורייתי בכל קנה מידה, ודעתי היא שרסינו אינו אשם עיקרי במצב, אבל אין בכלל ספק שיש לו חלק נכבד - החל מהחלטות לא טובות ועד תפקוד לקוי של השחקנים. אני בדעה שהרוב תלוי בכלים על הדשא, אבל כאשר ההשפעה של המאמן ניכרת כאפסית כמו במקרה הזה והקבוצה נקלעת למערבולת אין סופית, דברים צריכים להתחיל לזוז... והכוונה היא לפיטורים אפשרים.

מצד שני, עולה השאלה הכ"כ לא מקורית שנשאלת כמעט בכל פעם שמדבירם על מאמן שעתיד ללכת הביתה - מי ראוי להחליף אותו? רסינו הצליח לשנות הרבה דברים מהתקופה של אגירה שפטור גם הור בזמנו, לאלו שעקבו אחרי הקבוצה יכלו לראות את השינוי שהוא הביא בגישה של השחקנים ובכלל זה. אולם, היום נראה ההפך לגמרי, אתלטיקו קבוצה במשבר בכל מובן אפשרי, הכוכבים שלה תקועים במקום(במיוחד אגווארו) ורסינו בדילמה מה לעשות עם המצב. גם ניצחון היראוי בודד לפתע לא יצליח לייצב אותו בהמשך, בין היתר בכלל הסגל הדליל שלה.
    האם פיטורים הם דבר הכרחי בשלב הזה? אני די חצוי בשאלה ונוטה לכיוון של התשובה השלילית לשאלה

כרגע היא במקום לא טוב בליגה הספרדת ליגת האלופות שאין מנוס משתנופף לשלום למפעל כבר בסיום שלב הבתים, אפילו רצוי עבורה למען הפחתת העומס מסגל דל כזה. מה שכן, אני משער שהיא עוד תחזור לצמרת. אסור לשכוח שיש לה את אחת ההתקפות החזקות באירופה למרות הכל והשלישית בטיבה בספרד(אפשר להשווות את ולנסיה אליה, אבל מיותר להיכנס לזה), עם השחקנים המצויים היא תצליח לדעתי לחבר כמה רצפים של נצחונות משכנעים שימקמו אותה במקום שלפחות תרה לעין במבט על הצמרת של הטבלה, אבל יציבות ואופי הם דברים שהיא לא תצליח לרכוש בעתיד הנראה לעין עם הסגל הלא מאוזן שלה.

2. david silva Member

אתלטיקו פתחו את העונה בצורה כל כך רעה ככה שאני חושב שאפילו אם הם יצליחו לבסוף לצבור מומנטום חיובי, זה לא ממש יציל להם את העונה. לדעתי אין טעם להשאיר את אבל בקבוצה כי זה ברור שהוא לא ימשיך בעונה הבאה אז למה סתם לסחוב איתו?

לפי דעתי שוסטר יכול להיות אלטרנטיבה ראויה. הוא מכיר את הליגה, הוא כבר אימן בקבוצה גדולה.

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

באס יש ריאיון קצר עם לויס פרנאנדס, הוא זמין. גם לויס שלנו זמין. אבל זה לא הזמן להחליף את המאמן בשביל להציל את העונה. המרוץ אל המקום הרביעי לא נפתח בינתיים, גם ולנסיה ווייריאל מגמגמות. אז למה לא לתת לשחקנים עוד זמן בשביל ללמוד את השיטות של רסינו?

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו צריך לשלם את המחיר על זה שאנחנו באוקטובר ולא רק שלא ניצחנו אני באמת לא יודע מתי יגיע הניצחון הראשון...הקבוצה מזמן איבדה את אמון הקהל, מישהו חייב ללכת הביתה, חבל שזה לא גרסיה פיאטריץ' וחיל מרין ושכנראה מי שזה יהיה זה ראסינו...אבל מישהו חייייב לשלם את המחיר...

5. kaz Member

יש לי תחושה שהמאמן הבא שלנו יהיה שוסטר.

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקווה שלא...אבל קשה לראות מאמן פנוי בשוק שיכול לשדרג את המועדון... אני עדיין מעדיף שיעיפו את הליצנים שבהנהלה...כמה חבל שראסינו יהיה האיש שישלם את המחיר אבל גם לו יש חלק במה שקורה עד עכשיו

7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

פריאה נפצע אתמול וייעדר 4 שבועות. זה הזמן להחזיר את אופה למרכז ולתת הזדמנות שניה לוולרה. אם כבר משחקים בלי קשר ימני.

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו יכול לעדכן מה קורה עם ספרד עד גיל 20 במונדיאליטו ואם אלברו דומינגס משחק ואיזה יכולת הוא מציג תודה...מהמשחקים נגד ליברפול וויאריאל אני זוכר בלם די טוב(יחסית למה שיש עכשיו) ולדעתי אפשר לתת לו לשחק כשיחזור כבלם ליד אויפאלושי...

9. REAL MADRID Member

הנבחרת הודחה היום לאחר הפסד 3-1 לאיטליה. עקבתי אחרי הטורניר בחצי עין כשאני מרבה לנצל את המשחק על מנת שיהיה משהו מעניין בזמן הכנת שיעורי הבית.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק עכשיו קראתי על ההפסד 3-1 לאיטליה... זה אומר שלקראת המחזור הקרוב אסנחו דומינגס וקאבררה חוזרים...אני מקווה ששניים מהם להרכב

תודה על המידע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. riquelme1 Member

קאבררה הזה אפילו לא נרשם לסגל של אתלטיקו העונה אם אני לא טועה, ככה שאם הוא יחזור זה או לספסל או ליציע.

דומינגס שיחק כמחליף בטעוניר, האמת אי אפשר ללמוד על זה הרבה, מה שהולך בנבחרות הצעירות של ספרד מאז מיניו של היירו זה שכונה אחת גדולה.

אסנחו יהיה זמין למשחק הליגה הבא.

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

למשחק הבא אני מאמין שאסנחו,דומינגס,ראול גארסיה ואולי אולי גם קמאצ'ו יהיה כשיר...זה כמו לקבל 3 וחצי שחקני חיזוק במצב שנוצר...מקווה לטוב

13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

דומינגס שיחק בלם במשחק הלא חשוב מבין ה-4. בין השחקנים הכי חלשים: חוסה אנחל, המגן השמאלי שהיה מועמד לאטלטיקו. השחקן המצטיין, מנהיג הנבחרת: פראן מרידה, אוהד אטלטיקו.
    קבררה רשום בסגל שלנו. אני חושב שבין היתר בגלל הטורניר הזה פיטארק לא מצא לו קבוצה.

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

בורחה התאמן עם הנבחרת הלאומית. דל בוסקה המפגר גילה פתאום שיש לו רק חלוץ אחד בסגל ואפילו אימון נורמלי אי אפשר לערוך. הפיתרון נמצא במגרש הסמוך, שם התאמנה הנבחרת עד גיל 17.

15. המבין Member

זה לא קצת הזוי?!, טוב לדל בוסקה יש עכשיו בסגל רק את טורס וגויזה אבל למה הוא לא זימן חלוץ במקום וויאה?