הודעה נכונה. היתה להם אפשרות בקיץ להפוך קבוצה מאוד טובה לקבוצת על, אבל הם וויתרו על הרעיון. זו הסיבה שהאוהדים כועסים YYY.
דני אתה יודע כמה אני אוהב ומעריך אותך, אבל אתה פשוט חושב כמו אוהד של ספורטינג גיחון, ולא אתלטיקו מדריד. וסילבה פשוט צודק, אתלטיקו הית קבוצה מצויינת בעונה שעברה, רק להסתכל על ההרכבים במשחקים בעונה שעברה בליגת ובליגת האלופות, ואני פשוט מתמוגג, היא לא הפסידה משחק אחד בצ'מפיונס, ניצחה בקלות קבוצות כמו מארסיי ואיינדהובן, העונה הם מתקשים נגד אלופת קפריסין, אם כל הכבוד... העונה במקום לעשות את קפיצת המדרגה, הם הלכו אחורה, זה מה שמעצבן. החזירו את כל הזבל(סנטנה, חוראדו, ורייס, וויתרו על הייטנחה ובאנגה שכרגע השחקן בכושר הכי טוב בליגה לטעמי).
בגנגה בקושי שיחק בעונה שעברה וההולנדי לא שידרג אף קבוצה. חוראדו זה זבל? נו באמת. הבעיה של אתלטיקו שהם לא התחזקו משמעותית דווקא בקיץ שהם היו חייבים לעשות את קפיצת המדרגה, לכן האוהדים כל כך מלינים
א. קמאצ'ו פצוע. ב. תספידו ותקברו אותנו. אבל אל תשכחו לאכול את הכובע כשאנחנו נהיה טובים יותר. וזה יקרה, אני בטוח.
נו באמת, הוא מזכיר שם את סייטרידיס בתור אבידה. הסגל התחזק בזה שהתפטרנו ממנו וממנישה. הבנאדם תפס משחק פנטסטי אתמול. ונדב יעקבי לא שם תוויות, הוא מייבא אותן מהעיתונות הספרדית. אם אחד משני הטונים לא משחק, אבל עובר ל-4-2-3-1 עם חוראדו מתחת לחלוץ. חוראדו הוא השחקן המצטיין שלנו בשני המשחקים האחרונים.
אני לא מזכיר את סייטרידיס בתור אבידה. אני מזכיר אותו בתור מגן ימיני שעזב את אתלטיקו מדריד. ומכמה משחקים שראיתי של אתלטיקו ושל נבחרת יוון בתקופה האחרונה, הוא לא התבלט בצורה שלילית או חיובית. וגנואה התעניינה בו ובסוף הלך לפנתאנייקוס. זה אומר שהוא שווה משהו. חוארדו שחקן מצוין, הוא נתן נגד ולנסיה הופעה אדירה במשחק הראשון של הסיבוב השני בעונה האחרונה, כבש צמד אדיר ואני חושב שהוא שחקן מעולה. ומה אתם בכלל בוכים על באנגה?! "באנגה חבל שלא קנינו אותו, באנגה חבל שלא נישאר" הוא בקושי שיחק שם ! מהמשחקים שהוא שותף 80% נכנס בתור מחליף. לא נתתם לו צ'אנס להוכיח את עצמו ואני שמח שכך כי ולנסיה זכתה בו מחדש והוא שחקן אדיר ותמיד חשבתי ככה!
אחי, לא יודע אם יצא לך לראות את סייטרידיס באתלטי אבל הוא פשוט אפס מאופס. לא מגן ולא כלום פשוט שחקן כלום ושום דבר. כל שחקן שיפתח בעמדה שלו עדיף עליו.
ראיתי כמה משחקים של אתלטיקו, וכמה משחקים של יוון בתקופה האחרונה, לא שמתי לב לטעויות שלו או משהו כזה. אבל אתה אוהד אתלטיקו, אם אתה אומר אתה יודע. אבל חשוב לציין שלא הזכרתי אותו כ"אבידה", רשמתי אותו ברשימת העזיבות של אתלטיקו.
סייטרידיס אכן היה אפס באתלטיקו, אחרי הפציעה הוא לא חזר לעצמו ובכלל לא הזכיר את השחקן האדיר שהיה ביורו 2004. הייטינחה שחקן בינוני וכבלם הוא עלוב ביותר, העזיבה שלו לא השפיעה בכלל על אתלטיקו. באנגה בינתיים ולנסיה מתחיל לפרוע שטרות אבל במדריד הוא בקושי שיחק, כך שלטעון שהוא אבדה זה מטומטם. אבל עד עכשיו אני לא מבין למה לא הגיע חלוץ מחליף ולמה לא הגיע מגן ימני. שלא נדבר בכלל על פדרו לאון או לאפיטה, שאחד מהם היה חייב להגיע. לאתלטיקו יש קבוצה חזקה אבל אני חושב שסביליה, ויריאל או ולנסיה פייבוריטיות לסיים במקומות 3 ו-4, בעיקר שתי האחרונות בגלל שאין להן ליגת אלופות על הראש. חוראדו שחקן אדיר שלטעמי יכול לעשות השנה קפיצת מדרגה ולהפוך למועמד לנבחרת, הבעיה היא שכש4 שחקני ההתקפה כשירים אין לו מקום בהרכב
כדי שאתלטיקו תחזור לעצמה קודם כל בינואר צריך לקנות מגן ימני דבר שני, באמצע במקום לפתוח עם קלבר ואסונסאו [השם ישמור איזה קישור מעפן מבחינה התקפית], צריך לפתוח עם קוקה\חורארדו וזהו. אגוארו ופורלאן בחוד, סימאו ומקסי באגפים, חורארדו ואסונסאו באמצע וזהו. חורארדו אומנם הגנתית לא יתרום הרבה אבל זה עדיף מאשר שיהיה אחד שתורם הגנתית אבל לא תורם התקפית. ובאמת שאני כמו אותם אוהדים מאוד מאוכזב מההנהלה, אני יודע שזה ישמע פתטי [טוב נו בכל זאת אוהד אתלטיקו] , אבל השנה באמת קיוויתי והאמנתי שנוכל לעשות את הבלתי ייאומן ולזכות באליפות מתחת לאף של ברצלונה וריאל. למה? כי הסגל שלנו היה מצוין בשנה שעברה וביחד עם חיזוק טוב בהגנה נצליח לעשות את זה. כי לקח זמן אבל בסוף ההגנה התחברה ואם השנה הייטינחה לא היה עוזב ההגנה הייתה מתחברת עוד יותר ועם ההתקפה שלנו זה היה יכול להספיק ללפחות מקום 3. חבל שמכרנו את הייטינחה, לא אהבתי אותו ככ אבל זה לא שיש לנו איזו אופציה טובה יותר. וגם באנגה חבל שהלך חורארדו שחקן טוב אבל לא ברמה שלו לא בהתקפה ולא בהגנה.
עוד כמה שעות הטיסה ואני כללל כך מתרגש...פעם ראשונה בספרד פעם ראשונה לראות את אתלטיקו !!!! אולי במשחק שהכי אין לנו סיכוי בו אבל אופטימי ש"אולי הפעם"(צמד המילים הכי נדוש לאוהד אתלטיקו) מקווה לטוב.... lo lo lolololololo te quiero ATLETI lo lololololo te quiero ATLETI lolololol
איזה כיף לך. כל כך מקנא בך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx הלוואי שתביא לנו מזל שם, והכי חשוב שתהנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
ראדי אנטיץ' מרגיע את האוהדים. אטלטיקו הראתה מה היא שווה במשחקי הכנה והיא יצאה בזמנה ממצבים יותר קשים מזה שיש עכשיו. אנטיץ' אומר שאטלטיקו זקוקה לרייס, כי זהו הקשר השמאלי היחיד בסגל. את הטענה של פיטארק שאי אפשר לחזק את הסגל בכסף קטן אנטיץ' לא מקבל. כי "פנב לא עלה כסף, פנטיץ' עלה מעט מאוד, אותו דבר סנטי ומולינה."