אז למה הוא כותב את ההודעות האלה? אחרי כל משחק שסנטנה לא כובש, או מבשל, או שאתלטיקו לא מנצחת הוא כותב שהוא היה איום. מה הטעם?
כי ראיתי את סאנטנה עשרות פעמיים, ומספיק לראות אותו פעם אחד כדאי להבין אתזה, בלי שום קשר אמרתי שהוא נבחר ע''י האס כשחקן החלש במגרש, ה'אס' אמר לא אני. עד שאבל ראסינו יבין שפלורן הוא לא קשר ימני, הוא לא יקבל מימנו כלום, עוד לא הבנתי את המהלך ההזוי הזה להשים אתו בימין, הבן אדם הוא חלוץ עוד מימיו בצרפת, שהוא שיחק חלוץ בעונה שעברה הוא היה מלך השערים של הקבוצה, שהעבירו אותו לשמאל הוא גם גרוע וגם לא כובש, מה הקטע פה? ועוד אתמול פורלאן לא פתח בגלל עייפות ממשחקי הנבחרת, למה לא לפתוח אם פונגול גחלוץ אם קון.
כי הוא מעדיף את חוראדו מאחורי חלוץ וחושב שסינמה יותר טוב מקקו. ראבק, מקסי פצוע, תן לילד לפתוח. זה ראסינג, לא ליגת האלופות.
מסתבר שלא רק עמי לא ראה את המשחק. השופט המשחק רשם שסרחיו אסנחו היה הקפטן. האם זה שיא השפל? מחר מקסי חוזר, אבל לא במצב רוח טוב. ה-ID10T ניפה אותו מהנבחרת. סימאו, לעומת זאת, הולך לקבל קידום בנבחרת שלו. השחקנים הפורטוגלים לא אוהבים שהיפיופה מריאל קיבלה את התפקיד הזה. אנטוניו לופס יקבל מנוחה לקראת המשחק מול ברסלונה.
אנטוניו לופז גורם לי כ''כ להתגעגע לפרנייה, העלק קפטן. כנראה שלא רק אבל שם לב, אבל מחר חוראדו הולך לפתוח בתפקיד שזר לו, ליד אסונסאו, שהוא מועדף על קלבר סאנטנה החלש. חוראדו אם כל הכבוד, הוא לא קשר 50-50 ואני בספק אם יוכל למלא את התפקיד הזה, הוא קשר התקפי נטו, בדרך כלל מתחת לחלוץ, שיכול לשחק לפעמיים גם בכנפיים ולהכנס לאמצע, קשר באמצע? כמה שראול גארסיה חסר, וכמה קלבר סאנטנה גרוע. ומי שלא מאמין כמה הספסל של אתלטי קצר, שיסתכל על הספסל מחר.
משחק קריטי לאתלטיקו מול הקפריסאים. האם הבעיות בקלדרון עמוקות כ"כ עד כדי מעידה ביתית מול אפועל ניקוסיה? וואלה שווה לעקוב. חייב להגיד - ראיתי את כל המשחק הראשון במלאגה, ועוד 75 דקות נגד סנטאנדר.. לצערי צפיתי את הבעיות הקיימות, לא מובן איך מועדון בסדר הגודל הזה פתח ת'עונה בלי 3-4 שחקני מפתח בתפקידים קריטיים.. גם אם ההתקפה תתחיל להפציץ, מה שלא קרה עד עכשיו, העורף הזוועתי ימשיך להיות בעוכרי הקבוצה הזו, עד שהבעיות לא יטופלו. אולי עד ינואר כבר לא יהיה טעם להתחזק...
לא שוכח, יום שבת שיחקתם נגד יריבה לא פחות טובה, ולא ניצחתם. זה שאתם פותחים אם 4 בלמים זה עוד משהו שמראה על סגל קצר, אין שום מחליף לאנטוניו לופז, אין שום מחליף לוארלה שהוא בעצמו צריך להיות שחקן מחליף, אין שום מחליף אמיתי לראו לגארסיה, חוראדו היום משחק בתפקיד שזר לו, הכל זה אילוצים, ובאתלטיקו עדיין לא מבינים על מה המהומה, הקבוצה משתתפת ב-3 מפעליים והסגל שלה הוא קצר ביותר.
טורס בן אדם צבוע ושנוי במחלוקת. השם ירחם ההרכב של אתלטי היום, אני אפילו לא בטוח בניצחון על יריבה כל כך נחותה.
גם אני לא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx אבל ממתי במשחק של אתלטיקו היה ברור שננצח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ברצינות עכשיו...המצב מדאיג, לאט לאט אני קולט שהעונה הזאת יכולה להתברר ככישלון ענק ושנחזור עשר צעדים לאחורה
0-0 במחצית בין אתלטיקו לניקוסיה, עוד משחק שאתלטיקו מתקשה לכבוש וצריכה טובות מאסנחו, אגוארו ופורלאן לא שכחו לכבוש, הקישור שמאחוריהם כל כך אפור וחלש שאין מי שיספק להם כדורים.