אל תעצבן אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx שוב, אתה חוזר על מה שאמרתי. את' לא יודעת להשתמש בכסף, לא משנה אם יש לה או אין לה, לכן כסף לא בהכרח מה שיפתור לה את הבעיות, ואוהדי את' גורמים לכך להיראות שזאת ה-בעיה. והיא לא. הבעיה היא ההנהלה שלא יודעת לא לעשות כסף ולא להשתמש בו כראוי.
יודעים יודעים, תוך 4 שנים בנו באתלטיקו קבוצה שמשתתפת פעמיים ברציפות בליגת האלופות ומסיימת במקום הרביעי, קבוצה אטרקטיבית אם אחת ההתקפות הטובות בעולם, לפני זה אתלטיקו נלחמה בליגה השנייה ובתחתית הליגה הראשונה. בשביל לעשת את הקפיצת מדרגה אתלטיקו צריכה עוד רכש, ובשביל זה צריך כסף. אני אוהב קבוצת כמו ולנסיה, סביליה, ויאריאל שבלי הרבה כסף, אם ניהול חכם ונכון הגיעו לטופ של הטופ, מאשר איזה מנצ'סטר סיטי שקונה את ההצלחה בכסף, למרות שהיא לא תגיע לכלום העונה לדעתי.
אתה מדבר שטויות, ההשוואה לביתר מגוחכת. צ לסי לקחה שתי אליפויות באנגליה והגיע למרחק פנדל מגביע האלופות אז חדל קשקשת. לאתלטיקו כרגע חסר הגרוש ללירה מה שנקרא, אם כי זה לא בדיוק גרוש אלא 100 מיליון אירו בערך. הם נמצאים כרגע בגירעון של 80 מיליון אירו, וזו הסיבה שלא הגיעו השנה שחקנים מרשימים. המצב שם די מסובך כי אין מספיק איזון בקבוצה: מצד אחד יש את ההתקפה הנהדרת ומצד שני יש בעיות בהגנה ואין מספיק עומק בספסל. במונחים של ליגה איטלקית או גרמנית אני בטוח שאתלטיקו היתה יכולה לרוץ עם הסגל הזה בכול החזיתות, אבל מה לעשות שהם משחקים בליגה הספרדית הקשה ככה שהסגל הזה ממש לא מספיק להם בשביל להתמודד בכל החזיתות. ההשוואה לברצלונה היא הכי נכונה, כרגע הבסיס יותר טוב מזה שהיה לבארסה לפני שדקו, אטו ורונלדיניו הגיעו. אני לא רוצה לדמיין איזו קבוצה היתה יכולה להיות שם לו היה כסף בשביל לרכוש שלושה שחקנים בקליבר הזה, ובנוסף להשאיר את הכוכבים. מה שקרה זה שהשאירו רק את הכוכבים וזה לא מספיק.
מה זה משנה מה המרחק בין צ'לסי לליגת האלופות היה? העובדה היא שלמרות כל הכסף, ליברפול מילאן ברצלונה ומנצ'סטר לקחו את התואר, חלקן פעמיים, וצ'לסי פשוט לא הצליחה לעשות את הקפיצת מדרגה עם כל הכסף שלה. ההשוואה לבית"ר הייתה סתם הגזמה בשביל שתראה שלא משנה באיזה ליגה, או באיזה קבוצה או איזה מטרות מוצבות, הכסף לא הפתרון. חיפה בלי מהון כסף עלתה לליגת האלופות פעמיים, גם הפועל בלי המון כסף עשתה קמפיין אדיר בזמנו באופ"א, ובית"ר עם כל הכסף פשוט לא עשתה כלום. אתה מבין את הנקודה שלי? גירעון? אני לא חושב שיש קבוצה בעולם שלא נמצאת בחובות, אני חושב שעד עכשיו ברצלונה בחובות וגם ריאל, ואם לא-הם היו בחובות יותר גדולים מאלה, בהמון. חובות זה משהו די שגרתי בוא נאמר בעולם הכדורגל בקרב הקבוצות הגדולות, הבנקים יתמכו, תאמין לי. עמי, כמה פעמים אמרת "צריך עוד רכש לעשות את הקפיצה" אבל בת'אכלס הם עושים את הרכשים האלה, הבעיה שהם עושים אותם יותר מידי ולפעמים גם במקומות שלא נכון. אם הם יקנו את הרכש ויתנו לו את הזמן, הרכש שהוא כיום כיביכול "כשלון" כמו הייטינחה ואיפלושי, עוד שנה יוכלו להפוך לצמד בלמים מתואמים (לדעתי זאת הבעיה אצלהם, באמת, החוסר תיאום) שלא יעשו במכנסיים מול מסי ורונלדו. הבעיה שאת' כפי שאני רואה את זה חסרת סבלנות ורוצה לקבל את התוצר מהר, וזה לא הולך ככה. לא בעולם הכדורגל, ולא באת'. צריך זמן בכדורגל, בכל דבר. גם לאגוארו לקח שנה עד שנהפך למפלצת שהוא היום. אם יתנהגו עם שחקני ההגנה שיש להם (זה קסטרו לדוגמא בזמנו) כמו עם אגוארו, לדעתי היום הייתה להם הגנה ממש טובה. הם לא בהכרח צריכים בלם או רכש חדש, הם צריכים שקט וזמן.
סביליה זה דבר שלא יחזור על עצמו. בתקופה של 3 שנים הם הוציאו ממחלקת הנוער ארבעה שחקנים אדירים (ראמוס, רייס*, נאבאס, פוארטה ז"ל) ששניים מהם נמכרו בעשרות מיליוני דולרים, ומצד שני רכשו את דני אלבס, בפטיסטה ואדריאנו במחירים מצחיקים. דני אלבס נרכש בפחות מחצי מיליון אירו, שזה מחיר של שחקן חלש בליגה הישראלית היום. *היה אדיר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
http://www.lavidaenrojiblanco.com/var/plain_site/storage/images/media/images/octavilla/22072-1-esl-ES/octavilla.Xxx הפעם זה יהיה פחות מכוער מאשר שריקות הבוז נגד פרניה אחרי התבוסה בסנטנדר. אבל סרסו צודק כשאומר שהמפגינים צריכים להודות לו על פועלו ולא למחות. שימו לב איך בנוי העלון. בין התמונות של חיל מרין וסרסו רשימת האשמות, כאילו השניים האלה אשמים בכל זה: ירידת ליגה, רכבת מאמנים, חובות של 500 מיליון יורו. אז איך אטלטיקו חזרה לצמרת האירופית, בזכות שריקות הבוז נגד פרניה וסנטאנה?
את סרזו אני אוהב מאוד...הוא ההיפך ממשפחת הרשע בראשותו של חסוס חיל, הוא עושה את העבודה בשקט ומנסה כל פעם להתקדם עוד צעד ועוד צעד...הבעיה שהצעד הבא הוא תארים, לפחות להתמודד עליהם...וחבל שאי אפשר לעשות דברים שנתמודד עליהם...ההפגנה קצת מוגזמת אבל עדיין מראה שלאוהדים מאוד איכפת ממה שקורה בקבוצה ובקיץ נעשו כמה צעדים שיכולים להתגלות כדברים שיחזירו אותנו אחורה.... מקווה לטוב, ושנצא לדרך חדשה ביום שבת
ראיתי את התקציר וההגנה פשוט נתנה למלאגה לנצח ת'משחק , בהתקפה פירפרנו להם את האמא של ההגנה אגוארו עשה להם בצפר חבל שנגמר בכזאת תוצאה ככ לא מוצדקת בכל מקרה היום בעה מנצחים את ראסינג
חודש פלוס מינוס. אגב, המחליף שלו אתמול קלבר סאנטנה שכולם שייבחו פה, נבחר אתמול לשחקן ה'רע' במשחק, רשום שהוא פשוט לא עשה כלום. כמו שאמרתי, מדובר בשחקן בינוני לחריד, שהגלים שלו נגד ריאל ובארסה שכבר לא עיניין אותם המשחקים כבר סניוורו פה יותר מדי אנשים, בעונה הראשונה שלו באתליקו הוא היה בינוני, וגם בעונה שעברה הוא לא בלט מדי במיורקה, ועלה מהספסל לא מעט פעמיים, שחקן אפור שלא תורם כלום להתקפה וגם הגנתית הוא חלש, ביחד אם אסונסאו הנגר לאתלטיקו אמצע אחד האפורים בליגה. איפה הוא ואיפה באנגה, ואם בעונה שערה היה גם אופצייה של מאניש, העונה גם אתזה אין, כמה הסגל של אתליטיקו קצר זה לא יאמן. נקודה אחת מ2 משחקיפ, כמו שאמרתי אתלטיקו העונה תיהיה יותר חלשה מהענה שעברה, בעונה שעברה הם פתחו סביר עד להפסד לבארסה, העונה הם מאבדים נקודות בבית נגד קבוצה חלשה כמו ראסינג, גם ואלרה היה חלש אתמול, לא רק שהמכירה ההזייה של הייטנחה היא פגיעה מקצועית, הייטנחה גם היה מנהיג על המגרש, וזה חסר מאוד לאתלטי. בקיצר רע מאוד, השבוע ליגת האלופות וגם שם לא בטוח ינצחו, עוד שבוע בארסה ואתלטיק הולכת להתפרק, רק שלא יאשימו את ראסינו, אני מחזיק מימנו, ההנהלה ופיטראץ' אשמיים, בזה שלא הביאו שחקנים ראויים, ובונים על שחקן גמור כמו רייס שיכנס ויציל אותם- עדיף כבר לואיס גארסיה.
אם זה יקרה אפשר להגיד שהעונה הסתיימה עוד לפני שהתחילה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx אבל עדיין בכל הרכב אנחנו עדיפים על ניקוסיה שהרבה מתלהבים מהם אבל שוכחים שבחוץ הם בכלל לא כמו בבית, נגד קופנהאגן היו זוועה ונגד בלגראד באו לשחק על תוצאה...אני נוסע לקמפ נוא בידיעה שזה המשחק הראשון ומקווה גם לא האחון של אתלטיקו שאני אהיה בו, עם הרבה חששות אבל עם אמונה אסור לנו לוותר על משחק מראש ולהגיד שנקבל תבוסה...אי אפשר לדעת איך ברצלונה תגיע אחרי אינטר בסן סירו... יהיה טוב
אל תדאג, עמי לא ראה את המשחק. ואני ראיתי פרקים. איך שרייס הנאחס נכנס, נעלמה לי התמונה לגמרי. גם לא ראיתי את ההרחקה, אבל אני לא מופתע, קרספו סגר את האגף שלו כמו שרק שחקן מסביליה יודע לעשות זאת. אבל רסינו אומר שלקבוצה חסרו רעננות וסבלנות. הוא לא הזכיר את השחקן שהיה חסר, אבל פלו ששיחק קשר ימני היה הזייפן המצטיין במסירות. קלבר סנטאנה דווקא בסדר גמור, שולט בעניינים, שולט בכדור, יוזם. ולא חוטף אדומים.