יש לי הרגשה שזאת עומדת להיות טעות נוראית...מי לעזאזל מוכר שחקן הרכב יום לפני משחק פתיחת העונה?? מקווה מאוד שיבוא מישהו יותר טוב במקומו ושישתלב כמה שיותר מהר
אני אוהב את ג'וני, אבל מגן איטי זו בעיה. מה שחסר במארקה, שלא משקרת הפעם, זו האפשרות למכור את ג'וני לוולפסבורג. אטלטיקו לא מתחזקת אחרי ההעפלה לליגת אלופות, כי קודם כל היא צריכה לכסות חובות. אטלטיקו B טיילה 3:1 על RM קסטייה הודות למשחק הנפל של שוער הנבחרת הצעירה אדן. :aaa021:
לא ראיתי את המשחק וזה מעצבן שלא מצאתי לינק כמו שצריך...מישהו יכול לעדכן עד כמה גרוע שיחקה הקבוצה?? יש שער שאסנחו יש לו חלק בו?
יש איזה סיכזוך עם טלמדריד שבגללו המשחק לא שודר ב-PPV. חוץ מזה אצלי 6 בערב הלינקים אף פעם לא עבדו טוב. מה שאני יודע זה שהשער השלישי היה של אסנחו. הראשון, נדמה לי, של ג'וני.
כל עוד לא יהיה שיפור במשחקי החוץ אתלטיקו תהיה בצרות. אני חושש שליגת האלופות תהיה בעוכריהם השנה. הפציעה של ראול אולי תגרום לאבל להמר על קוקה? לא נראה לי Y, אני רואה שאתה לא מתלהב מאסנחו. יעקובי טוען שהוא יחליף" בוודאות" את קסיאס בשער הסלקסיון, לדעתי עד שקסיאס יצא מהשער אסנחו יהיה כבר בן 30 ומשהו
אני חושב שראול גרסיה יחזור תוך שבוע, גם אסונסאו יהיה זמין. סרחיו אסנחו מצוין על הקו, אבל לא טוב בכדורי גובה. אם זה רק מחוסר ניסיון, אז תוך עונה אחת הוא יצבור את הניסיון. אבל אסור לייבש על הספסל את רוברטו וחובה עד מחרתיים למצוא קבוצה לדוד דה גיאה. לא טוב בשבילו להיות שלישי, לא טוב בשביל ז'ואל, אם דה גיאה יחזור להיות ראשון באטלטיקו ב'.
איזה מבאס ככה לפתוח עונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ...גם לא לראות את המשחק, וגם הפסד 3-0 , אני לא יכול להגיב על כלום כי לא ראיתי לא תקציר ולא שום דבר, אבל למזלנו שבוע הבא יש פגרת נבחרות(מקווה שהשחקנים ישארו בריאים ורעננים גם אחרי זה) עוד שבועיים ראסינג בבית, עוד קבוצה שתבוא מפורקת, חייבים לנצל את הביתיות ולהיכנס לכושר, מה גם שאני נוסע למשחק בקמפ נואו ולא מתאים לי תבוסה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
כמה שהתוצאה הזאת לא מפתיעה, וכמו שאמרתי אם סגל שלא התחזק כמעט, ואם אותו הפסדים בדיוק בעונה שעברה, אתלטיקו לא תגיע רחוק, התלהבתם מהמשחקים נגד פאו, בשחקי ההכנה נגד ליברפול, אני ידעתי שיגיע הפציעות האלה והשחקנים שבספסל פשוט לא מספיק טובים. אותם בעיות שלא נפתרו, שחקן הגנה טוב ביחד אם אופאלושי, חואניטו הוא בלם בינוני להחריד, מגן ימני ושמאלי שאתלטיקו הית צריכה בדחיפות לא הגיעו, קשר טוב לצד אסונסאו או ראול גארסיה, כפי שאמרתי סאנטנה לא מספיק טוב, והיום הוא היה זוועה, פשוט מרגרינה באמצע, לא מביאים שחקן שלא הרשים אפילו במאיורקה. עד שאתלטיקו לא תפטור את הבעיות האלה, לא יהיה לה קבוצות מספיק יציבה וחזקה שתרוץ לתוא משמעותי.
תגיד אתה ראית את המשחק בכלל?!!? סנטנה היה אולי השחקן הכי טוב באתלטיקו. אתה חייב ללכת לפרשן בצ'ארלטון, אתה לא מפסיק לכתוב שטויות זה לא יאומן.
היחיד שמדבר פה שטויות זה אתה, קלבר סאנטנה לא שחקן מספיק טוב לא בגלל המשחק היום, אני ראיתי את קלבר סאנטנה בכל העונה הראשונה שלו באתלטיקו, והוא היה פשוט כלום, הוא לא תורם מספיק להגנה, וגם התקפית הוא אפס מאופס, אחרי הפציעה היום של ראול גארסיה בדקה ה-56 הקישור של אתלטיקו קרס לחלוטין והיא קיבלה עוד שתי גולים. אם השחקנים שצריכים להציל את אתלטיקו הם חוראדו, רייס, וקלבר סאנטנה אז המצב הוא קטסרטרופה, העונה עוד לא התחילה ואתלטיקו לא מסוגלת להתמודד אם פציעה של ראול גארסיה, מה יהיה שאגוארו או פורלאן יפצעו? השם ירחם, אני אפילו לא מזכיר פה שאין מחליף ראי לפורלאן ואגוארו, יש רק מחליף אחד קוראים לו סינמה פונגול שבהלך תמוהה של אבל ראסינו הפך להיות קשר ימני. ספסל לא מספיק עמוק, אם בלם בינוני לצד אופאלושי, ושתי מגנים סבירים ברמה של אנטוניו לופז, וקישור אמצעי בעייתי, בעונה שאתלטקו משתתפת ב-3 מפעליים היא פשוט תקרוס העונה, בסגל הזה אני לא צופה לאתלטיקו יותר ממקום רביעי והגעה לשמינית גמר ליגת האלופות. אחת ההתקפות הטובות בעולם, קישור והגנה שבריריים, ספסל קצר, בקיצר המצב לא טוב.