אתלטיקו מדריד 10\2009: גם בשנה הבאה תיהיה אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏12/7/09.

1. david silva Member

התגובות פה של שני אוהדי ריאל מדריד מעולות. תענוג לקרוא את ההודעות שלכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

GRANDE LAZIO.,
    מה קשור רייס לעזאזל? רייס כרגע נמצא בקצה הרוטציה. לאתלטיקו יש מחליפים ראויים לכל עמדה, בייחוד בקישור באמצע.

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/09
  2. GRANDE LAZIO Member

רייס קשור לעזעזל בזה שהוא עדיין שם גדול ויכול להועיל במידה ויחזור לכושר ויהווה אופצייה נוספת בחוד ההתקפה. אמרתי, "אם רייס יחזור למה שהיה", לא קבעתי נחרצות שהוא ידיח את פורלאן מההרכב. תקראו מה שאני כותב שוב, ככה שלא אצטרך לחזור על עצמי כל פעם.

3. david silva Member

רייס שם, גדול הוא לא היה מאז שעזב את סביליה וזה היה מזמן מזמן.
    אני בכלל מתפלא שהוא חזר לאתלטיקו, בקדנציה הקודמת לפני שנתיים הוא בקושי שיחק עונה שלמה וזה רק נראה שהוא דועך מעונה לעונה

4. riquelme1 Member

אתם מבזבזים תזמןשלכם..

דני, מעניין ששוב לא ציינת את אופלאשי המצויין ששב נתן משחק כביר אתמול, ונירא בלתי ניתן לעבירה, ומנהיג את כל ההגנה. גם חואניטו היה סביר, למרות 2-3 שטו יות שכמעט הובילו לשער, בעצירה הנפלאה של אטנחו.

חביבך פאבלו אפילו לא בסגל, ואופאלושי הוא באנקר בהרכב יותר מקון, כנראה שצדקתי לא?

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לאופה יש את היכולת, אבל חשב אולי שאחרי ליגה איטלקית את הספרדית הוא לוקח בהליכה. אבל בספרד משחקים התקפי וחלוץ לא יחפה על בלם.

6. david silva Member

גדול!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אופו בלם טוב ששנה שעברה סבל מחצי עונה ראשונה קשה בשל קשיי התאקלמות. מי שמפתיע אותי( או שלא) עד כה זה הייטינחה שעושה את תפקיד המגן הימני בצורה מושלמת. כנראה שרק המאמן של נבחרת הולנד ואבל מבינים שזה התפקיד הנכון בשבילו.

אגוארו אלוהים, עוד שער ענק אתמול שמוכיח שהוא אחד הכדורגלנים הטובים ביותר שראיתי .

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

השנה זאת שנת המבחן של ההגנה...כולם בשנה שעברה בירכו על ההחתמות הנפלאות ואמרו שהנה אתלטי הביאה את מי שחסר לה בהגנה...אויפאלושי קפטן צ'כיה והבלם האדיר והכל כך יציב מפיורנטינה,הייטינחה בלם/מגן הולנד ואחד הסמלים באייאקס...הכל נראה מבטיח והכל התפוצץ על ההתחלה... השנה השחקנים הרבהה יותר מתואמים, אחרי שנת ההתאקלמות ועכשיו אני מאמין שההגנה תהיה הרבה יותר טובה, לא ברמה של להתמודד לאורך עונה על האליפות אבל לא להיות מסננת...מקווה שזה אכן יקרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

8. benos Member

אני מסכים איתך מאוד, אבל צריך גם לתת קרדיט למאמן של אתלטיקו רסינו, אתלטיקו עושה לחץ טוב ונראה שאבל עובד בעיקר על ההגנה. במשחק בקלדרון פנא התקשתה מאוד להניע כדור והרבה פעמיים גם סתם העיפה כדורים בגלל הלחץ, ככה שמגיע גם למאמן קרדיט.

9. riquelme1 Member

אבל ראסינו בהחלט עושה עבודה נפלאה, הבן אדם מבין כדורגל, ומהרגע שהוא החליף את אגירה אתלטיקו נראת יותר טוב מהתקופה של אגירה, אומנם זה עדיין לא מושלם, אבל הרבה יותר טוב מתקופתו של אגירה הלא יציב.

בכל מקרה, אתלטיקו קיבלה את הOK ממיגל טורס שרוצה לעזוב את ריאל, וכנראה יגיע לרוחבילנקוס. הלוואי, הלוואי, הלוואי, אני כל כך מחזיק ממיגל טורס, קאפלו בזמנו אמר שהוא הזמברוטה שלו בריאל מדריד, שחקן קולבו שיכול לשח גם מגן ימני וגם שמאלי, דיברו גם על חוסה אנריקה, אבל חוסה אנריקה הוא מגן שמאלי בלבד, טורס יכול לשחק גם בימין ולדעתי הוא גם עדיף על אנריקה, הלוואי.

אתלטי תעשה הרבה כסף בהעפלה שלה לליגת האלופות, והיא חייבת עוד 2 שחקנים לפחות לחיזוק הסגל, מיגל טורס יהיה מצויין, ועוד קשר אמצע אחד.

10. david silva Member

סלביו הארגנטינאי קרוב מאד, סיכוי סביר שבשעות הקרובות יכריזו על ההעברה שלו

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מי שאל אותו? פוטה בלאנקה!
    מועמד נוסף: ריצ'רד דאנו הצפון אירי של סיטי. איך הוא?

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא הקפטן של סיטי והקהל שלהם(במיוחד בפורום) מת שיעוף להם מהקבוצה...היה בלם די טוב אבל דגש על ההיה...די לבינוניות!!!

ונראה לי שדאן אירי לא צפון אירי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

13. kaz Member

חשבתי שסלביו כבר חתום בפיורנטינה. הלוואי ויבוא אלינו, הוא כשרון גדול.

שום פעם, אין לי בעיה עם שחקנים כמו מיגל טורס (שחקנים מריאל).

ריצ'ארד דאן אוברייטד מטורף. ממה שראיתי ממנו הוא פשוט חור בהגנה. החוליה החלשה של הסיטי..

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

משפט ראשון מסכים איתך

משפט שלישי מסכים איתך

לי דווקא כן יש בעיה עם שחקנים שבאים מהגועל נפש הלבן והשחצן, לא כל כך מחזיק ממנו אבל אפילו אם סניידר הייתי מעדיף שלא יביאו, פשוט לא צריך שחקנים מריאל....ולדעתי חוסה אנריקה יותר טוב ממיגל טורס בעיקר מבחינה הגנתית שלזה אנחנו צריכים מגן, מגן כמו ארבלואה שההתקפה לא משהו אבל בהגנה מצוין

15. riquelme1 Member

לפיורנטינה אין כסף בשביל סלאביו, והוא קרוב מאוד לאתלטיקו.

גם לדני לא צריך להיות בעיה, כמו שאין לו בעיה אם המדרדיסטה חוראדו, מיגל טורס הוא נכס לקבוצה כמו אתלטיקו שנואשת למגן.