אתלטיקו מדריד 10\2009: גם בשנה הבאה תיהיה אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏12/7/09.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון 1-0 על קסטלון משער של פונגול...לא ראיתי ולא נראה לי שמישהו ראה את המשחק... זה היה משחק "הכנה" אחרון לפני פנאתינייקוס ביום רביעי.

יש שידור למשחק בערוץ הספורט (55) והשידור שכולל אולפן וכל מה שאנחנו רגילים משלב הבתים יתחיל מהשעה 21:00 כשהמשחק יתחיל ב 21:45. מקווה שפסטיבל חיפה נגד XL זלצבורג לא ימסטל אותם יותר מדי כי כולנו זוכרים כשמכבי היו בבתים איך הכל היה סביבם כולל ראיונות וזה סתם הרס את התבנית הרגילה...

2. Raulito Madridista

קלבר סנטאנה עשוי לחזור לליגה הברזילאית

http://www.as.com/recorte/20090814dasdaiftb_12/C280/Ies/Internacional_ofrecera_millones_Cleber.Xxx

אינטרנסיונל הברזילאית הציעה לאתלטיקו מדריד חמישה מיליון יורו עבור הקשר קלבר סנטאנה(שני מיליון יורו ישולמו ישירות מהמועדון הברזילאי ושלושה מיליון יורו תקבל אתלטיקו מקבוצת משקיעים של פורטו אלגרה), כך מדווח אתר האס. בקבוצה שוקלים להיענות בחיוב להצעה, וגם קלבר עצמו, שנחוש לעזוב בשל מיעוט הזדמנויות, עשוי להסכים למהלך. אתלטיקו שילמה לסאנטוס עבורו כשישה מיליון יורו לפני שנתיים, ובקבוצה יש רצון לחזק את עמדת המגן הימני, דבר המצריך מזומנים שאין כרגע לקבוצה. סנטאנה בוחן אופציות אחרות כרגע, אך נראה שאם לא ימצא משהו בימים הקרובים, העיסקה תיסגר.

3. david silva Member

הגמד הנכה הזה? שחקן בינוני לגמרי, לא מתאים לאתלטיקו

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עסקת סנטנה נשמעת די מפתה ואני לא חושב שיש לו מקום בקבוצה, אולי אפשר לסחוט עוד מיליון או שניים ואז להביא מגן ימני שישדרג את הקבוצה...

ואי אפשר להגיד על קקו גמד נכה אם אני הבנתי אותך נכון, הוא עוד ילד וממה שראיתי ממנו יש לו פוטנציאל אדיר והוא נראה ממש טוב, יכול להיות שהוא היה לא טוב אפילו גרוע, אבל עד לגמד נכה...זה די הגזמה

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הוא התכוון לצרפתי.

קלבר שווה הרבה יותר מ-5 מיליון, הוא שחקן חשוב מאוד בסגל והוא מצדיק סוף סוף את ההשוואה שלו לדקו. אם הוא יימכר, בכסף הזה יירכש קשר אחר ולא מגן. מן הסתם, הקשר שיירכש ב-5 מיליון לא יהיה מספיק טוב.

6. hai80 Member

אם דיברת על קקו הבלונדיני אז אתה פשוט אידיוט מוחלט. קקו הולך להיות הכוכב הבא של הכדורגל העולמי הכדרור שלו מזכיר לי את הכדרור של מסי ואני לא מגזים בכלל.

7. Sergio Ramos Member

קצת קשה לי להסכים עם זה. חמישה מיליון יורו הוא סכום מצוין לקופה ריקה כשלכם ואני כלל לא חושב שהוא שווה יותר מזה, אבל אני חושב שתדרש קצת מחשבה בפן המקצועי טרם תצא עסקה כזאת לפועל.
    קלבר די הרשים במשחקי ההכנה וגם עבר עונת השאלה די טובה במאיורקה, עד עתה הוא אפילו מרשים יותר מאסונסאו לדעתי. מצד שני, ידוע שהקבוצה נואשת למגן שמאלי ומובן שללא כסף שייכנס אין אפשרות להנחית מישהו ברמה קצת יותר גבוהה מאלו המצויים כיום. וויתור עליו יטיב בעיקר עם קאמצ'ו שלדעת רבים ראוי ליותר הזדמניות.

8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

קלבר מרשים על חשבון אסונסאו. זאת חלוקת התפקידים במרכז הקישור. וקמאצ'ו הוא המחליף של אסונאו.
    בכל מקרה, יש לנו רק 5 קשרים באמצע, כולל קוקה בן ה-18. אי אפשר לקצץ פה.

9. riquelme1 Member

אין לכם אף קשר דויננטי, היחיד שמתקרב לזה ויהיה כזה כנראה הוא ראול גארסיה, אין הרבה הבדל בין אסונסאו לקלבר, ואין לי מושג מימה אתה כל כך מתרשם מימנו, חוץ מהמשחק נגד ליברפול שהוא נכנס בדקה ה-45, הוא בינוני מינוס בדיוק כמו שהיה לפני חודשיים, דקו? הוא לא הוא לא משחק כמוהו, הוא לא נירא כמוהו, והוא לא מגיע לכף רגל שלו.

5 מיליון יורו על שחקן בינוני למדי, זה נס- להעפיל לליגת האלופות ולעשות כסף, ולהביא קשר שבאמת יחזיק את האמצע הדל של אתלטי.

10. REAL MADRID Member

המארקה מפרסם היום שרומן אברמוביץ' וצ'לסי מוכנים להציע 57 מיליון יורו עבור קון אגווארו ומקסי רודריגז. סעיף השחרור של החלוץ הארגנטינאי עומד על כ-60 מיליון יורו, אך צ'לסי מעוניינת לנהל את המו"מ דרך אתלטיקו מדריד. אתלטיקו מדריד עתידה לשחק נגד פנאתינייקוס בשבוע הבא במוקדמות ליגת האלופות והשתתפות של אגווארו במשחק תמנע את קיום העסקה. צ'לסי אינה הקבוצה היחידה שמחזרת אחר שירותיו של אגווארו, הדיווחים מספרים שמנצ'סטר יונייטד שלחה נציג שעקב אחר החלוץ במשחק בין ארגנטינה לרוסיה שהתקיים השבוע. המארקה אף מוסיף שתחליפים אפשריים לאגווארו ומקסי במידה ויעזבו עשויים להיות ווסלי סניידר ואריאן רובן מריאל מדריד.

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

יאללה כבר שיגיע יום רביעי שישחקו ולא ימכרו ובטח ובטח שלא יביאו שחקן מדרידיסטה...ההתקפה שלנו מושלמת, לא צריך למכור ולקוות לתפוקה שונה משחקנים אחרים.

שצ'לסי יביאו בנוסף לזה גם את קרבאליו ואולי אפשר לחשוב על זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

12. david silva Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    YYY כבר אמר לכם על מי דיברתי

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/09
  13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

שיא של חוצפה לנסות לקנות את קון עכשיו.

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

שימשיכו לנסות...למזלנו יש לך יושב ראש שפועל לטובת הקבוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

15. riquelme1 Member

אם אתלטיקו תקבל את ההצעה המפתה של צ'לסי, זה יהיה אחד הדברים הכי טיפשים שהיא עשתה בשנים האחרונות, אתלטיקו חייבת אותו לצמד המפגשים מול פאנתנאייקוס, במידה ואתלטיקו לא תעלה, אני לא אתפלא אם אתלטיקו תמכור אותו.

לפי דעתי קון חייב להשאר באתלטיקו עוד עונה ולבסס את מעמדו כאחד החלוצים הטובים בעולם(לא שהיום הוא לא כזה), במידה ואתלטי תעבור עונה טובה ותגיע רחוק בליגת האלופות ותתמודד על האליפות, מה שלא נירא כרגע הגיוני, ובעונה הבאה תתחזק מאוד, אני יגיד שקון צריך להשאר, במידה ולא אני אפילו ימליץ לו לעזוב, לא יתכן ששחקן כזה לא יזכה בתארים.