אתלטיקו מדריד 10\2009: גם בשנה הבאה תיהיה אירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Sergio Ramos, ‏12/7/09.

1. riquelme1 Member

ארסנל תיהיה הגרלה קשה ומסובכת מאוד, בעצם ההגרלה הכי קשה, ליון גם תיהיה הגרלה קשה לאור הניסיון שלה במפעל, אבל זאת לא ליון של השנים האחרונות, כבר לפני שנתיים ראינו ירידה ביכולת שלה למרות שלקחה אליפות, זה כבר לא היה אותו דבר, בעונה שעברה היא הית קבוצה בינונית מאוד שהפסידה את האליפות לבורדו אחרי 6 שנים רצופות, וגם בליגת האלופות הושפלה ע''י ברצלונה. העונה ליון התחלשה מאד אפשר להגיד למרות הרכישה של ליסנדרו לופז, בנזמה עזב לריאל, ג'וניניו שהיה הבורג המרכזי של ליון בכל האליפויות עזב, הגרלה בהחלט סבירה שאתלטיקו יכולה לעבור.

שטוטגארט, ספורטינג, ופאנא' הגרלות שאתלטיקו צריכה לעבור, היוונים נראים כהגרלה הנוחה ביותר.

2. kaz Member

על מה אתה מדבר? הדירוג הזה כל כך דפק אותנו.
    הגרלות קשות מאוד.

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין מאמין שלא משנה מה נקבל במידה והגומלין בקלדרון אנחנו מסוגלים ואנחנו נעבור...

שטוטגארט קבוצה שאפשר לעבור אבל מעדיף לא לקבל.

ליון קבוצה שאני באמת שלא יודע למה לצפות ממנה בשלב הזה

הכי טוב זה יהיה ספורטינג/פאו כשהמשחק הראשון בחוץ אבל גם את ארסנל אפשר וצריך לעבור.

אנחנו פשוט לא נופלים משום קבוצה, אני באמת לא רואה את ההגנה של ארסנל בכמה דרגות מעל ההגנה שלנו... יש להם בערך אותם בעיות כמונו

4. riquelme1 Member

באותה מידה שהוא דפק את ארסנל\שטוטגארט\פאנא'\ליון\ספורטינג.

הגרלות קשות מאוד? ההגרלה שהיא באמת קשה מאוד ונוטה בבירור לטובת האנגלים, היא ארסנל.

ליון בעונה שעברה הית קבוצה בינונית, והפסידה וסיימה רק במקום ה-3 בצרפת, לפני בורדו שהיא בעצמה קבוצה בינונית ומארסיי, אותה קבוצה שאתלטיקו עברה בשלב הבתים בעונה שעברה. נגד ליון הסיכויים הם 50-50. ליון קבוצה שהתחלשה מאוד מהועונה שעברה, היא איבדה את בנזמה, ז'וניניו וקאדר קייטה, ולא התחזקה מספיק.

שטוטגארט היא קבוצה שתשתתף בפעם השנייה שלה בלבד בליגת האלופות, אחרי שפעם הראשונה ביזתה את עצמה וסיימה אם ניצחון אחד בלבד. בלי שום קשר, הסגל של אתלטיקו מרשים וטוב משלה, בטח אחרי שלא הצליחה לשמור ע להכוכב מספר אחד שלה בשנים החרונות, קבוצה שאתלטיקו חיבת לעבור והסיכויים נוטים לטובתה בבירור. ספורטינג ופאנ' קבוצות בינוניות מאוד, ספורטינג בעונה שעברה קיבלה חמישייה מבארסה, שביעייה ושישייה מבאיירן ובקושי עברה את טוונטה ההולנדית, הסיכויים פה הם 70-30 לאתלטיקו, פאנ' היא נראת החלשה מבין.

אתם יותר טובים מכל קבוצה, פרט לארסנל שהיא עדיפה עליכם, וליון שהיא פחות או יותר ברמה שלכם, משטוטגארט, פאנא' וספורטינג אתם טובים יותר. תפסיק לקוות שתקבלו את ארסנל, ברור שאתם יכולים לעבור, אבל הסיכויים הם לא גבוהים במיוחד, ארסנל קבוצה בעלת סגל רחב וטוב משלכם, ואם ניסיון יותר גדול במפעל, אני אשמח להעייף אנגליה ולקבל 3 אנגליות בשלב הבתים, אבל עדיף בהרבה לקבל את פאנתנייקוס או ספורטינג.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/09
  5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא מארסנל לא צריך לפחד...צריך לכבד אותם והם קבוצה אדירה והכל אבל הם הכל לא אנגלים שיש...הם משחקים פתוח,מהנה,התקפי ולא מתבנקרים ומשעממים אותך למוות.

אני לא מפחד מהם כי אני יודע שאתלטיקו שווה לפחות גול באמיריות ובקלדרון אנחנו פייבוריטים מול כל קבוצה בעולם בטח שבמעמד כזה...

נקווה להגרלה יותר נוחה מארסנל, אבל גם אם יבוא יהיה טוב

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

פנאתינייקוס-אתלטיקו

בחוץ משחק ראשון והגומלין אצלנו...הגרלה מאוד נוחה בהתאם למה שיכולנו לקבל...

את כל ההגרלה ראיתי על הרגליים לא הייתי מסוגל לשבת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

7. riquelme1 Member

המארקה מדווח על פגישה בין חיל מרטין לסוכנו של גאגו, שמתקרב יותר ויותר לאתלטיקו, מצטער לאכזב אותך דני, אבל הצוות המקצועי של הקבוצה לא טיפש.

8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

תמשיך לקרוא מארקה.

9. david silva Member

עיתון ספורט הכי טוב באירופה. יותר אמין מה MD, זה בטוח

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

יותר אמין מה-MD רק אתר בנק הפועלים.
    ב-AS יש לפחות כתב אחד אמין. אבל מארקה? אולי רק בהשוואה לעיתונים אנגליים יש בו רמת שקרים סבירה.

11. kaz Member

מחצית. 2-0 אתלטי שערים של אגוארו ופורלאן.

ד"א, אני פשוט לא יכול לראות את אוסנסאו האפור הזה. פשוט אין לו מושג.

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהבתי מאוד את מה שראיתי במשחק הזה, אפשר להיות אופטימיים לקראת המפגשים נגד פאו והקבוצה ממשחק למשחק נראית יותר טוב ויותר חזקה כקבוצה.

אי אפשר לצפות ממההגנה שלנו לשיפור של 180 מעלות אבל רואים שלאט לאט החיבור יותר טוב ורביעיית ההגנה המסתמנת לעונה היא :א.לופז-חואניטו-אויפאלושי-הייטינחה וזאת הרביעייה הכי טובה שאפשר.

13. kaz Member

אנטוניו לופז היה בסדר גמור היום, חוץ מאיזו טעות או שתיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    חואניטו לדעתי נתן משחק טוב מאוד, כנ"ל אויפאלושי.
    הייטינחה פשוט לא מגן, לא יעזור כלום.

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנטוניו לופז פשוט לא היה מסוגל לעצור כדור על החזה מבלי ששחקן ליברפול יקח לו את הכדור.

הייטינחה הדבר שהכי קרוב אצלנו כמגן, אויפאלושי מסתמן להיות הבלם הכי טוב והכי יציב ויש בי אמונה גדולה בשחקן שהיה 6 שנים בפיורה וקפטן נבחרת צ'כיה הוא פשוט בלם טוב שלוקח לו זמן להתאקלם למדינה חדשה וכו'...והוא הכי טוב כבלם ככה שעדיף שהייטינחה יהיה מגן.

15. riquelme1 Member

אופאלושי היה גם הבלם הכי טוב של אתלטיקו גם בסוף העונה שעברה, זה היה רק שאלה של זמן שזה יקרה, כל האלה שהספידו אותו- אין להם מושג.

בכל מקרה לא ראיתי את המשחק, אבל התוצאה בהחלט מעודדת, 2-1 על ליברפול באנפילד זה תוצאה מצויינת, ליברפול כבר נמצאת חזק בהכנות שלה.

אנטוניו לופז כל כך מסורבל ואיטי שהוא בקושי יודע לעצור כדור על הרגל, מה שהכי מעצבן אותי אצלו שהוא מעיף תמיד כדורים למעלה במקום לנסות ולמסור מסירה מדוייקת, ועוד לא הזכרתי כמה הוא רע הגנתי.