אתלטיקו מדריד 07/08:אחרי 11 שנים,שוב בליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏5/7/07.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

גם אם אוליביירה יותר טוב מסינמה אני מעדיף שהצרפתי ישחק אצלנו כבר העונה. הקטע של ההשאלות נראה לי הזוי. כל מה שאוליביירה רוצה זה לא לשחק בעונה הבאה בליגה השניה. אז, ברוך הבא, פלוראן.

2. riquelme1 Member

רכישה טובה של אתלטיקו, פלוראן סינמה פונגול הרשים אותי מאוד בשנתיים שלו ברקרה, במיוחד בעונה הראשונה עם השילוב שלו עם אוצה'ה, בעונה שעברה הוא היה פחות טוב אבל אבל אני לא מאשים אותו רקראטיבו הית פשוט עלובה, חלוץ צרפתי קלאסי, מהיר, חזק, שליטה טובה בכדור, בעיטות טובות וחוש ריח לשערים.

אני עדיין חושב שאתלטי צריכה להלחם על אולביירה, אפילו עם זה בתור השאלה, 3 חלוצים לא מספיק לקבוצה שתמודדת על 3 מפעליים, וראינו כמה קשה לקבוצות להתמודד עם ליגה וליגת האלופות, אתלטי צריכה עוד חלוץ.

בסך הכול אני מרוצה מהרכישות של אתלטי עד עכשיו, שיפור משמעותי במעמדת השוער, קופה הוט בהחלט מהשוערים הטובים באירופה, למרות גילו, ההגנה תשתפר עם אופלאושי המצויין והיטנחה.

אבל, אתלטיקו לא רכשה עוד שחקן שהיא הכי צריכה כרגע, עם כול הכבוד לאסונסאו הוא לא יותר משחקן טוב, שחקן טוב לספסל, לא יותר. אתלטיקו צריכה לחפש קשר אמצע ברמה גבוה, מדברים על ואן דאר וארט וארטטה, שתי אופציות מצויינות, אני היתי הולך על ההולנדי למרות שהוא מרבה להפצע, שחקן ברמה הכי גבוה שיש.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

דווקא בעונה האחרונה רפאל שיחק רוב העונה.
    זה לא חדש שהוא חושק לעזוב את המבורג, אחרי שיובנטוס וצ'לסי ויתרו עליו יכולה אתלטיקו להיות אופציה נהדרת. הוא תמיד רצה לעבור לליגה הספרדית ולראיה הניסיון שלו להעביר את עצמו לולנסיה.

4. Sergio Ramos Member

בהתחשב שקון יחמיץ את תחילת העונה בעקבות האולמפיאדה, אכן אתלטיקו תתצטרך להתחזק בנוסף לפונגול בעוד חלוץ. המועמד הראשי שהוזכר הוא אולביירה שמהווה את האופצייה הטובה ביותר נכון לעתה. אני אף חושב שהוא חלוץ טוב מפונגול וכאלטרנטיבה ראשונית לקון ופורלאן הוא יהיה פנטסטי. יתרה מכך, כמו שעמי אמר, אתלטיקו תשחקנה בעונה הבאה בשלושה מפעלים בו-זמנית, כך שבכל מקרה היא תתצטרך לחזק את עצמה בעמדת החלוץ שסבלה בעונה שעברה מאי העומק שבספסל.

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

במועדון מעדיפים שהחלוץ הרביעי יהיה שחקן נוער שאפתן ולא שחקן רכש מתוסכל כי אגירה ינסה לנצל כמה שיותר את קון וקאצ'אבאצ'ה וזה יהיה על חשבונו של החלוץ הרביעי.
    אתה מבלבל בין תפקידים. אסונסאו קשר אחורי שיעשה רוטציות עם מוטה.

6. riquelme1 Member

יש בזה בזה משהו, אבל לא זכור לי חלוצים טובים שאתלטיקו יצרה בשנים האחרונות למעט טורס. באורליו, מנו דל מוראל ועוד חלוצים די בינוניים, אולי החלוץ המוכשר שראיתי של ספרד הצעירה שלקחה את אליפות אירופה נגד צרפת? אבל זה נירא לי עדיין גדול עליו. עדיף חלוץ כמו אולביירה עם כול הניסיון שלו הויכולות שלו.

7. ראול Member

אני תמיד ראיתי את סינמה בתור שחקן בסגנון של אתלטיקו, עוד מימיו בליברפול כשהייתי עוקב אחרי החבר'ה מהמרסיסייד. יש לו את המשחק האפור על גבול הגאוניות עם הבלחות של כישרון ברק, בדיוק איך שהייתי מגדיר את אתלטיקו, ויאריאל, מאיורקה ושאר הקבוצות בסטטוס.

ארתור, גב' ג'ונס

8. Pipe Member

לא יודע מה יקרה קודם - ולנסיה תוך שנתיים תחזור להיות ולנסיה ותסתכל על אתלטיקו מלמעלה, או אתלטיקו תוך שנתיים חוזרת להיות אתלטיקו ותסתכל עליה מלמטה. כך או כך, דויד סילבה צריך להיות או מטומטם או שיכור כדי לחתום אצל האחות החורגת והפחות מוצלחת של הבירה.

9. Sergio Ramos Member

לא מסכים איתך בעליל. מדוע צריך להיות מטומטם סילבה בכדי לעבור לאתלטי? הקולוצ'נרוס נמצאים בעליה מהעונה שעברה ומשחקים בא מספיק שחקנים ברמה גבוהה יחסית, אני לא רואה שום סיבה לפיה סילבה אמור להתנגד למעבר. אני לא יודעא היכן היא תהיה בעוד 3-4 שנים, אבל נכון לעתה היא נמצאת בתהליך השתדרגות שעד כה עובר בצורה די מוצלחת.

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/08
  10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני התלהבתי מפרנאנדו מרקס, אבל הוא הלך לאיבוד. את קקו אני לא רואה משחק בבוגרים כבר בעונה הבאה. החלוץ מתוצרת הבית שנכלל בסגל הוא בטרס, אבל אחרי פציעה קשה הוא לא מתאמן עם הקבוצה אלא בצד, עם מוטה.

11. Pipe Member

שחקנים חכמים חותמים במקומות עם מחשבה לטווח קצת יותר רחוק מהשנה הקרובה. שחקנים טיפשים הולכים לאיפה שהכסף נמצא ושמים זין על התקדמות מקצועית. לעבור מולנסיה לאתלטיקו מדריד זה הימור גדול, ומעטים יקראו למעבר שכזה שדרוג. פרט לשנה האחרונה, ולנסיה עלתה על אתלטיקו בכל פרמטר לאורך כל המילניום - הצלחות מקצועיות, הכנסות ענפות וניהול נבון. שנה אחת שבה הקבוצות החליפו מקומות לא משנה את זה מבחינתי. המצב בולנסיה לא טוב במיוחד נכון לעכשיו, אבל יש לה עשור האחרון של יציבות, התחלה חדשה ובסיס שחקנים טוב כ"ערבות" לעתיד. מנגד אגירה הוא המאמן הראשון מזה עשור שפותח את העונה השלישית ברצף באתלטיקו מדריד. זה טוב ויפה, וזו בהחלט התקדמות, אבל זה לא מספיק, ואני לא מכיר הרבה אנשים שיחתמו על המשכיות ויציבות שכזו באתלטי גם בעוד שנתיים.

סילבה הוא אחד השחקנים החמים בשוק, המניות שלו עלו משמעותית וזה השלב בקריירה בו הוא צריך להשתדרג עוד יותר. כשיש כל כך הרבה קבוצות באירופה שמשוועות לקיצוני איכותי (ליברפול, ברצלונה, ריאל מדריד ומנצ'סטר יונייטד בסיטואציה מסויימת) וחלק מהם מקושרות אליו בצורה רצינית, לבחור באתלטיקו מדריד יהיה צעד לא פחות מטיפשי.

12. Sergio Ramos Member

עם בקבוצות כמו ליברפול, בארסה וכולי.. עסקינן, אז בהחלט יש בדבריך משהו נכון באופן מסוים ומובן שלסילבה עדיף לנתב דרכו לאחד מן המועדונים שציינת. אולי אני לא מעודכן מספיק, אבל פרט לבארסה שהביע התעניינות בקשר, לא שמעתי על אף קבוצה אחרת(מלבד אתלטי) שהביע התעניינות בגמד.
    בכל אופן, במידה ותהיה התעניינות ממשית של אחת הקבוצות, אזי אין ספק שהטענה שלך נכונה ואני מקווה שסילבה יעשה את הצעד הנכון.

אני חושב במידה ואין לקשר אופציה ריאלית להגיע לקבוצה בסדר גודל גדול מזה של אתלטי, אזי לדעתי, מעבר מולנסיה לאתלטיקו הוא אולי לא שדרוג כל-כך גדול, אבל בהחלט אני חושב שאתלטי נמצאת כרגע בסטטוס שלא היה מבייש שחקן כמו סילבה. מובן שולנסיה מועדון שבשנים האחרונות ביסס עצמו כיציב ופיתח מסורת מסוימת של קבוצה מגובשת, בטח יותר מזה של אתלטי, אבל למרות זאת אני לא חושב שזו תהיה ירידה ברמה משום שכפי שציינתי קודם לכן, אתלטי לעניות דעתי נמצאת על דרך המלך ואני סבור שלאחר ההתברגות בין ארבעת הראשונות(שכידוע זו הייתה מטרתה העיקרית של אתלטי כחלק מהשדרוג שלה והמפכה שעברה בקיץ שעבר), וההעפלה לליגת האלופות, היא נמצאת כרגע בעליה ואילולא לא יהיו תקלות מיותרות בהמשך הדרך, אני לא רואה שום סיבה שכעוד שנתיים-שלושה היא תמצא עצמה בדשדוש כאשר הדברים מתנהלים נכון לעתה כשורה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/7/08
  13. Pipe Member

הוא פשוט מוכשר מדי ונתן יורו טוב מדי בשביל שהקבוצה הכי גדולה שתתענין בו תהיה אתלטיקו מדריד.

וכנראה אתה לא מעודכן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ליברפול מקושרת לסילבה כבר המון זמן, ולאחר 14 מיליון היורו שנכנסו לקופה לאחר המכירה של קראוץ', והרגיעה בחזית צ'אבי אלונסו, הדיבורים על סילבה תפסו תאוצה היום ומדברים בתקשורת באנגליה על כך שהצעה קונקרטית על סך 18 מיליון יורו היא ענין של זמן.

14. kaplanov Member

דרך אגב קופה הוצג רישמית היום כשחקנה החדש של הקבוצה

http://gallery.atleticomadrid.de/data/media/414/PRESENTACION_DE_COUPET_DISCURSO_grande_4.Xxx

15. riquelme1 Member

חבל על הוויכוח המיותר שלכם, סילבהנ שאר בולנסיה.