:aaarofl: הייטינחה היה ונשאר פוטנציאל גדול מאוד, אבל אוספאלושי טוב ממנו במס' רמות. אחלה רכש של אתלטיקו בינתיים.
זה שהקפטיין של אייקס לא היה טוב אצל ואן באסטן מוכיח שהמאמן לא טוב. בינתיים פביאנו אלר השתחרר מאטלטיקו, גם זה קאסטרו מחפש את הדרך החוצה. סינמה הגיע למדריד לבדיקות רפאויות, קופה נצפה במדריד אבל לגביו לא הודלף שום מידע.
זה קסטרו כזה אכזבה. אם אינני טועה הוא הגיע מחטאפה והיה על תקן סרחיו ראמוס הבא, היה אפשר לראות אצלו כזאת חוכמת משחק של שחקן הגנה מהדרג הראשון ובגרות, לא היה פראייר של אף אחד, ובאת' כנראה תחת הלחץ הוא פשוט קרס.
מתגובה לתגובה אתה מוכיח כמ הידע שלך בכדורגל ובליגה הספרדית בפרט שואפת ל-0. זה קסטרו הוא ביכלל פורטוגלי שהגיע לאתלטיקו מקבוצה מפורטגל שכחתי את שמה, הוא הגיע בתור כשרון צעיר מפורטגל, היה קפטן נבחרת פורטגל הצעירה, נכון שהוא עדין לא הוכיח את עצמו, אבל הוא עוד צעיר ואני חושב שמגיע לו עוד זמן, יש לו פוטנציאל אדיר להיות בלם מצויין.
הנה עוד אחד שמחפש לעלות לי על העצבים עם הערות מיותרות...תעשה לי טובה, להבא תתיחס לתגובה, אל תתיחס עלי, תתיחס לתגובה שלי ובלי הקדמות מיותרות. תודה מראש. הייתי בטוח שהוא הגיע מחטאפה (לכן כתבתי גם "אם אינני טועה"), ביירן מינכן וטוטנאהם גילו בו עניין לפני שהוא הגיע לאת'. כנראה התבלבלתי בינו לבין שחקן אחר ששיחק בחטאפה.
כי אתה ידען מכובד ומוערך ברחבי אירופה על הידע האינסופי שלך בליגה הספרדית... התנשאות ושחצנות זה דבר שמרוויחים. אנדי גריי יכול לבוא לאייסוקר ולהתנשא על כולם ולצחוק על הידע שלהם, אתה חביבי, פשוט צריך להתחיל לשקול מילים, או לחילופין לשתוק. היציאות המיותרות האלה כבר נמאסו עלי. תתחיל לתת כבוד לאחרים, או שלא תהיה כאן.
יחס גורר יחס, הוא תמיד מתנשא אלי וכולם שאר חברי הפורום, אני הרבה פעמים ביקשתי מימנו סולחה והילד פשוט לא מתייחס.
ידיעה מוזרה, אבל זה מהאתר הרשמי: אטלטיקו מחתימה את סינמה בשביל להשאיל אותו לראסינג. כי החלוץ השלישי בעונה הבאה אמור להיות אוליביירה. סרגוסה בינתיים החתימה את בראוליו ל-4 שנים.
"המטרה היא להיאבק על הכתר" http://www.as.com/prom/200806/pro_photo1214706176.Xxx זה היעד של אתלטיקו מדריד, לפי דבריו של דייגו פורלהאן, חלוץ הקבוצה, בראיון לאתר האס. מלבד זאת השחקן סיכם את העונה הקודמת מבחינה קבוצתית("יכולנו לעשות יותר אבל את המטרה המרכזית השגנו"), מהצד האישי("אני גאה בביצועיי ובטוח שאני מסוגל ליותר"), מדבר על הקשר המצויין שנוצר בינו לבין הקהל("הם קיבלו אותי בצורה יפה מהרגע הראשון) ואסיר תודות לאתלטיקו מדריד על כך שהתאמצה כדי להביאו. הראיון המלא לפניכם: איך אתה מסכם את העונה החולפת? "הייתה עונה טובה בסה"כ. יכולנו לעשות יותר בגביע אופ"א ובגביע המלך, אבל השגנו את המטרה הרשמית שההמועדון הציב לעצמו בתחילת העונה להגיע לליגת האלופות. למרות שהיו ימים שהתוכניות קצת קירטעו ולא הצלחנו, הצוות תמיד היה מאוחד. ידענו מההתחלה שנצליח להתברג בין ארבעת הראשונות". האם אפשר לומר שהעדפתם לוותר את ההצלחה באירופה וההתקדמות בגביע כדי להגיע לליגת האלופות? "אני לא מסכים. רצינו להצליח בכל המפעלים והיה לנו פוטנציאל להגיע יותר רחוק. מה שקורה זה שיש עומס עצום על השחקנים וגם ישנן קבוצות אחרות חזקות מאוד. מה גם שלא הכל הולך תמיד לפי התוכניות". מבחינה אישית אתה מרוצה מהיכולת שלך בעונה הקודמת? "באופן אישי אני מאוד שמח על הביצועים שלי בעונה שחלפה. הבקעתי מספר יפה של שערים. אחד מהם היה קריטי לקבוצה והוא היה זה שהשיג לנו את הכרטיס לליגת האלופות. אני ואגווארו משתפים פעולה בצורה מצויינת, אני בטוח שבעונה הבאה אשתפר עוד יותר, אני מסוגל ליותר". הקהל התחבר אלייך בצורה יפה... הקהל של אתלטיקו התנהג אליי בצורה נפלאה מהרגע הראשון. הוא תמך בי גם בימים הפחות טובים שלי. יצרתי קשר חזק מאוד עם הקהל ובכל פעם שהבקעתי רצתי אליהם בחיוך. אני מרגיש תענוג באתלטיקו. אני מלא תודות לאתלטיקו על כך שרכשה אותי. אני מאוד נהנה כאן. מהי המטרה של הקבוצה לקראת העונה הבאה? להתמודד על כל התארים. הכי חשוב זה לזכות באליפות, דבר שהקבוצה לא עשתה הרבה מאוד זמן. אסור ללכת מהר מידי. גם אם לא נפתח את העונה בצורה אופטימלית ולא נוליך את הטבלה, צריך לשמור על פער סביר מהמקום הראשון. כאשר יגיע רגע האמת, נראה אם אנחנו מסוגלים לעשות את הצעד קדימה או לא".
*עכשיו זה סופי - המארקה והאס מאשרים לנו באופן סופי שסינמה פונגול, חלוצה של רקראטיבו הואלבה ושל ליברפול דאז, חתם בקולוצ'נרוס ויצטרף לאימוניה כבר בשבוע בשבוע הקרוב. http://img54.imageshack.us/img54/9336/sinama290807es1jb9.Xxx פונגול. ישחק בעונה הבאה בשורתיה של הרוחיבלנקוס.
הוא יכול להוסיף מימד חדש להתקפה יחד עם פורלאן ואגוירו הצעיר . החתמה מצוינת מצד אתלטיקו . אבל ההתקפה זה לא הבעיה העיקרית שלה .
אכן, הבעיה ההתקפית בחוד של הקולצ'נרוס הייתה העונה אי האלטרנטיבה לפורלאן ואגוארו שכן צריכים לקבל מנוחה לעיתים. פונגול הגיע לשם המטרה הזו, לחזק את האלטרנטיבה ולהוסיף עומק למכסת שחקני ההתקפה שבספסל. בהתחשב שהקבוצה תשחק בליגת האלופות, הרכש הזה הוא פנטסטי עבורה ופונגול יהווה תחליף לא רע לפורלאן ואגוארו בעת הצורך כאשר אגירה יצטרך לשמור\לתת מנוחה לאחד מהם בשבועות קריטיים.
אטלטיקו עדיין לא ויתרה על אוליביירה, ככה שסינמהאומנם חתום, אבל לא סגור לעונה הבאה. הבעיה שלנו היא שאגוארו טס לאולימפיאדה ומישהו אחר אמור להשלים צמד עם פורלאן במוקדמות CL. ולסינמה אין ניסיון בינלאומי כמו שיש לאוליביירה.
אוליביירה יכול להשלים מצויין את פורלאן,אתלטיקו חייבת לדעתי להחתים אותו לפני המוקדמות. שחקן מהיר מאוד,עם סיומת מצויינת.