באטלטיקו לא מדברים ככה. השיקולים הכלכליים רק בהחתמת שחקנים, לא בשיחרור! מילאן שוב רוצה את אביאטי, מטוסאלם מתקרב לאטלטיקו (השאלה).
בהמשך ישיר לידיעה שהביא דור דור, אי הודאות בקבוצה לגבי עמדת השוער בעונה הבאה נמשך כאשר בשם שעולה היום הוא שוערה של ליון ונבחרת צרפת גרגורי קופה. המארקה מדווח שקופה טס למדריד ונפגש עם ראשי אתלטיקו מדריד מיגל אנחל גיל וחסוס גארסיה פיטראץ' בשביל לשוחח על רצונה של הקבוצה בשוער לעונה הבאה. קופה שע"פ הדיווחים חוזר גם ע"י טוטנהאם חתום על חוזה בליון עד 2010 אך קיבל הבטחה מהקבוצה שלא יעמדו בדרכו במידה וירצה ללכת. http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/coupet_354x215_ES.Xxx קופה שוער טוב אבל הוא כבר בן 35 ואני לא בטוח עוד כמה עונות יש לו לתת. לא חושב שהוא מתאים לאתלטיקו מדריד.
קופה שוער ענק שלבטח יתאים לכל קבוצה בקליבר של אתלטיקו ואפילו מעבר. אפשר לדעת בבקשה אילו שחקנים אתלטיקו החתימה עד כה? האם הייטינחה(אייאקס) ואופלושי(פיורה) הגיעו סופית?
הייטינחה (10 מיליון) ואופלושי (העברה חופשית) הם למעשה היחידים שהגיעו לאתלטיקו עד כה. לפי מה שידוע לי לא עזב אותם שחקן כלשהי עדיין.
אתלטיקו מדריד צריכה להתחזק, ובצדק! אסור לה למעוד במוקדמות ליגת האלופות, היא חייבת להיות בשלב הבתים כי מגיע לה.
אמת. השוער בן ה-35 חתם לשלוש שנים וירוויח כמליון וחצי יורו לעונה. בתום החוזה שלו במדי אתלטיקו הוא ייפרוש. ליון דרשה עבור השוער הוותיק כשלושה מליון יורו, סעיף השחרור שלו, אך בסוף השוער הוא עבר ללא תמורה. הצרפתי רצה תחילה לחתום רק לשנתיים איך במועדון שיכנעו אותו לסגור על עונה נוספת. קופה יוצג רשמית כשחקן אתלטיקו מדריד באמצע שבוע הבא, יום שלישי או רביעי. אני לא כל-כך התלהבתי מהמהלך של אתלטיקו. לאו פראנקו שוער מצויין והוא יותר צעיר. מה היה הלחץ לשנות דווקא בעמדת השוער?; אני זוכר את ההצלה המדהימה של קופה עם הראש לריבאלדו בליגת האלופות בשנת 2002, ההצלחה הכי מדהימה שראיתי. אני לא יודע מה כושרו הנוכחי, אני ממש לא מתעניין בליגה הצרפתית, אבל אם לשפוט אותו על פי היורו - קופה איטי וכבד.
שיהיה לגרגורי קופה המון בהצלחה, שוער ענק ובנאדם ענק, מעריך אותו! אבל גם אני נוטה להסכים איתך Raulito! לאו פרנקו שוער מצויין, אתלטיקו מדריד נבהלה יותר מדי מחיזורים של ריבר פלייט על לאו פרנקו ועשתה צעד פזיז בקנייה של קופה. אני מקווה שקופה יספק את הסחורה ויהיה לא פחות טוב מלאו פרנקו!
אני מאוד אוהב את לאו פרנקו, אבל חייבים להגיד את האמת ולומר שזה שוער לא אמין, בטח לקבוצה שרוצה לרוץ בליגה ובליגת האלופות במקביל. השוער הזה נפצע יותר מדי פעמים בקריירה שלו וכתוצאה מכך גם היכולת שלו יודעת הרבה עליות וירידות. לקבוצה כמו אתלטיקו שחושבת גבוה אסור לקחת סיכון כזה ולכן הרכישה של קופה - גם אם היא טובה רק לטווח קצר של שנתיים-שלוש - מובנת בהחלט. קופה עבר קריירה ארוכה והפציעה המשמעותית היחידה שלו הייתה בתחילת העונה האחרונה. הרבה יותר אמין, למרות הגיל. נכון, קופה לא ממש הרשים ביורו, וראו בחצי העונה ששיחק שהוא עדיין מתקשה ומנסה לאט לאט להחזיר לעצמו את הביטחון בברך. עדיין, זה שוער עם ניסיון ויכולת מוכחת בליגת האלופות וזו בחירה נכונה של אתלטיקו, שלדעתי צריכה לשים אחריו שוער שני צעיר עם פוטנציאל כדי שילמד ויהיה מוכן לתפוס את המקום בהרכב בעוד שנתיים. דרך אגב, מפתיע שקופה הסכים בסופו של דבר לעבור לספרד. הוא כל הזמן דיבר על הרצון שהילדים יחוו סביבה דוברת אנגלית ולכן האופציות מבחינתו הן הפרמיירליג וה-MLS. כנראה שההצעות מאנגליה לא התאימו לו (או שזו של אתלטיקו הייתה טובה מכדי לוותר עליה) ולכן הוא נסוג מהכוונה הראשונית שלו.
קופה שוער מצוין (אמנם טיפה מבוגר.. אבל החתימה היא ל3 שנים . ראינו מה עושה ואן דר סאר בגיל 38 ) . החתמה מצוינת של אתלטיקו , במיוחד כזה בהעברה חופשית, אף על פי שלפי דעתי היה מקום להשאיר את לאו פרנקו .
קופה יעשה רוטציות עם לאו פראנקו כמו שאביאטי עשה ושניהם ישמרו על השער עד שרוברטו ודה גיאה יתבגרו. זו התוכנית. רוברטו בינתיים אולי יושאל לרקרה, גם בראוליו יילך לשם, כל זה בשביל להשיג את סינמה.
אתלטיקו עשתה רכישות מצויינות עד עכשיו. אויפאלושי הוא בלם מצויין שיוסיף הרבה להגנה הדי רעועה של אתלטיקו,את הייטינחה לא יצא לי ממש לראות אבל מהביקורות עליו מדבור בשחקן מאוד מהיר ובכללי מגן נהדר ועל קופה לא צריך לפרט בכלל.... שוער ענק,הרכש המוצלח ביותר של אתלטיקו.
ראיתי את הייטינחה באייאקס רק 4-5 פעמים ולא התרשמתי בכלל ממה שראיתי, ואז הגיעו 65 הדקות שלו מול רוסיה שלאחריהן למדתי להעריך מחדש את ראול בראבו.