דעתי איפשהו באמצע בנוגע ללוצ'ו , בארגנטינה הוא נחשב ל"פצ'ו פריו" , שחקן שנעלם במעמדים\משחקים גדולים , שאף פעם לא יהיה מנהיג של קבוצה גדולה ואני מסכים עם זה , העונה הכי גדולה שאני זוכר שלו הייתה בהוראקן ב 2001 ולא סתם הוא הצטיין כ"כ בקבוצה קטנה דווקא , על היכולת האפורה שלו בנבחרת אין טעם להרחיב אפילו. מצד שני מדובר בשחקן מצוין שלפי הדיווחים מהתקשורת הפורטוגלית עשה התקדמות עצומה , מנהל משחק שתורם הרבה בהגנה ומשקיע המון בקבוצה ,כובש לא מעט ויכול להיות שהשנים בפורטו גרמו לו לגדל ביצים (לפי ההופעות בנבחרת אני בספק גדול). לסיכום , לדעתי בסכומים האלו לא משתלם להביא אותו.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx או במילים אחרות לא מתאים לקבוצה גדולה, הוא שחקן שנעלם יותר מדי, והוא חסר מנהיגות. לעומת זאת הוא בהחלט עשה התקדמות גדולה בפורטו והוא הפך למנהיג הבלתי מעורר של הקבוצה, ועדיין עם כול הכבוד לליגה הפורטיגלית אני חושב שחסר לו משו. לרכוש אותו לפי דעתי זה הימור עם כי הוא מתאים בול לתפקיד שאתלטיקו מחפשת, אני עדיין חושב שיש אופציות הרבה יותר טובות בשוק(דייגו, דייגו, דייגו).
אם אני צריך לבחור בין צוללן לארגנטינאי, אז ברור על מי אני הולך. לוצ'ו יוכל לתרום כבר במוקדמות גביע האלופות, דייגו עוד יגמור כמו מנישה.
לוצ'ו הוא השחקן שאנחנו הכי צריכים. יושב בול על המשבצת החסרה בהרכב של אגירה. דייגו זה שחקן בגדר חלום רטוב. ושאלה בלי קשר, האם בראוליו חוזר מעונת ההשאלה בחטאפה?
לא ראיתי אינספור משחקים שלו ואני בספק אם גם אתה ראית. ראיתי אבל מספיק, גם בנבחרת היתרשמתי מהעבודה שלו. אם הוא נעלם במשחקים גדולים, ככה גם כל נבחרת ארגנטינה. זה לא שהוא נעלם, כל הנבחרת נעלמת. בראשם ריקלמה. אז מה, ריקלמה לא שחקן מהשורה הראשונה? אני רואה אותו בפורטו, הוא בעל הבית בקישור. הוא יכול להיות גם בעל בית בהרכב של אגירה בקישור. עמי, אתה מדבר על ליגה פורטוגלית, כאילו שמפורטו ומבנפיקה לא יצאו שחקנים מדהימים. מאיפה רונלדו בא? מאיפה קראבליו בא? מאיפה דקו בא? מאיפה יבוא קוארזמה? מאיפה מאניש בא? מאיפה סימאו בא? הליגה הפורטוגלית לא כזאת רמה נמוכה כמו שאתה חושב. דווקא מהקבוצות האלה, מהליגות האלה, מגיעים השחקנים הטובים בעולם ידידי. רונלדו, רונלדיניו, כ.רונלדו. הם דוגמא לכך, ויש עוד רבים כמוהם. נ.ב שכחתי שם אחד-פפה! כן כן, אפילו פפה הגיע משם.
xavi6 - ירדן (?) ההשוואה עם ריקלמה לא במקום לדעתי משתי סיבות: 1.יש הרבה אנשים שטוענים שריקלמה הוא פצ'ו פריו גם (בערך כל מי שלא אוהד בוקה) בגלל יכולתו בנבחרת. 2.בבוקה ריקלמה מתעלה על עצמו במשחקים בגדולים וכך גם היה בויאריאל במשחקים שראיתי מלבד אותה החמצת פנדל בליגת האלופות. בקשר להעלמות הנבחרת במשחקים מכריעים , זה נכון אבל עוד פעם לא רלבנטי ללוצ'ו שהוא לא שחקן מוביל או מנהיג שם, דווקא שקיבל את החולצה 10 ואת ההזדמנות להנהיג את הנבחרת במשחק ידידות האחרון מול מצריים הוא איכזב ולא לקח את ההזדמנות (משחק טוב שלו שם ויכולנו להפרד מריקלמה לדעתי) , שאני כתבתי על העלמות שלו במשחקים מכריעים התכוונתי לריבר ופורטו (באלופות) ולמשחק הנ"ל בנבחרת. יכול להיות שלאתלטיקו הוא יושב בול מבחינה מקצועית אבל לדעתי אם מצפים ממנו להיות מנהיג כמו שהוא כביכול בפורטו צפויה לאגירה אכזבה מה גם שתג המחיר שהדביקו לו מוגזם מאוד.
לא התכוונתי על ריקלמה ספציפית, הוא סתם היה דוגמא. הרבה שחקנים בארנגטינה לא באים למשחקים גדולים, וריקלמה הוא המפורסם ביותר. אבל אני לא מתכוון להשוות כי ההשגים שריקלמה עשה, לוצ'ו רק יכול לקוות להגיע. זה שהוא לא היה מול מצרים זה לא אומר שהוא לא מופיע למשחקים גדולים, לדעתי יש לריקלמה מחליף אחד והוא איימאר, למרות יכולת חלשה. הוא היחיד שיכול לשחק באמצע ולעשות דברים לבד ובאותה מידה להפעיל את כולם מסביב. לוצ'ו יותר אחורי ופחות התקפי, מהסיבה הפשוטה שהוא פחות כישרוני וטכני. אין לי שום ספק שהוא לא המחליף לריקלמה, וטוב שכך-הוא צריך לשחק מאחורה. טיפה ברחתי מהנושא, אז אני אחזור-הוא מתאים לאת' לדעתי, לא מבחינת מנהיגות-מבחינת יכולת. לקרוא לו שחקן בינוני מבחינתי זה בורות, כי הוא משחק פנטסטי בפורטו וגם בליגת האלופות הוא היה טוב. אם הוא יגיע לאת' הוא יהיה באנקר בקישור, אין לי בכלל ספק.
בראוליו לא שיחק הרבה בחטאפה (ולפני זה לא שיחק בכלל במיורקה). אז אם הוא חוזר, זה רק בשביל לעזוב עוד פעם, אולי סופית. אגב, כולם יודעים שאטלטיקו תחתים חלוץ, אבל בזמן האחרון אפילו שמועות בנושא אין.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx אני מקווה שאתה צודק אבל לדעתי במידה ויביאו אותו בסכומים שעלייהם מדברים זה יהיה מתוך כוונה שהוא יהיה המנהיג ובעל הבית של מרכז השדה , יש לי ספקות בקשר ליכולת המנטלית שלו לעמוד בכך אתה צודק אבל ההשוואה שלי הייתה לא במישור המקצועי , כשריקלמה משחק הוא המנהיג שמנווט את המשחק והכל עובר דרכו , לוצ'ו קיבל הזדמנות להכנס לנעליו בדרכו שלו מהעמדה שלו כמו שעשה בזמנו בהוראקן אבל נכשל בכך , סליחה על הסטייה שוב מהנושא רק רציתי להבהיר את הכוונה שלי בהשוואה ההיא.
אני דווקא מאמין בבראוליו וחושב שיש לו כשרון ברגליים. הוא יכול להיות חלוץ רחבה טוב. אני מאמין שבראוליו כן צריך באתלטי. הרי כל קבוצה ששאופת להיות קבוצה גדולה צריכה לפחות 4 חלוצים טובים בסגל שלה. אנחנו לא מתכוונים להביא 2 חלוצים ומיסטה כבר מזמן לא נספר ברוטציה. אז מה רע בלתת לבראוליו הזדמנות? הוא רק בן 22.
חלוץ בינוני מאוד ונורא מסורבל, ראיתי אותה כמה פעמיים, ושחקן ספסל בחטאפה אין לו מקום גם בקבוצה השנייה של אתלטיקו, תעשה לי טובה. שישאר בחטאפה, וינסה להשתפר, סך הכול הוא צעיר עוד, אבל מימה שראיתי הוא שחקן די בינוני.
רשמי םשלי מגמר גביע אירופה עד גיל 17 יש לכם כשרון עצום!!(עצום!! אני מרגיש צורך חזור על זה) בדמותו של keko איזה שחקן יש לו הכל אחרי הטורניר הזה תצפו להצעות מכל אירופה עבורו
חבייר אגירה הודיע שהוא ממשיך באטלטיקו. על הפרק ישיבה שלו עם ההנהלה שתדון בסגל לעונה הבאה. בינתיים אגירה מביע שביעות רצון מעבודתו של גרסיה פיטארק שכבר השיג 2 שחקנים חדשים.