אתלטיקו מדריד 07/08:אחרי 11 שנים,שוב בליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏5/7/07.

1. riquelme1 Member

אני בעד שאגירה ישאר, למרות שלא התרשמתי מימנו כול כך לטובה מהשנתיים שלו באתלטי, למרות שהוא הביא את הקבוצה לליגת האלופות, הישג אדיר לקבוצה שהית מפורקת לפני הגעתו. עם מורניו יגיע כמו שאורמים השמועות, אז צריך להגיד לאגירה שלום עם כול הכבוד, אפילו עם בניטז.

אתלטיקו חייבת להתחזק עם היא רוצה להגיע רחוק בעונה הבאה, להתמודד על האליפות ולהגיע רחוק בצ'מפיונס. קודם כול חיזוק בהגנה, פאבלו בלם בינוני מאוד, אלר אפילו יותר בינוני, ורק זה קסטרו הפורטגלי כשרון נפלא שעדין לא מימש את הפוטנציאל שלו ופראה שגם הוא לא יציב בלמים ראויים. אתלטי כבר רכשה את הייטנחה שלדעתי הוא רכישה טובה מאוד, ואופלושי שהוא אחד הבלמים הטובים בעולם לדעתי, בלם קלאסה. אתלטי צריכה עוד מגן שמאלי, פרנייה לא יציב העונה, וגם מגן ימני, אני לא אוהב את ההצבה של לופז בימין, פשוט לא תורם כלום, וגם הרבה זמן שאני לא מחזיק מהשחקן הזה.

בקישור אתלטיקו צריכה עוד קשר לצד ראול גארסיה, עם כול הכבוד לקמאצ'ו המוכשר שבהחלט אתלטי לא צריכה לוותר עליו, הוא נירא כמו פוטנציאל אדיר, אבל הוא עדין לא יכול להחזיק קבוצה שרוצה להתמודד עם כול התארים, אתלטי צריכה עוד קשר 50-50 ברמה, טיאגו?

וכמובן חלוץ, אתלטיקו לא יכולה להסתמך רק על ההברקות של אגוארו, פורלאן נותן את השערים שלו, אבל הוא לא יציב מספיק, אתלטי צריכה עוד חלוץ או אפילו 2 ברמה גבוהה.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני אישית לא אוהב את אגירה אבל השאלה היא מי יגיע במקום אם יעזוב ?

מבחינת חיזוק - ההגנה , כמו שאמרו מעליי , היא החלק הכי דחוף לדעתי וטוב שהתחילו בהחתמת בלמים שאני מקווה שיהיו טובים , את פרנייה אני לא אוהב ואני מקווה שיביאו מגן טוב יותר אבל לא נראה לי שזה יקרה.
    בצד ימין (לפי דיווחים בארגנטינה) פאבלו סאבאלטה מאספניול יהיה החיזוק , לדעתי רכש מצוין שיכול גם לעזור בקישור במידת הצורך.

בחלק הקדמי אני לא חושב שצריך חיזוק מלבד קשר מרכזי טוב , ברור שעוד חלוץ מצוין יעזור אבל צריך להיות ריאלים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/5/08
  3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני לא רוצה בונקריסטים באטלטיקו. אגירה עם ה-4-4-2 שלו עדיף על מוריניו ובניטס.
    לפי ההצהרה של חיל מרין אטלטיקו לא הולכת להתפרע עם הרכש. גם עם הכסף שבא מליגת האלופות אפשר לצאת מופסד. אז 2 שחקני הגנה חתמו, ככל הנראה במקום אלר וזה קאסטרו ולדעתי יצטרפו אליהם עוד 3, כאשר במועדון מדברים על 3 בסה"כ.
    אנטוניו לופס לדעתי די סיבך את העניין עם המגינים. הוא כ"כ טוב באגף ימין שאולי יש טעם להשאיר אותו שם ולהביא מגן שמאלי חדש.

4. riquelme1 Member

מורניו לא בונקריסט, מורניו יהפוך את אתלטיקו למעצמה.

לגבי אנטוניו לופז, לפי המשחקים שראיתי הוא פשוט גרוע בתור מגן ימני, הוא לא תוקף מספיק וגם משחק ההגנה שלו לוקה בחסר, גם בתור מגן שמאלי הוא בינוני. אתלטיקו חייבת מגן ימני, גם סייטרדיסט לא אחד שאפשר לסמוך עליו. פרנייה מאוד מאכזב אותי העונה, זה ממש לא אותו שחקן מדהים מחטאפה, גם מגן שמאלי צריך בדחיפוצ.

ומה עם קשר אמצע וחלוץ? קבוצה שרוצה להתמודד על 3 מפעליים לא יכולה להרשות לעצמה להחזיק 2 חלוצים וחצי וקשר בן 19.

5. Raulito Madridista

עמי,
    אתה ציינת פה שהקבוצה צריכה שלושה שחקני הגנה, קשר מרכזי וחלוץ. ברור לך שאתלטיקו לא תוכל להביא חמישה שחקנים, המשאבים שלה מוגבלים מאוד, היא תצטרך לוותר על משהו. אם אתה שואל אותי, עמדת הקשר המרכזי הכי חשובה כרגע. פראה הוא בלם אדיר שמייצב את כל הקו האחורי, זה קאסטרו מתקדם מאוד ופאבלו יכול לשחק כשחקן ספסל. סיטיארידיס היה פצוע הרבה זמן ומגיע לו צ'אנס, בנוסף יש את וארלה הצעיר. בקישור פרט לראול גארסיה אין מנייה בטוחה, אבל בוא לא נשכח שיש את חוראדו וקלבר סנטאנה ולא יוותרו עליהם בכזאת קלות. לואיס גארסיה הוא החלוץ המחליף והוא בסדר. מיסטה באמת קצת נשכח ואולי הקבוצה צריכה לחפש משהו טוב יותר, אבל אין הרבה קבוצות בספרד עם יותר משני חלוצים רציניים בסגל. פורלהאן בסדר גמור(16 שערים זה לא רע), היו הרבה משחקים שהוא ניצח בדומה למשחק נגד דפור. הגולים של אגווארו אולי היו נפלאים עם דריבלים פנטסטים והוא הבקיע בשני גולים יותר, אבל אני חושב שקצת מזלזלים בו ושוכחים שהוא היה תרומה משמעותית. מעבר לשניים הללו, השחקן המצטיין של אתלטיקו הוא סימאו, עונה גדולה מאוד שלו, אני ציינתי עוד בקיץ שהוא רכש מצויין. יכול לעשות בית-ספר לכל מגן בעולם, כמה מהגולים שלו מועמדים לשערי העונה ובכלל אתלטיקו העונה כבשה שערים סופר-יפים.

6. riquelme1 Member

אוי דור אוי.

אתלטיקו בעונה שעברה הביאה יותר מ-5 שחקנים ושפכה למעלה מ70 מיליון יורו, אתלטיקו קבוצה בעלת משאוובים גדולים מאוד.

דבר שני, ממתי לואיס גארסיה חלוץ? הוא שחקן כנף שיודע להצטרף לעיתיים כחלוץ שני, הוא ממש לא סקורר וממש לא חלוץ אמיתי הוא לא היה אף פעם כזה. אתלטיקו צריכה חלוץ אמיתי במקום פורלאן לדעתי שלא מהחלוצים הטובים באירופה, וגם חלוץ מחליף.

סימאו בעונה טובה אבל בטח לא עונה גדולה, אין ספק שהוא שחקן נהדר שהוא בכושר הוא אחד משחקני הכנף הטובים באירופה, הוא עדין צריך להשתפר.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כמה שחקנים אתה רוצה שהם יביאו ?
    אל תשכח שאם יבנו יותר מחצי קבוצה מחדש יקח גם זמן עד שיתחברו אם בכלל

8. REAL MADRID Member

העיתון הספרדי "AS" מפרסם היום שבלמה הצ'כי של פיורנטינה, תומאש אויפלושי, המסיים את חוזהו בקבוצה יעזוב בסיום העונה את פיורנטינה ויעבור לשחק בליגה הספרדית. ה-AS מדווח שלפי התקשורת באיטליה יעדיף הבלם את אתלטיקו מדריד. "אני חושב שזה הזמן להגיד להתראות. החלטתי שברצלונה לעבור לליגה הספרדית ולשחק שם, עם זאת עוד לא חתמתי עם אף קבוצה" אמר הצ'כי.

http://img.skysports.com/07/08/218x298/TomasUjfalusi_563426.Xxx

9. Sergio Ramos Member

אני לא חושה חושב שסאנטנה וחוארדו יהוו פקטור משמעותי בקבוצה לקראת העונה הבאה וסביר להניח שאחד מהם יעזוב(או אפילו 2 השחקנים יצאו עצמם בחוץ). סאנטנה איכזב אותי ממה שראיתי ממנו, וחוארדו מיעט בדקות המשחק שלו העונה, כך שסביר להניח שהוא בטח לא הפיתרון. יתר על כן, מי שבאמת ראוי לאיזכור ובטח עדיף על השתיים האחרים האו נאצ'ו קאמצ'ו, אחד התגליות של העונה לדעתי שתפס קולגה בהרכב בעקבות עזיבת מאנישה וגילה יכולת די טובה ביחס לשחקן מתחיל כדוגמתו. סאנטנה על פי מה שזכור החל לשחק בהתחלה לצד גרסיה, אך לאחר מכן קיבל קאמצ'ו מאגירה את הקרדיט והשיב למאמן בגדול.. אמנם צעיר מידי, לא מספיק מנוסה, ולמרות הכל אתלטיקו תצטרך להתחזק בשחקן לצד גרסיה,אך קאמצ'ו מבחינתו בדרך הנכונה. ימשיך להיות שחקן רוטציה, לקבל את הדקות שיוכל לתת לו אגירה ואולי באחד מן הימים יהפוך קאמצ'ו שחקן בעל שיעור קומה גבוה בכדורגל האירופאי. אני בהחלט חושב שיש לו את הפוטנציאל לכך. במשחקים המעטים בהם צפיתי באתלטיקו הוא הרשים אותי
    ואגב, עם בקאמצ'ו עסקינן, אז ראיתי שארסנל מעוניינת בו - כל מה שנותר לי זה להסכים עם דעותיכם לגבי העניין. נמאס כבר מהשדידות האלה של ונגר. אסור בתחליט האיסוק לאתלטיקו לוותר על כישרון כזה.

חלוץ חייב להגיע לדעתי. רצוי שיהיה זה שחקן שיסכים להוות אלטרנטיבה מהספסל לקון ופורלאן. מיסטה לא מספיק טוב גם כאלטרנטיבה לדעתי .גרסיה שחקן נחמד, אבל כבר לא מה לא מזכיר את עצמו במעט מבעבר. הצמד הלטיני חייב לקבל מנוחה לעיתים, אך בספסל אני לא רואה שחקן שראוי להחליפם במקרים של עייפות ו\או פציעות. ופרט לכך, הקבוצה תשחק בעונה הבאה בצ'מפיונס ומחובתה להעמיק את הסגל כפי שאמרו כבר מעליי בכמה וכמה עמדות על המגרש.

עמי, לא הבנתי למה אתה טוען שאתלטיקו צריכה חלוץ במקומו של פורלאן. אמנם לא מראה את אותה יכולת שהראה בויאריאל, אך בכל זאת כבש בצורה די מספקת וחבר לקון אגוארו בצורה יוצאת דופן. הצמד הדרום-אמריקאי הוא אחד הצמדים הטובים ביותר כרגע באירופה, ולא אני לא מגזים. חבל יהיה להוריד את פורלאן מהשורות, הוא בהחלט ראוי להמשיך להיות שחקן הרכב בקבוצה. אני משתוקק לראות אותו ואת שאר סוללת הכישרון באתלטיקו משחקת כבר בליגת האלופות.

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/08
  10. Raulito Madridista

אתלטיקו מנסה להחתים את דייגו או לוצ'ו גונזאלס

http://www.as.com/recorte/20080515dasdaiftb_14/C280/Ies/Atletico_pelea_fichar_Lucho_Diego.Xxx

הקולוצ'ונרוס רוצים לחזק את הקישור שלהם הקבוצה בפליימקר מהשורה הראשונה לקראת העונה הבאה, בה ישתתפו בליגת האלופות. המועדון מנהל משא ומתן במקביל עם וורדר ברמן ופורטו, כדי להוריד את הדרישות שלהן על דייגו ולוצ'ו גונזאלס. אתלטיקו מדריד תחתים את השחקן שעליו תצטרך לשלם פחות. הקבוצה לא מוכנה לשלם למעלה מ-18 מליון יורו, וכרגע הסיכויים שאחד מהשניים יגיע לא גבוהים. פורטו דורשת על לוצ'ו גונזאלס 25 מליון יורו ואילו דייגו מברמן יקר יותר - 30 מליון יורו דורשים הגרמני עבור הברזילאי.

11. riquelme1 Member

עד שהגעתם לליגת האלופות, אחרי שהשקעתם 220 מיליון יורו- לשלם.

דייגו מברמן הוא אחד השחקנים הטובים בעולם בתפקידו, וביכלל שחקן מדהים, אתלטי צריכה קשר אמצע, ודייגו הוא פשוט עילוי, הבעיה שהוא התקפי מדי ולא בטוח שהוא מתאים לשיטה, לוצ'ו גונזאלס הוא שחקן נחמד אבל הוא לא מהשורה הראשונה באירופה לדעתי, שחקן פרווה, למרות שהוא מתאים לשיטה של אגירה יותר מדייגו.

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוצ'ו אחד הקשרים הטובים ביותר באירופה כרגע. היה מאוד מבוקש בצ'לסי, ואני הייתי מאוד מאוד רוצה לראות אותו בגשר במידה ופראנקי לאמפרד עוזב.

13. xavi6 Member

לוצ'ו לא שחקן מהשורה הראשונה? תצפה במשחקים של פורטו ואז תדבר. תראה משחקים שלו בנבחרת ארגנטינה, ואז תגיד "הוא שחקן פרווה".

על מה הוא מדבר...

14. Sergio Ramos Member

אני מסכים עם עמי לגבי דייגו. אמנם כישרוני ונחשב לאחד עילוים הגדולים באירופה כיום. בנוסף גם מלפפון חם לקראת הקיץ. אבל, הוא בכלל לא מתאים לשיטה בא אגירה דוגל. ה-4-4-2 כולל שתי קציניים, גרזן, 50-50 ושתי חלוץ שפיץ וחלוץ נסוג. הבעיה היא קשר 50-50 כדוגמת מאנישה שהשאיר חור גדול והשאיר אותו לשחקן צעיר במיוחד. דייגו לא עונה על הציפיה הזו, צריך קשר שבנוסף להיותו עושה משחק גם ידע להסב עצמו להגנה. ולמען האמת, קשה גם למצוא היום שחקן כזה, שיחליף את מאנישה. הפורטגולי היה חורש את המגרש, סוס עבודה אפשר לומר ויהיה קשה למצוא לו תחליף. לוצ'ו? לא יודע. עוד מהקיץ דובר שהקשר יגיע לאחת הקבוצות הגדולות אבל לא כך נעשה. יכול להיות שהוא יהווה תחליף הולם. כרגע אני לא ממש בטוח כיוון שראיתי אותה רק ב3-2 משחקים בליגת האלופות, יורת מיזה אין לי מה להוסיף.

בכל אופן, שמעתי עליו לא מעט ויהיה מעניין לראות אותו בליגה הספרדית. אך עונת המלפפונים עוד לפנינו ונחכה להתפתחויות.

15. riquelme1 Member

אני צופה בלוצ'ו גונזאלס עוד מימיו בריבר פלייט, וראיתי אין ספור משחקים שלו במדי פורטו וארגנטינה, הוא אפילו לא שחקן הרכב בנחרת ארגנטינה, אבל זה לא משנה עכשיו, לפי דעתי לא מדובר בשחקן מהשורה הראשונה.