לפני שמילאן החליטה להחליף את כל צי השוערים שלה, באטלטיקו תבננו ששני הוותיקים, לאו פראנקו ואביאטי ימשיכו, דה גיאה יהיה השוער השלישי ורוברטו יושאל לקבוצה בליגה הראשונה.
אתלטיקו מעוניינת בפאבלו סאבאלטה , הארגנטינאי של אספניול , כך פורסם לפחות בעיתון "איבריקו ספורט" ובארגנטינה. מגן ימני שלדעתי בספרד משחק גם בקישור לפעמים
לפי דעתי אתלטיקו צריכה לשים עין על אבייטי , שוער חטאפה וארגנטינה , הוא פשוט שוער מצוין למרות הפשלות שלו במחזור האחרון . http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
חיל מרין סגר דיל במונטריי באמצע הקיץ. 2-3 משחקים מול קבוצות מקסיקניות ועוד 2 מול אמריקאיות. האם זה רמז שאגירה ממשיך?
אתלטיקו מדריד מעוניינת בלוצ'ו גונזאלס http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2008/04/1209004301.Xxx קשרה הארגנטינאי של פורטו, לוצו גונזאלס, הוא השחקן שאותו אתלטיקו מדריד מחפשת. המאמן אגירה רוצה לחזק את מרכש השדה שלו ומעריך מאוד את הארגנטינאי, שגם כובש במספרים נאים(20 שערים ב-76 הופעות בפורטו), גם מתקל וגם מוסר נהדר, אך ישנן בעיות בדרך. לוצ'ו גונזאלס חתום בפורטו עד 2011, ומחירו מוערך ב-20 מליון יורו, סכום שאין כרגע לאתלטיקו מדריד. אם אתלטיקו מדריד תסיים בן ארבע הראשונות ותעפיל לליגת האלופות, היא תוכל לרכוש את השחקן בעזרת המזומנים שהיא תקבל. אתלטיקו צפויה לפנות לשחקן בתום העונה. ---------------------------- אני כבר ראיתי לא פעם אחת שערים נהדרים שלו. שחקן חכם מאוד עם בעיטה מרשימה. השאלה אם הוא מתאים לתפקיד ה-50\50 ולמקם אותו שם לא תיהיה היפקרות של מרכז השדה. בכלל צפוי לנו קיץ מאוד מעניין בכל הקשור לאתלטיקו מדריד, גם אם היא לא תעפיל לצ'מפיונס(לכו תדעו אם אגירה ימשיך, התקשורת תמשיך לקשקש שאגווארו מקושר לחצי אירופה, ואני מהמר שרייס יעזוב).
לדעתי זה התפקיד האידיאלי שלו , שהוא משחק יותר קדימה הוא מאבד את עצמו ויש לו יכולות הגנתיות בכלל לא רעות. מה שנראה לי לא משהו זה המחיר שלו , קצת מוגזם לדעתי.
רייס רוצה להישאר ומבטיח שינוי בגישה http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/reyes_aguirre050408_ES.Xxx חוסה אנטוניו רייס שעובר עונה חלשה מאוד באתלטיקו, רוצה מאוד להמשיך בקבוצה. הספרדי הבין שבאתלטיקו חושבים על למכור אותו(קבוצות באיטליה מעוניינות), והבטיח לאנשי אתלטיקו מדריד שייתרום יותר בעונה הבאה ויישנה את הגישה שלו. בנוסף לתרומה הדלה שלו לקבוצה(לא כבש אף שער) לרייס היו מספר סכסוכים עם המאמן אגירה. רייס נחוש להחזיר למועדון על ההשקעה והאמונה שרכשו לו, כאשר חטפו אותו ברגע האחרון מהיריבה ריאל מדריד. באתלטיקו מרוצים מהשיפור המסויים שחל אצל השחקן במחזורים האחרונים ויחליטו לקראת סוף העונה האם להשאירו. אחד מאנשי הקבוצה יצא להגנתו בסוף השבוע ואמר:"הביקורת על רייס מוגזמת. הוא לא הצליח בינתיים לשחזר את הכושר הטוב שלו מהעבר, אבל הוא לא פחות טוב מאריאן רובן או חואקין".
קון קיבל אתמול הר של פרסים מאירגון האוהדים לה פניה אטלטיקה קורלניה, טולדו. 19 קילו בשר חזיר כי הוא בן 19, 43 ליטר שמן כי זאת מידת הנעליים שלו, 172 סמ' גבינה לפי גובהו, 74 ליטר יין לפי משקלו, 12 חזרזירים על 11 שערי הקבוצה בשששת השבועות הראשונים של העונה (השער נגד ריאל שווה 2 חזרזירים), 89 שישיות בירה מאהו כי אותו השער נגד ריאל במחזור הראשון הובקע בדקה הראשונה. http://gallery.atleticomadrid.de/data/media/70/e__archivo_photo_10_1_1_20080501_YAT06F1.tif6_2.Xxx
ארסנל מעוניינת בנאנו קמאצ'ו http://www.nancarrow-webdesk.com/warehouse/storage2/2008-w14/img.179963_t.Xxx קשרה הצעיר של אתלטיקו מדריד בן ה-18, נאנו קמאצ'ו, קיבל קרדיט מהמאמן אגירה וערך את הופעת הבכורה שלו במשחק נגד חשוב נגד ברצלונה ביום הראשון של חודש מרץ ומאז לא יוצא מההרכב של הקולוצ'ונרוס. לפי דיווחים בתקשורת, ארסן וונגר, מאמנה של ארסנל, מעוניין לרכוש את הכישרון הגדול כדי שיהווה תחליף לפלאמיני שעזב למילאן. ארסנל מוכנה לשלם על השחקן לא פחות מ18 מליון יורו. עקב מעמדו הלא ברור של חאבייר אגירה שקידם אותו, ועקב הרצון להתקדם(וונגר ידוע בתור שחקן שהופך צעירים אלמוניים לסטארים גדולים), נראה שהשחקן רוצה ללכת. מצד שני, הכל תלוי באתלטיקו עצמה.
שלא יתנו, שלא יתנו. נמאס מונקר הזה, אני בסוף יתנקש בחייו, הגונרים האלה יגידו שגם אותו הוא הפך לשחקן. להביא במה לשחקן=לעשות אותו שחקן. לוקחים יותר מידי קרדיט על הכישרונות שאנחנו מייצרים.
לא לתת! לשחקני בית כאלה אין מחיר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ראו דוגמא פרננדו טורס שמראה מה הוא שווה..
הבעיה שאצלכם הוא לא היה שווה הרבה חוץ ממבט קטן ולהגיד "וואי, הקהל אוהב אותו כ"כ, כמה בגרות, כמה מנהיגות בילד, וכמה חוסר תועלת מבחינת מספרים". לפעמים הפרידה היא טובה, לשתי הצדדים. לא מבחינה ריגשית, אבל בהחלט מבחינה מיקצועית.
אין גבול לחוצפה של ונגר, וגם של אברמוביץ'. אבל אנחנו אומרים לא לסחר ילדים. ואברמוביץ' גם העונה לא יקבל את טורס. כי הילד לא רוצה. אויפלושי שחקו אטלטיקו, כך לפחות הוא מצוטט בתקשורת האיטלקית.
מקסי רודריגז:"זה יהיה נהדר לשמוע שחאבייר אגירה ממשיך" http://www.infobae.com/adjuntos/imagenes/96/0179647B.Xxx למרות שהצליח להביא את אתלטיקו מדריד לליגת האלופות, מסרב חאבייר אגירה לומר האם הוא ימשיך בעונה הבאה, ומשאיר לא מעט אנשים בספרד במתח גדול. צוות השחקנים וההנהלה לוחץ על המאמן המקסיקני להמשיך, אך אגירה ציין שיידבר בגלוי על העתיד רק לאחר המחזור האחרון של הליגה הספרדית. הקבוצה קיימה מסיבת עיתונאים בה דיבר בעיקר הקפטן מקסי רודרגיז וגם פורלהאן ולואיס גארסיה, לגבי המאמן. "אם נשמע שאגירה ימשיך נשמח מאוד, זה יהיה נהדר", אמר מקסי רודריגז, שהוסיף:"אגירה עובד איתנו שנתיים ובהן הצלחנו להגיע לגביע אופ"א ולליגת האלופות, הוא עושה עבודה מצויינת. המאמן אהוב על צוות השחקנים וגם בהנהלה אין לאף אחד מילה רעה לומר עליו. אנחנו בטוחים שנוכל לעשות דברים גדולים במידה והוא יישאר איתנו בעונה הבאה, יש פה קבוצה טובה מאוד". הקפטן עקץ את התקשורת שלא תמיד ידעה לפרגן וקטלה לא מעט את הקולוצ'ונרוס, כאשר אמר:"התקשורת צריכה לתת את הביקורת רק בתום העונה. הצלחנו במטרה שלנו והשתקנו את כולם. אם היו שואלים אותי מה אני מעדיף: כדורגל גדול ללא צ'מפיונס או כדורגל פחות חיובי עם מקום בליגת האלופות, הייתי בוחר באופצייה השנייה, מה גם שהכדורגל שלנו היה בסדר גמור". לבסוף, דיבר הקפטן על העונה הנוכחית. אתלטיקו נמצאת בשיוויון נקודות עם ברצלונה, ובמידה ותשיג תוצאה טובה יותר ממנה במחזור האחרון, היא תעפיל למקום השלישי. "למרות שהבטחנו את המקום בליגת האלופות, אנחנו רוצים לסיים כמה שיותר גבוה. נגיע למאסטייה במטרה לנצח, נבוא משוחררים, אין עלינו לחץ. העונה הזו הייתה ארוכה וקשה אבל הצוות מבסוט ממה שעשינו ומוכן לאתגר בעונה הבאה", סיכם האגנטינאי. גם החלוץ האורוגוואי של הקבוצה, דייגו פורלהאן מאוד רוצה שאגירה יישאר. "יש לו חוזה בעונה הבאה ואין סיבה שלא ימשיך, הוא עשה עבודה טובה והוא יוכל להוביל אותנו בליגת האלופות, דבר שהוא כמעט הצליח לעשות עם אוססונה. הצוות מאוד שמח איתו, הוא הרבה יותר ממאמן בשבילינו. אבל, זו החלטה שלו ואנחנו נכבד כל דבר שיעשה", אמר השחקן. לואיס גארסיה הרים את רף הציפיות בעונה הבאה:"בעונה הבאה חייבים להתמודד על האליפות, ואנחנו רוצים לעשות את זה עם אגירה איתנו", הצהיר.