אתלטיקו מדריד 07/08:אחרי 11 שנים,שוב בליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏5/7/07.

1. David Seaman Member

מסי לא הוכיח כלום. עם כל הכבוד לשלושער בסופר קלאסיקו, רק כשהוא יוביל את בארסה לאיזה תואר תוכל להגיד שהוא הוכיח את עצמו.

2. Pipe Member

אני דיברתי על ההשוואה בין היכולות של השנים לשמור על יכולת טובה לאורך זמן, או במילים אחרות "יציבות". מסי כבר הוכיח שהדבר היחיד שעומד בדרכו הוא הפציעות שמנעו ממנו עד כה לסיים עונה שלמה. קון? נדבר עוד שנה.

אם כבר עסקינן ב"מה יש למסי להוכיח", אז יש לו שני דברים עיקריים:
    א. היכולת לסחוף קבוצה כמו ברצלונה לתארים כמו רונאלדיניו בקבוצה של השלוש השנים האחרונות.
    ב. כאמור, לשמור על כשירות פיזית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/10/07
  3. xavi6 Member

תגיד לי, אתה מיסתלבט או שאתה באמת רציני וקורא למסי צוללן? כל משחק מפרקים לו את הרגליים והוא ממשיך. באמת, אני לא יכול ליספור את כמות הפעמים שהוא נפל והמשיך לרוץ, פשוט לא יכול ליספור, כמעט כמו שאני לא יכול ליספור כוכבים. זה פשוט חוצפה ועלבון לאוהד ברסה להגיד על מסי שהוא צוללן, בכל זאת, יש גבול לכל תעלול, זה הזוי להגיד דבר כזה. הגעתי למצב שאני בעצמי מיתחנן שהוא יפול, שאני אחד ששונא הצגות פשוט מיתחנן שהוא יפול ויעשה הצגות, והבחור כל פעם נופל וקם, נופל וקם נופל וקם, ממש כמו השיר. וואי, עדיין לא נרגעתי...מסי צוללן. אם הוא צוללן מה דרוגבה? חוקר ימי? לאן הגענו, מסי צוללן..לא לעכל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
    להשוות את אגוארו למסי זה עוד יותר חוצפה. מה הזאטוט עשה שבכלל משווים? נתן פתיחת עונה טובה באת'?

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/07
  4. XabiAlonso Member

אז מסי לא צוללן, הוא סתם רמאי.

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני לא משווה את מסי לדרוגבה. זה ממש שחקן מלוכלך. אבל אם מדברים על חובת ההוכחה, אז לאגוארו כבר יש שער בקמפ נואו, וחוץ מזה הוא לקח את הנבחרת הצעירה של ארגנטינה אל התואר.
    ולפי מקורות לא בדוקים הוא עשה גם את זה:
    http://botu.bokee.com/photodata1/2007-9-25/000/378/425/10894081/10894081_h.Xxx

6. xavi6 Member

הודעה כזאת גובלת בבורות ובילדותיות שלא ראיתי אצל ילדים בני 5, פשוט אין הסבר אחר, סלח לי. אתה יודע מה, זה כמו שאני יגיד שואן ניסטלרוי לא חלוץ, הוא סתם בלם עם מזל שמצליח ליכבוש הרבה גולים. או אולי יש הסבר אחר, אולי קשה לך להיתמודד עם זה שכל שחקן התקפה שלכם לא משתווה עליו, שלא נדבר על זה שרובם באמת צוללנית ורמאים אמיתיים כמו ואן ניסטלרוי, רוביניו ואדון דיארה. הם באמת רמאים ידידי, לא מסי. זה או שאתה בנאדם שגובל בבורות מסוימת, או שאתה מקנא, אתה תבחר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נ.ב
    אם אתה מדבר בקשר ליד אז...לא חשבתי שראיתי אוהד ריאל מקרקר כאשר ואן ניסטלרוי עשה את אותו דבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

YYY(מה השם?) תסביר לי את פשר התמונה בבקשה, לא הבנתי למה אתה מיתכוון.

7. Bensh Member

הוא התכוון לכך שאגוארו שחקן טוב ממסי כי הוא עשה תנין ממגבות מלון

8. xavi6 Member

ממקורות בדוקים, מסי ואגוארו באליפות העולם לנבחרות צעירות שמסי היה הכוכב שם ואגוארו היה הילדון שבא ליראות, הם היו באותו חדר באליפות הזאת, אז אולי מסי לימד אותו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

9. tiktin Member

חברה, המצב כזה: אגאורו מוביל את טבלת מלך השערים אחרי מסי. משמע-אגאורו חלוץ גדול. מה עוד שהוא משחק באטלטיקו ואם לא הוא הם היו למטה למטה. הוא כישרון ענק שעוד יעלה ויצמח.
    בקשר למסי-הוא קטן וחלש באופן יחסי. למרות שהיכולת שלו לשמור על יציבות ושיווי משקל מהגבוהות ביותר גם הוא נופל לפעמים. כשהוא רואה שהוא מצליח להמשיך הוא ממשיך, כשהוא רואה שהוא לא יכול לעמוד יותר הוא מוסיף עוד קצת אלמנטים.

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מסי מהיר וחזק והוא היה בסדר גמור מולינו.
    ואטלטיקו לא תלויה בקון. הוא מבקיע יותר משלושת החלוצים האחרים, אבל גם הם לא מתבטלים וגם שאר השחקנים נראים לא רע. חוץ מסייטרידיס. הוא שוב נראה אלוף אירופה.

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אטלטיקו נמצאת על סף התרת חוזה עם נייק. חוץ משערוריית העלמת הפסים לפני שנה החברה האמריקאית נכשלה גם בהספקת מוצרים לחנויות. המספרים הדלים בשוק הארגנטיני מגלים את חוסר הרצינות של החברה המפוקפקת הזו. המועמדות להחליף: פומה ולי נינג.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

השמועה שרצה בכל מיני עיתונים מפוקפקים הגיעה ל-MD. אז אטלטיקו אכן עוקבת אחרי דוד יאנצ'יק, חלוץ פולני בן ה-20. הפולנים משווים אותו לויין רוני. יאנצ'יק נרכש מלגיה ע"י צסקא תמורת 4.2 מיליון יורו.
    --------------------------------------------------------------------------------
    ועוד משהו מעניין מ-MD: לאטלטיקו יש 3582 מנויים בגילאי 0-5 ו-1920 בגילאי 6-12.

13. xavi6 Member

כנראה האהדה באה מהבית, וזה משהו שתמיד גורם לי לקנא בקבוצות כמו את'-אין אוהדי הצלחות, כל אוהד הוא אוהד אמיתי וגם כשהוא בן 6, רוב הסיכויים שהאבא ישאיר אותו קרוב מאוד למועדון ואפילו הבן יהיה יותר "שרוף" מהאבא.

14. RubberSoul Member

בקשר לנייק,בכל שנה הסגנון פסים זה אצל כל קבוצה?
    (השנה התלבושות של אתלטיקו וברצלונה דומות,גם שנה שעברה)

15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

למעשה אנחנו חבורה של סוטים. דווקא אחרי הירידה לסגונדה מכירת המנויים צמחה.
    רק אצל ברסלונה. באטלטיקו נייק לא מתחשבת. לא בעיצוב ולא בשיווק.