אתלטיקו מדריד זוכה בגביע!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י עומר, ‏1/10/09.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

על חשבון מקום 7. באופ"א כבר החליטו עוד מהעונה ההיא עם ליברפול ב-05/6 שלא יהיה מצב יותר שלמדינה יהיה יותר נציגות ממה שנקבע.

דווקא בגלל שיוסי נתן משחק מצוין אני אתבאס בשבילו שהם לא יעלו אבל אני מקווה שהם לא יעלו כי זו עונה נוראית של ליברפול ואסור שהיא תעלה, פשוט אסור! בניטז הוא כישלון וצריך להעיף אותו ולעשות ניקוי אורוות במרסיסייד, יש גבול, ואם הם יעלו זה עוד עלול להשאיר אותו בתפקיד, אם יש משהו שמחזיק אותו כרגע, זה זה. ואם יוסי בניון יקבל הצעה שהוא לא יכול לסרב לה, גם אם זה מדינאמו מוסקבה, שייקח את זה ב-2 רגליים, הוא כבר עשה הכל בקריירה, הכסף זה מה שחשוב עכשיו בגילו, למרות שאם הוא ירצה להישאר בליברפול, אין מניעה ובעיה כל כך, אבל זה נראה שלא משנה את מי יביאו לליברפול מבחינת מאמן ושחקנים, גם אם מוריניו יאמן שם, היא לא תיקח אליפות אנגליה, מעין מכבי ת"א של אנגליה, לא משנה מי ישחק ומי יאמן, כלום לא ישתנה, ככה זה נראה לפחות, מדי פעם בעשור (וגם כי זה טורניר שבאמצעו הוא נוק אאוט ולא ליגה) הם יכולים לעשות הבלחה סטייל צ'מפיונס.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/10
  2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה מחזיקת הגביע היא לא נציגה בפני עצמה בלי שום קשר למדינה שממנה היא הגיעה? סתם חוק טיפשי בממלכת ההזויים שם באופ"א, מילא אם זה בליגת האלופות, אבל מה זה יפריע/ישנה בליגה האירופאית?

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר, כי אז גרמניה יכולה לקבל בשנה הבאה 4 נציגות אם באיירן תזכה ואיטליה תקבל 5 אם אינטר תזכה כי שתיהן יהיו בצ'מפיונס בכל מקרה. זה פייר? הגיעו למסקנה ש-4 נציגות זה די והותר ואין סיבה לשנות את זה, אז מה כל שנה למדינה יהיה 5 נציגות או נציגה יותר? זה אופ"א, לא יורוליג.

אגב זה יפה לדעתי שגם בצ'מפיונס וגם בליגה האירופאית יהיו 4 מדינות שונות.

ארסנל נפלה, מנצ'סטר נפלה, ליברפול נפלה, צ'לסי נפלה, אברטון נפלה, אסטון וילה נפלה ודווקא פולהאם הקטנה תהיה שם. מרגש.

מזל טוב וכל הכבוד לאתלטיקו! הגיע להם.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/10
  4. oFiRzZz Member

כל הכבוד לאתלטיקו ופולהאם.
    פשוט מדהים מה שהולך עם פולאהם . .

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ישששששששששששששששששששששששששששש !!!!

כל כך מגיע לנו !!! מחצית שניה בשליטה שלנו...הארכה שרק אנחנו הופענו אליה....

אבל כמה אתלטיקו זה דקה 120 לחפש גול במקום לבזבז זמן !!!!!

ואיזה אנפילד?? כל הזמן שמעו ת'קהל של אתלטיקו !!!!!

גרסיאס מי אתלטי !!!!

VAMOS ATLETI !!!! :aaarse:

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80%93...A_Europa_League

כאן כתוב שבשלב הבתים יש מקום מובטח למחזיקת הגביע, מה זה משנה מאיזה מדינה היא מגיעה?
    הסידור לא אמור להיות - כל הנציגות מכל המדינות + מחזיקת הגביע, כרגע אם פולהאם זוכה בגביע והמצב בטבלה נשאר אז בעונת 10/11 ליברפול לא תהיה אפילו באירופה, מוזר מאוד.

7. FaN_MU Member

Diego - oh, oh, oh, oh
    Diego - oh, oh, oh, oh 
    He came from Uruguay
    He made the scousers cry

8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

כמה טוב שלא רק ליגת האלופות ומכונת הכסף קיימת, אלא גם המפעל הזה שמביא איתו תמיד סיפורים מעניינים.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

http://www.apuestas.pro/wp-content/uploads/2009/08/diego-forlan-atletico-de-madrid.Xxx

Vamos Diego! Yo te apoyo :aaa021:

10. guyholl Member

מה יהיה כל כך מעניין בזה? ההיסטוריה מוכיחה שגמרים בין 2 קבוצות ממדינות שונות בד"כ הרבה יותר אטרקיטיבים לצופה הנייטרלי.

כל הכבוד לאתלטיקו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    למרות העונה המזעזעת שלהם, הם התעלו על עצמם ברגע האמת, עברו 2 קבוצות קשות מאוד והגיעו לגמר אחרי כל כך הרבה שנים של כישלונות על כישלונות.

לדעתי צפוי לנו גמר מצויין בין 2 הקבוצות האללו.

11. SeRgInHo Member

אם דיוויס היה דרום אמריקאי כל הפרשנים היו מאוננים על הגול הזה
    איזה גול ענק ואיזו קבוצה של גברים.
    רק עוד צעד אחד...

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ממש לא, גמר בין פולהאם לאתלטיקו מדריד הרבה יותר מעניין אותי מאשר לראות פולהאם-ליברפול, את זה אפשר לראות גם בליגה.
    כל הכבוד לאתלטיקו מדריד, עוד יותר כבוד לפולהאם, יהיה גמר מעניין.

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל משחק של ליבפרול אני מוצא את עצמי מתלבט אם יותר חשוב לי שהשחקנים שאני אוהב על המגרש ינצחו או שבניטז יפסיד. לפיכך כל משחק אני בווין-ווין לוז-לוז שכזה. אני מאוד מקווה שההדחה היום סוגרת סופית כל סיכוי שהעונש הזה ימשיך באנפילד גם בעונה הבאה. זו תהיה אחלה סגירת מעגל, הוא מחזיר ליברפול לא יותר טובה מזו שהוא קיבל, 2005 הייתה אולי שנה הסטורית עבור המועדון, אך היא גם עלתה לליברפול מאוד מאוד ביוקר בעונות שאחריה בחסינות שהזכייה בצ'מפיונס העניקה לבניטז.

אין מה לעשות, כשמשראנו נותן את המשחק הכי זוועתי שראיתי ממנו (פס אחד הוא לא חיבר נכון) והחילופים שלך הם נביל אל-זהר, פיליפ דגן ודניאל פצ'קו, שלישייה שבמקרה הטובה יכולה להיכנס לרוטציה של וויגאן, כמה הדחות זה בדיוק מה שצריך בשביל לעשות חשבון נפש לגבי האיש שבנה את כל הבינוניות הזאת מסביב.

לך קיבינימט כבר בניטז.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מסכים. גם אם לאתלטיקו יש יותר ניסיון מפולהאם, זה לא מקנה לה שום פייבוריטיות לדעתי, בטח לא עם ההגנה הרכיכה שלה. אני צופה גמר שקול מאוד כאשר כל תוצאה לא תפתיע אותי, אני עם הודג'סון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהאוהדים של ליברפול בפורום כאן אפשר להבין שפאצ'קו כישרון גדול אבל השנה הוא בקושי קיבל צ'אנסים(נראה לי פעם ראשונה או שנייה שהוא משחק) וההחלטה של בניטז להכניס אותו "להציל את המולדת" דווקא על חשבון בניון שהיה הטוב ביותר על המגרש? הזוי.
    לגבי אל-זהאר ודגן, רק אלוהים יודע איך הם משחקים בליברפול.