אתלטיקו מדריד זוכה בגביע!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י עומר, ‏1/10/09.

1. hai80 Member

אגוארו. פעם אחת נגמר בהחמצה פעם שניה הם כבר ייענשו.

2. riquelme1 Member

כל כך הפריע לראות את רייס עוזב את בניון בשער השני, במקום לרדוף אחריו עד הקו, אבל הוא תמיד היה ויהיה עצלן, לעולם לא יהפוך לשחקן גדול ולא משנה כמה כשרון זה האופי.

אתלטיקו תספוג, היא לא יכולה לסמוך על ההגנה, רק על ההתקפה, וההתקפה בקושי עובדת.

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

קצת באיחור אבל בכל זאת: sop://broker.sopcast.com:3912/76355, כרגע מחצית.
    ▬ ▬ ▬
    אז כאמור ליברפול מבקיעה וכשהכובש הוא אקווילני, שהיה ברחבת ה16 של אתלטיקו ללא כיסוי, מעיד על משחק ההגנה הנרפה של הספרדים. לאתלטיקו יש בהחלט כלים לכבוש אך השתמשו בהם יותר מדי, אין טענות לפורלאן ואגוארו, בעיקר לא לאחרון, רייס וגארסיה לא תמכו בהם מהקישור. שער של אתלטיקו וליברפול יצטרכו עוד שני שערים בכדי לעלות, כשבאים ביתרון שביר אין מנוס מלנסות לגמור את המשחק.

VAMOS ATLETI!

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבצע ענק של פולהאם ושל סיימון דיוויס (איזה שליטה בכדור) בפרט, 20 דקות לסיום, קדימה קוטג'רס!!!

עריכה:

פולהאם!!!!!!! 1:2 גרה שכל המשחק אני מקלל אותו כמה התקפות הוא הורס עם הגול הקצת מזליקי הזה.

המבורג פרט לגול ושתי מתפרצות אחת במחצית הראשונה והשניה דקה לפני הגול ואגב שתיהן פריצות סוחפות של פיטרוייפה המצוין, לא עשתה כלום כמו שציינתי.

קדימה פולהאם, סינדרלה אנגלית בשירות איטליה? :aaa021:

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/10
  5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית שניה די טובה שלנו...מחצית ללא מצבים ממשיים לשתי הקבוצות...הארכה, רק שיהיה טוב

בינתיים פולהאם מחכה בגמר

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מדהים מה שרוי הודג'סון ופולהאם עושים. מועדון כזה קטן ולא מנוסה, חוזר מ- 3-1 נגד יובנטוס, עובר את וולפסבורג, ובמעמד כל כך חשוב ומלחיץ הם מצליחים למחוק במחצית אחת פיגור של 1-0... פשוט פנטסטי, הישג עצום למועדון הצנוע הזה.

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה גברים פולהאם, אין דברים כאלה, עכשיו רק שליברפול תתעורר כדי לסגור גמר כל אנגלי.

בניטז פשוט מרתיח אותי. שום תגובה לנפילה הדרסטית ביכולת במחצית השנייה. מה לוקאס עושה על המגרש? ליברפול בקושי עושה הגנה ובהתקפה לא ראיתי אותו נוגע בכדור אפילו פעם אחת. נביל אל-זהר נכנס, מה בדיוק אמורה להיות תרומתו למשחק מר בניטז? מה הוא יודע שאקווילאני לא? זה כאילו לא אכפת לו בכלל ממה שקורה, כאילו פנדלים זה מתאים לו, לא מבין את זה.

בקצב הזה, אתלטיקו תגנוב את שער החוץ שלה.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיגור עד דקה 70 של 1:0. ב-5 דקות מהפך גדול.

פולהאם סינדרלה, הלוואי ותניף את הגביע! באמת שאם לא היה לי לימודים והיה לי כסף לבזבז (אחרי הכל צריך לשמור למדריד) הייתי נוסע לעודד גם אותה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx איזה כיף לראות את המועדון הזה, אני כל כך שמח בשבילם!

וזה קובע עוד דבר: אינטר נגד באיירן מינכן משחק על התואר אלופת אירופה ועל הזכות למי תהיה 4 נציגות בעוד שנתיים בליגת האלופות.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

פולהאם, מה נגיד ומה נאמר? שאפו ענקי להודג'סון ולשחקנים. קבוצה צנועה מלונדון שדי לא ספרו אותה במפעל, מעפילה לראשונה בתולדותיה לגמר אירופאי. לא משנה מול מי הם ישחקו (מקווה שמול אתלטיקו), אני אחזיק להם אצבעות, כי באמת מגיע להם.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתלטיקו בועטת בדלי! יוסי עם שער ובישול, עוד מאות ישראלים יהיו בדרך להמבורג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/10
  11. Selby Member

עכשיו הם מבקיעים, לא יכלו לפני ההארכה?! USELESS SCOUSERS

12. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

פורלאן מצמק את התוצאה 1-2 במצב העיניים הקולצ'ונרוס בגמר.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגול הזה הגיע לאתלטיקו כי ב-5 הדקות האחרונות הם פשוט בעטו בכל אפשרות וגרו על ה-25 מטר של ליברפול והלאה. המשך ישיר לשיפור במחצית השניה.

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

להחזיק מעמד רק עוד רבע שעה !!!!!

אנחנו שולטים מהמחצית השניה אבל השליטה די אופטית ובלי לסכן את השער...מאז הגול של בניון הקבוצה נראית הרבה יותר טוב....

יווו איזה דפיקות לב עכשיו..אל תאכזבו, רבע שעה !!!!!

VAMOS ATLETI !!!

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

גמר כל אנגלי בין ליברפול ופולהאם יהיה יותר מעניין לאוהד הנייטרלי מאשר גמר בין אתלטיקו לפולהאם, אני מקווה שליברפול יעשו את זה ויעפילו לגמר.
    ד"א, אם פולהאם זוכה היא תשחק בעונה הבאה בליגה האירופאית כנציגה השמינית של אנגליה או על חשבון המקום ה-7?