אתלטיקו מדריד זוכה בגביע!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י עומר, ‏1/10/09.

1. riquelme1 Member

לדעתי קיקה צריך לפתוח עם קון ופורלאן ביחד, חוראדו אומנם השתפר אבל קון ופורלאן הם איום הרבה יותר גדול להגנה של ליברפול.

השחקן שאני הכי מפחד מימנו בליברפול הוא ג'רארד, הוא תמיד מגיע במאנטי טיים, גם מקויט שחקן קלאץ' ברמות הגבוהות ביותר הוא שחקן מסוכן ביותר.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלב רוצה לראות את פולהאם ואתלטיקו מדריד אבל הראש אומר ששוב פעם ליברפול תתעלה ותנצח איכשהו בשביל להגיע לגמר וזה יהיה הקרן אור שלה על עונה גרועה ושהמבורג יוציאו נקודה או יצליחו לנצח וימנעו מאיטליה 4 נציגות. אני ממש רוצה לראות את האוהדים של אתלטיקו נמצאים בהמבורג ואת הקבוצה שהתחילה כל כך רע את העונה אבל השתפרה ככל שהעונה התקדמה ונראה שהליגה האירופאית, הם צריכים אותה הרבה יותר מליברפול בשביל העתיד של המועדון ואולי צמיחה שלו למעלה חזרה, מי יודע אולי לתקופת הדעאבל של אמצע שנות ה-90 כי מבחינת חומר השחקנים שעבר באתלטיקו בשנים האחרונות הם בוודאות נמצאים בטופ 4 הספרדי כשהם מצליחים לתת למכונה הברסאית בראש שנה אחרי שנה, בבית כמובן, אבל איכשהו ליפול נגד ריאל. אני ממש אשמח אם אתלטיקו תעלה, לדעתי אתלטיקו צריכה לחפש שער, אם היא תכבוש אני מאמין שהיא תהיה בגמר ובהחלט יש לה את הכלים לעשות את זה, בטח ובטח כשיש לה את קון ופורלאן בחוד ההתקפה, כשהשוער הצעיר שלה ששכחתי את שמו, פשוט מראה ממשחק למשחק למה הוא עומד בשאר ולא סרחיו אסנחו. בקשר לפולהאם, אני רוצה אותם בגמר כי הם סינדרלה סטייל מידלסבורו, ולמרות שגם אז היתה בגמר יריבה ספרדית, סביליה שהביסה אותם ללא תנאי 4:0 וזרקה את מקלארן לנבחרת אנגליה באותו ערב באיינדהובן (בדיעבד הוא גם נשאר בהולנד), אני מאמין שלפולהאם יש יותר סיכוי מה גם שנאי לא רואה אותה משחקת בונקר, ומי יודע אולי בכלל אם נקבל את הגמר הזה אז יהיה לנו שיחזור של גמר גביע אופ"א המדהים בדורטמונד לפני עשור בין ליברפול לאלאבס, אולי משחק הגמר הגדול בהיסטוריה מבחינה התקפית של קבוצות, אבל להמבורג עם כל הכבוד, ממש לא מגיע להיות בגמר, בטח נוכח היכולת העלובה שהם מציגים בליגה, שהגיעה לשיא עם הביזיון בהופנהיים אבל אומרים שזה גם קטע של מרד שחקנים, אז אני לא יודע עד כמה הם היו גרועים באמת. פולהאם לעומת זאת היא בבסיסה קבוצה בינונית ואף אחד לא ציפה לראות אותה בטופ 4 העונה שעברה היתה עונה ענקית עבורם שהם סיימו בחלק העליון של הטבלה, ובכלל קבוצה שמעיפה את המחזיקה שחטיור, יובנטוס, וולפסבורג ומתגברת על רומא בשלב הבתים (עולה יחד איתה אבל עדיין) מגיע לה להיות במעמד הזה, ואם גם תעבור את המבורג אז בוודאי מגיע לה להיות בגמר.

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אז בשביל מה קיקה סחט את חוראדו ביום ראשון אם לא בשביל לתת מנוחה לפורלאן?
    הלוואי והשופט הנורווגי יודע איזו קבוצה כאן היא חבורה של צוללנים. כי השופטים הולכים עם הסטיגמה שאנגלים ישרים וספרדים ופורטוגלים רמאים.

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאמן אתלטיקו, קיקה סאנצ'ס-פלורס : "אנחנו קרובים לעשות משהו שעשוי לא לקרות לנו עוד שנים רבות... לכן, זה הזמן להגשים את חלומותינו".

5. avdz7 Member

מה הולך בהמבורג? שמעתי שפיטרו את לבאדיה אז מי יהיה אצלם על הקווים? מאמין שהם יצליחו להוציא נצחון

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק מה שאנחנו אוהדי אינטר חשבנו לגבי צמד המפגשים מול בארסה וזה בדיוק מה שאנחנו חושבים לגבי הגמר וכמובן שזה נוכח העובדה שלא היינו במעמד 38 שנים וגם כשהיינו בליגת האלופות רק פעם אחת הגענו לחצי הגמר והודחנו בשערי חוץ עם קבוצה בינונית של אינטר, וכמובן שגם בליגה לא היינו פקטור

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/10
  7. riquelme1 Member

אואפלושי לא בהרכב, השם ישמור.

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרכבים

ליברפול:

ריינה
    ג'ונסון,אגר,קראגר,מסצ'ראנו
    לוקאס,ג'ררארד
    באבל,אקווילאני,בניון
    קאוט

אתלטיקו:

דה חאה
    א.לופז,דומינגס,פראה,ואלרה
    ראול גארסיה,אסונסאו
    סימאו,רייס
    אגווארו,פורלאן

כנראה שאויפאלושי לא כשיר ולא יכול לשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

9. guyholl Member

יש למישהו לינק טוב לסופקאסט?

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

רבע שעה טובה מאוד בקרייבן קוטג' (אחד המגרשים האהובים עליי, אם ייצא לי להיות באנגליה אין ספק שמשחק של פולהאם זו פשוט חובה, קבוצה מהשכונה מה שנקרא, לא איזה מפלצת אלא קבוצה של העם הפשוט, ולחשוב שהמרחק מצ'לסי קטן כל כך). פולהאם די שולטת במשחק וגרה וזאמורה כמעט עשו 1:0 על התקפה הראשונה כבר אחרי דקה, ואבכלל לא מובנים לי בכלל הפיטורים של לבאדיה (עכשיו זה אומר שהמבורג יורדת משכטר?), גם אם הקבוצה נראתה רע והיה מרד שחקנים, למה עכשיו? למה 5 ימים לפני המשחק הכי חשוב של המבורג העונה כי זה הדבר היחידי שנותר להם, מה כבר העוזר מאמן ההולנדי הזה שאני בספק אם היה בצוות אימון של קבוצה כלשהי במעמד כזה של חצי גמר, יכול להשפיע על המשחק של המבורג, הרי לא תהיה לו שום השפעה ולא יהיה לו שום חלק בזה, גם אם הוא היה אחראי כל העונה על המוטיבציה בקבוצה, עכשיו זה לא זמן למוטיבציה, זה זמן לטקטיקה, תחכום ויצירתיות, לא נאומים סטייל שייע ואברם, אחרי הכל זה לא שהמבורג מגיעה כאנדרדוג או בפיגור מה גם שזה לא הגמר.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלאדן פטריץ' - שער העונה, מנצח את הגול הקודם שלו בליאז' בלי ספק. איזה גול!

הקהל של פולהאם ישר אחרי הקול - ישר על הרגליים בטירוף לעודד.

12. riquelme1 Member

ענק, ענק מלדן פטריץ'. הוא חלוץ יותר טוב מאוליץ' לדעתי.

אתלטיקו משחקת באש, 30 דקות עדיין 0-0 והחמצה לשתי הצדדים, אבל ליברפול בסוף תכבוש.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובכושר ששניהם נמצאים, הם ביחד עם שאר הכוכבים הקרואטים הולכים לתת הצגה ברמת גן, אסור לפספס.

אגב פולהאם משחקת ב-40 הדקות בצורה מוזרה, או שהם מגביהים או שהם מוסרים, הכי הזמן שיחליטו, אי אפשר להמשיך עם משחק ההגבהות הזה, בכל כדור שחקן של המבורג ראשון ודווקא כשמשחקים מסירות קצרות ומהירות בנגיעה, פולהאם פותחת את המגרש, ומגיעה לחצאי מצב, וזה לא שהמבורג כזו גדולה היום, פרט לבעיטה החופשית ולמתפרצת ממש לפני איזה דקה וחצי שתיים (עכשיו דקה 40) היא כאילו באה לגנוב גול ולהעביר את הזמן, נו טוב, כדורגל משחקים 90 דקות ואתם יודעים את ההמשך (נקווה שלא היום ולא ב-22 במאי).

יופי של תנועה וכדור של יוסי, ויופי של סיבוב לכדור של אקווילני.

14. riquelme1 Member

צםוי. 1-0 ליברפול, עם היא לא כובשת היא אומרת שלום למפעל.

ההגנה של אתלטיקו מסננת, עם אופאלושי יכול לשחק מחצית אז בדחיפות שיכנס, וההתקפה לא עושה כלום, רייס העצלן גם לא רץ עם בניון בכלל בשער והשאיר אותו לבד, עצלן מגעיל.

סעמק.

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה חבל שלא הצלחנו להחזיק מעמד רק עוד דקה אחת...

ליברפול תעלה למחצית השניה באטרף לגמור את המשחק...מקווה שאיכשהו ההגנה תסתדר