אתלטיקו מדריד זוכה בגביע!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י עומר, ‏1/10/09.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

פולהאם מסיימת בתיקו מאופס בגרמניה ובעצם ממשיכה 'להחזיר לי' על האמון שאני נותן בה מאז ההעפלה לשמינית. לפחות בלילה עגום כזה יש סינדרלה אנגלית קלאסית שתעלה חצי חיוך. הלוואי ויעלו לגמר ואם לא ישחקו נגדנו גם הלוואי שהם יקחו את הגביע.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוד יקווה לגמר אנגלי בין ליברפול לפולהאם ולדעתי הסיכויים גדולים יותר שפולהאם תהיה זאת שתעלה לגמר בהמבורג על חשבון הגרמנים, 0-1 זאת תוצאה קשה ושער אחד של אתלטיקו(ויש לה כלים לעשות את זה) תחייב את הסקאוזרס להבקיע 3 פעמים כאשר הם בלי טורס, לא יהיה להם פשוט.
    ופולהאם שלפני שנתיים נשארה בקושי בשניה האחרונה בפרמיירליג ובעונה שעברה סיימה מעל טוטנהאם, ווסטהאם וסיטי כדי לשחק באירופה ממשיכה את סיפור הסינדרלה שלה כאשר היא כבר הדיחה את מחזיקת הגביע, יובנטוס הגדולה ואלופת גרמניה וולפסבורג, מי היה מאמין שדווקא הם יהיו הקבוצה האנגליה היחידה שלא הודחה עדיין ממפעל אירופי, רק שימשיכו באותה דרך.

3. riquelme1 Member

חשוב מאוד שאתלטיקו לא ספגה, אבל גם אני כמו אמיר יוצא מאוכזב, משחק התקפה לא מרשים במיוחד של אתלטיקו היום, אבל יעיל עם הגול של פורלאן, שהחמיץ בצורה רשלנית ממסירה של רייס- אבל זה פורלאן לטוב ולרע.

אתלטיקו יכולה לצאת מעודדת שלא ספגה, אבל גם יכלה להגדיל את התוצאה, עם קון היה אתלטיקו יכלה לגמור את המשחק עם לפחות עוד שער או שתיים, אופאלושי ענק, וגם פראה לשם שינוי היה טוב, ודומינגז שתמיד טוב.

יהיה קשה באנפילד, ליברפול עם הקהל הביתי לא תרפה, אגוארו יחזור וטורס כמובן יחסר להם מאוד, אתלטיקו צריכה שער אחד וליברפול תצטרך 3 שערים, זה אפשרי.

לגבי המבורג, אני ממש לא מופתע שהם לא ניצחו, הם לא הרשימו עד כה במפעל, לא בשלב הבתים שבו הפועל עלתה מהמקום הראשון בבית שלהם, הם לא הרשימו בכל משחקי המוקדמות למרות שקיבלו הגרלות די קלות, הם ניצחו בעיקר בגלל האיכות של הסגל שלהם, בתכלס מדובר בקבוצה שחייה על הברקות יותר מדי, ורואים אתזה בליגה הגרמנית. עם אתלטיקו תעבור ליברפול, אין לי בעיה לקבל אותם, חוץ מיזה שהם ישחקו בבית, לדעתי הם יריבה לא פחות קשה מהגרמנים.

האוהדים של אתלטיקו היום, מדהימים, לא הפסיקו לעודד כל המשחק, פשוט אווירה מושלמת בקלדרון, יש להם הרבה קרדיט בניצחון הזה ומגיע להם בעונה הבאה קבוצה טובה יותר עם סגל רחב יותר(לא היה לאתלטיקו שום אופציה מהספסל מבחינת התקפית שזה די ביזיון).

נערך לאחרונה ב: ‏23/4/10
  4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

למרות הניצחון אתמול עדיין עושים מליברפול שהם הפייבוריטים לעלות..זה לא היה ככה לפני המשחק אתמול וזה לא ככה היום...הסיכוים לדעתי עדיין שווים(50/50) ובאמת שאי אפשר לדעת איך הגומלין באנפילד יתפתח כי אנחנו יכולים לספוג שני שערים תוך 10 דקות ואנחנו יכולים גם לכבוש באותו מצב...

רק שיבוא יום חמישי,רק שיבוא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. RealStretford Member

פעם היה מקובל שנצחון בית באירופה בהפרש 2 שערים הייתה נחשבת לתוצאה טובה. כמובן שגם אז היה עדיף 2-0 על 3-1, אבל הפסד חוץ 0-1 נחשב לבסדר. לא זוכר, או יותר נכון לא יכול לשים את האצבע על הרגע שבו לכבוש שער חוץ/ לא לספוג שער בבית הפך למטרה מספר אחד. היום לפעמים מחשבים תוצאה ביתית 0-0 כתוצאה סבירה. עולם מוזר.

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לא רק שהנבדל של פורלאן שגם כן לא היה מקזז את השער הזה, השופט הראשי בעקביות התעלם מהעבירות על השחקנים שלנו, כולל כניסות מאחור. פוטה פלטיני!
    פריאה איש המשחק. בסוף בניטס ויתר על חלוץ, כי אין טעם, אף אחד לא יברח מאל טורבו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/4/10
  7. hai80 Member

אתה לא חייב להיות כ"כ אנטי , זה בסדר לפעמים להודות, פראה איש המשחק.

גם אני כמוך חששתי כשראיתי את שמו של פראה מופיע בהרכב אבל אין לי ספק שעכשיו בדיעבד הייתי עושה בדיוק את אותה הבחירה, משחק פשוט מצוין של הבחור.

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/10
  8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם יש משהו שמדאיג אותי לקראת הגומלין זה שאנחנו תמיד אבל תמיד מנסים לשחק יפה גם בהגנה ולצאת ממצבי לחץ בעזרת פסים ופשוט "משחקים באש"...אתמול זה לא עלה הרבה באיבודי כדור אבל במהלך העונה עשינו את זה יותר מדי פעמים וחטפנו גם מיד אחר כך...לפעמים צריך להעיף כדור לשמיים ולהוריד קצת מהלחץ כי אסור פשוט אסור לתת לליברפול להשתלט על המשחק בשבוע הבא ולאבד כדורים קרוב לשער...אני הכי לא אוהב דברים כאלה אבל אין מה לעשות לפעמים זה חיוני,למדנו על בשרנו מספיק פעמים בשביל לא להסתכן

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

המבורג מגיעים לאנגליה בשיא המשבר שלהם העונה אחרי שהוציאו חמישה כדורים מהרשת בהופנהיים. לאבדיה פוטר והקבוצה מגיעה עם מאמן חדש שספק גדול אם יצליח להשליט איזשהו סדר במרחב הזמן הקצר שיש לו. מאמין שיש סיכוי לגמר היסטורי של פולאהם.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל איטליה היום עם פולהאם! חוץ מזה שהגיע הזמן שתהיה סינדרלה אמיתית בגמר, סטייל מידלסבורו ולא לקבל איזה ענקית כספים כמו שחטיור.

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלוואי שפולהאם המבורג היה הגמר. אני די מחבב את המבורג ויכאב לי לראות אותם מגיעים כל כך קרוב לגמר ביתי ונופלים. מצד שני - לפולהאם באמת מגיעים את כל השבחים שבעולם. המאמן שלה, רוי הוג'סון, הגיע כשהקבוצה היייתה על סף ירידה לצ'מפיונשיפ, ותראו איפה הם עכשיו.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיכה בהתחשב בעובדה שאם המבורג תעלה זה מחסל לאיטליה 4 נציגות בעוד שנתיים, אסור שזה יקרה. בשביל שיהיה 4 נציגות איטליה צריכה שפולהאם תנצח מחר ואז ניצחון של אינטר על באיירן.

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, איטליה מצידי יכולה גם להישאר עם נציגה אחת כל עוד זו אינטר. אני אפילו מעדיף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. riquelme1 Member

אתה קצת מתבלבל אדון עומר, זה לא הדיון שמתאים להודעה שלך.

מחר אחד המשחקים הגדולים של אתלטיקו בשנים האחרונות, היא מגיע לאנפילד במקדמה טובה אחרי ה1-0 בקלדרון, במשחק בו לא ספגה וניצחה, מחר היא תגיע לאנפילד אחד המגרשים הביתיים ואולי הביתי ביותר באירופה, שידוע בקסם שלו ובאווירה המדהימה.

אגוארו חוזר והסיכויים של אתלטיקו לכבוש גדלים, ההגנה של ליברפול היא הגנה טובה ומוארגנת אבל לא מדהימה, קון ופורלאן בעזרת סימאו ורייס יכולים לעקוץ, שער חלוץ וליברפול צריכה 3 שערים, אתלטיק צריכה לא לספוג שער מהיר, ליברפול תפתח בלחץ מטורף.

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרבה זמן לא הייתה לי התרגשות כזאת לפני משחק...כל כך קרובים לגמר אירופי אבל עדיין הדרך עוד ארוכה וקשה כי לשחק באנפילד במסגרת אירופאית במיוחד זה אחד הדברים הקשים ביותר שיש...

יש לקיקה התלבטות אם לעלות עם פורלאון ואגווארו או עם אגווארו וחוראדו מאחוריו...אני עדיין לא יודע בעד איזה מערך אני אבל מה שיהיה...רק שיהיה טוב ושלא נתאכזב....

VAMOS ATLETI :aaarse: