בפולהאם והמבורג ההרכבים הצפויים מלבד זה שבצד של הקוטג'רס קלינט דמפסי על הספסל באופן מפתיע ודייויס מחליף אותו. למרות האהבה הגדולה לרוד, אני בעד פולהאם הרומנטים והחיננים. אני אפילו אשמח לגמר כל אנגלי.. Come on Fulham :aaa12:
כיף לראות את אתלטיקו משחקת. אם היא היתה משחקת בכזו התלהבות גם בליגה והיתה פחות נאיבית, אין ספק שהיא היתה נמצאת במקום טוב יותר בטבלה. אפרופו נאיבית, משום מה יש לי הרגשה לא טובה לגבי סיום המשחק הזה.
מחצית מרדימה.... טורס לא יכל לדחות את הניתוח שלו? ליברפול אבודה בלעדיו. לא מבין איך קבוצה ברמה הזו לא מחזיקה חלוץ נורמלי מנגוג הגמלוני בסגל שלה.. זה מוזר. בניון משחק באגף ונעלם במקום לשחק באמצע ולנווט את המשחק. בניטז עם הרכב בינוני מאוד סביבו וסביב ג'רארד. לטעמי אתלטיקו תיקח את הגביע.
1-0 לאתלטי במחצית, משער של פורלאן. אתלטיקו פתחו את המשחק בהתלהבות עצומה, ועם העיודוד הנפלא של הקהל בקלדרון, אבל המשחק ב20 דקות אחרונות היה הרבה יותר מאוזן. ההגנה של אתלטיקו מפחידה אותי, פראה במיוחד, על דומינגז אני סומך. אסור לאתלטי לספוג, פשוט אסור, חוץ מהגול והמצב של אופאלושי יש חוסר מחץ בהתקפה של אתלטיקו בלי אגוארו. 2-0 יהיה תוצאה מעולה ליסוע איתו לאנפילד, 1-1 אתלטיקו בצרות.
שוד. שער חוץ יקר וחוקי שנפסל בטענה לנבדל שלא היה ולא נברא, לא יאומן. אתלטיקו אמנם הייתה טובה יותר, אבל לא היינו צריכים לרדת למחצית בפיגור. החסרון של טורס מורגש היום יותר מאיי-פעם, אין לנו את המחץ בהתקפה ואת זה שיפש להבקיע שערים. כמה שהוא חסר.
טורס מרוויח פעמיים. גם לא משחק נגד אטלטי, גם לא יפספס את המונדיאל. איזו בושה השופטים של פוטה פלטיני! מדריך הצלילה שואל את שופט הרחבה האם מגיע לא פנדל ולטמבל אין תשובה.
מחצית לא משהו בכלל אבל התוצאה די טובה...אסור פשוט אסור לנו לקבל גול וכמו שזה נראה למרות שליברפול לא מסכנת את השער יש את ההרגשה שבכל שניה הם מסוגלים לכבוש... מקווה לטוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
לתשומת ליבם של אוהדי ברצלונה, פולהאם הגיעה עם שלל אוטובוסים, משאיות ורכבת להמבורג, היא לא נראתה לי עייפה או פחות טובה בגלל זה...סגרה את מרכז השדה, באה לשחק על תוצאה והשיגה אותה עם 0:0 כשהמבורג תחסר מספר שחקני מפתח בגומלין, יש מצב טוב שהסינדרלה האנגלית תהיה בגמר הליגה האירופאית, אני בעדה. בנוגע לאתלטיקו ליברפול, אני שמח שאתלטיקו ניצחה, אומנם פסלו לליברפול שער (של יוסי?) שלפי מה שהבנתי היה חוקי, אני לא ראיתי, רק שמעתי בחדשות הספורט, אבל בכל אופן לא מגיע לליברפול כלום על העונה הזאת ואתלטיקו שפתחה את העונה הזאת כל כך רע ורק השתפרה ככל שהעונה הזאת הלכה, אני מקווה שהיא גם תהיה בגמר. אתלטיקו נגד פולהאם נשמע לא רע בכלל, הלוואי.
אף אחד לא התלונן, אני לא יודע מה אתה רוצה. אתלטיקו מנצחת 1-0, אחרי לחץ גדול של ליברפול, אופאלושי איש המשחק, בבעיטה אדירה כמט עושה 2-0 וגם מסירה אדירה שלו לסימאו כמעט ונגמרה בשער. אתלטיקו צריכה לכבוש שער באנפילד, לא בשמיים שאגוארו חוזר. אני מאמין, תוצאה טובה אבל שברירית.
היו תלונות בדיון הצ'מפיונס על זה שבארסה נסעה באוטובוס, כמובן שהם היו מינוריות לעומת הטיעונים לשופט אבל היו כאלה ושוב זה לא פקטור הנסיעה באוטובוס, הכל בראש וחוץ מזה מדובר במעמד מספיק גדול שגם נסיעה עם חמור ועגלה לא צריכה להשפיע. בוא נזכור שאתלטיקו לא חייבת לכבוש, וכשבצד השני אין את טורס, זה לא הולך להיות כזה פשוט עבור הסקאוזרס, לא נראה לי שנקבל את טיול בנפיקה.
כל הכבוד לקבוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx !!! ליברפול פשוט לא התקרבה לשער ואחרי כל הירידות על ההגנה משחק פשוט מושלם !!! מבחינה התקפית הרגישו את החיסרון של אגווארו אבל עדיין יוצאים מאוכזבים מהתוצאה כי באמת ליברפול לא היו משהו בכלל והיינו צריכים לנצל את זה יותר... שבוע הבא באנפילד סיפור אחר אבל כרגיל אני מאמין בקבוצה והלוואי ששבוע הבא ננצל כל מצב שלנו כי יהיה קשה מאוד :aaarse: ATLETI :aaarse:
עומר אל תספיד עדיין את המייטי רדס, אנפילד זה אנפילד וגם בלי טורס אנחנו נעשה את זה. נשדד מאיתנו שער חוץ יקר אבל אני מאמין שאנחנו נתעלה על עצמינו ונביס אותם באנגליה. http://www.whoateallthepies.tv/liverpoolbadgeanfield.Xxx
על הנייר אולי תוצאה טובה עבור פולהאם באצטדיון הביתי של הגרמנים, אבל 0-0 במשחק חוץ זו תוצאה רעה למדי לטעמי באופן בכללי וגם הפסד עם שער חוץ עדיף על תוצאה כזו. הרבה איבודי כדור לא אופיינים של פולהאם בניסיונות להפתיע את ההגנה של המבורג במתפרצות. בכל אופן, קרייבן קוטג' זאת אופרה אחרת לגמרי, מדובר באחד האצטדיונים הביתים באירופה, בלי הגזמות. די התאכזבתי מהמבורג למען האמת. הם משחקים בצורה מאוד לא קבוצתית והגיעו למצבים בעיקר דרך הברקות של טרוכובסקי ופיטרופיה. גררו חלש, מה שלום מרקוס ברג אגב? הופתעתי שהוא לא נלקח בחשבון היום.
אבהל גם במשחקים מול יובה ומול וולפסבורג בחוץ פולהאם לא באה בשביל לשטוף את הדשא אלא באה לסגור מול יובה זה הלך פחות טוב ולעומת זאת מול וולפסבורג זה הלך מצוין ועובדה שבמשחק הביתי הם העבירו הילוך ושיחקו מצוין, ולדעתי בקרייבן קוטג' שהוא מגרש ביתי עבורם, הם יעשו את זה.