לפני שנתיים הימרתי שבוקה תנצח את אסטודיאנטס במשחק על אליפות ארגנטינה, נדמה לי אפרטורה. זוכרים? אסטודיאנטס לקחה בסוף.
לא מפתיע שיוסטון דופקת הימור בנקודה אחת בלבד. זו קבוצה שתמיד אתה מסתכל על התוצאות שלה ורואה שלאורך תקופה מסוימת היא דורסנית, ואתה אומר לעצמך "פאק איך לא הימרתי עליהם", ואז כשאתה עושה זאת אתה נדפק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
וואי וואי איזה כאפה לפנים... מה שיותר מוזר שאם הייתי כמו תמיד, הייתי תופס עכשיו כמעט 1000 שקל כששמתי 50. נפילה מה זה נפילה, וכמה התגעגעתי לווינרים האלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx שערים - אינטר/סמפדוריה X שערים - ריאל/לה קורוניה 1 לייקרס - ס. אנטוניו(+7) 1 לא יודע אם זה היה צפוי, אבל מבחינתי זה היה שוק שאיברהימוביץ' לא שיחק... ועוד חבר'ה רבים וטובים שפשוט אני יתחיל לבכות עכשיו אם אני ימשיך לדבר על זה. ביום רגיל הייתי שם 1 על אינטר בשערים, אני יודע שזה לא ככה כבר ואני הרבה פחות מעודכן.. אבל מבחינתי הסטיגמה על הכדורגל האיטלקי עדיין קיימת (על הכדורגל דל שערים). לבכות פשוט.. מה ששמתי על אינטר זה עוד היחס היותר קטן (1.8), מאשר 1...שזה 2.9. בקיצור אני ממש מאוכזב עכשיו רציתי להוציא את זה :/
אמרתי כבר שאני שונא כדורסל ושאני עוד יותר שונא את סקרמנטו קינגס(קבוצה שחיבבתי בילדותי)? אז המצב הוא כזה יום ראשון: לצ'ה - טורינו - X תפס אחריי 3:3 נהדר בין הקבוצות הראקלס - טוונטה - 2 תפס בולוניה - מילאן -2 תפס דטרויט - סקרמנטו+9 - 2 נפל ביום שני: קרנות הפועל/נתניה - 1 תפס וושינגטון+4 - פיניקס - 2 תפס ניו אורלינס - פילדלפיה+2 - 1 תפס קליפרס +10 - פורטלנד - 2 תפס ומי דפקה את הטופס" מילווקי באקס עם הפסד למינסוטה. ואתמול: סנדרלנד - פולהאם - 1 תפס פומפי - וילה - 2 תפס אורלנדו - אינדיאנה+ 10 - 1 תפס ממפיס+7 - דנבר - 2 תפס וקליבלנד - סקרמנטו+15) - 1 נפל היום בינתיים נפלתי בסיינה שהפסידה לציבונה, תפסתי את שערים אשדוד/כסאחנין - 2 לצ'ה וקייבו ב0:0 כרגע גיחון שמובילה 1:0 וכנראה שגם היום אפול במשחק כדורסל אחד. שוב ביש המזל אופף אותי אחריי שבוע עם 3 זכיות.
עוד נפילה מעצבנת במוצ"ש: דטרויט+6 - בוסטון - 2 תפס דורטמונד - לברקוזן - X תפס לה האבר - נאנסי - 2 תפס בילבאו- מלאגה- X גול דקה 86 של בילבאו דפק 321 ש"ח.
ויפה שעה אחת קודם ומה נשנתנה היום מכל השבוע? שום דבר קייבו - סמפדוריה - X תפס ג'נואה - פאלרמו+1 - X תפס גלבוע/גליל +13 - מכבי - 2 תפס ומי הפילה את הטופס? בוכום.
http://img14.imageshack.us/img14/3113/69642581fx1.Xxx די באמת די כבר עם הנפילות האלה מה זה תסבירו לי..
אחרי כזאת נפילה באמת אין מה לעשות חוץ מלקוות לטוב.... זה כבר לא קשור לידע או למזל בכלל זה פשוט אחד למספר שלא קיים בכלל.... אל תתיאש....
הפועל ב"ש - הפועל חיפה+1= 2 אז'קסיו - סדאן - 2 גנגאן - באסטיה - 1 אמיין - שאטורו - X בולון - מץ - 2 גלדבאך - הופנהיים -2 תפס 4 ונפל במץ שספגה גול מבולון דקה אחרונה ככה שאם הופנהיים תנצח (ורוב הסיכויים שזה יקרה) אז הפסדתי עוד ווינר בדקה 90.
תפסתי את: מלאגה-אלמריה 1 הואלבה-אתלטיקו 2 ניס-ליון 2 נפלתי ב סמפדוריה-סיינה 1 סמפדוריה עשו מהפך והובילו 2-1 עד דקה 80 ואז הם קיבלו שיוויון שהתברר כגול היחיד שמפיל אותי.
אותי הפילו דווקא אתלטיקו, שמתי X ועכשיו נקווה שהקאבס ינצחו את הלייקרס מעל הלין כדי שאני לא אשנא עוד יותר את פאתטיקו.