זכייה ופספוס יחדיו: שיטה 3 מ-4 אוקזור +1 - ריאל x נתפס אייאקס - מילאן x נתפס דרבי - בורו 1 נתפס צ'לסי - מארסיי אובר קרנות לא נתפס לקחתי 200, הייתי יכול לקחת 800. חבל, בד"כ במשחקים של האנגליות, במיוחד בבית, יש הרבה קרנות...
אחרי הרבה מאוד זמן שלא שלחתי הבאתי זכיה קטנה ונחמדה הפועל-ליון 2 טוטנהאם-טוונטה+1 1 ולנסיה-יונייטד 2 שאלקה-בנפיקה 1 תופס של 10 זכיה 250
זה שנתת ריאל בדיוק בגול זה מטורף מבחינתי. אני רציתי לשים במשחק שלהם איקס גולים ככה ונרדמתי, מזל שלא שמתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx והנה זכיה חמודה שלי מאתמול. עשיתי "גיבוי" על יונייטד שתנצח ביותר מגול רק.. http://i53.tinypic.com/mr94rk.Xxx למי שלא עקב קזאן - ברצלונה 1:1 אינטר - ברמן 0:4 ולנסיה - יונייטד 1:0
טוב זה הזכיה עם הלחץ הנפשי הכי גדול שחוויתי מאז שאני מהמר ווינר מגיל 12 אנגליה עד 21 פורטוגל קרואטיה צרפת מעל גול אנגליה הובילו 1:0 דקה 70 הרומנים השוו ודקה 82 ניצחו פורטוגל הובילו 2:0 לקראת הסיום הדנים עשו 2:1 היה לחץ קטן ואז רונאלדו הרגיע עם 3-1 קרואטיה(4 דקות של תוספת זמן לחוצה בטירוףף) צרפת מעל גול- הכי דרמטי, עד דקה 83 קטסטרופה דקה 83 גול, ואז בדקה ה93 ההתקפה האחרונה של המשחק וגורקוף נותן שער אני עוד לא שמח ישר רץ לראות קרואטיה 4 דקות של לחץ הטופס נשלח ב50 והביא לי 360 שיהיה בהצלחה לכולם ושבוע טוב
ארסנל, באיירן ותיקו במץ' אפ זלאטאן - איגואין. היה די קל למען האמת, רק באיירן עשתה קצת התקפי לב. 200 הפכו ל 600.
כל הכבוד, האמת אני לא יודע אם לרשום את שלי בפיספוסים או פה אבל תיכננתי (היה לי במקרה טופס ריק בבית אז מיליאתי) כבר לשים את ריאל בפלוס אחד, ארסנל בפלוס אחד ואיאקס בשער אחד היה יכול להביא תמורת 30 שקל 430 בערך רק בעיה אחד שכחתי לשלוח ...
טוב, אז אני זכיתי עם הטופס הבא: הופנהיים - ב. מינשנגלדבאך 1 (1.40) עמית בן שושן - איליה יבוריאן איקס (1.65) ארסנל - שחטאר דונייצק 1 (1.55 היה כששלחתי) ספרטק מוסקבה - צ'לסי 2 ( 1.70 היה כששלחתי) 60 ש"ח ---> 360 ש"ח... אבל יצאתי מופסד ב 1,000 מכל היום הזה (בין השאר, נפלתי על רומא ועל קרנות במשחק של צ'לסי, ששמתי אנדר) :\ גם כן המועצה הכלבים האלה.
פשוט בני זונות יושבים שם למעלה ומנהלים את כל העסק הזה. כל העולם ואישתו יודעים שאטו כרגע הוא החלוץ החם בעולם, ומול מי שמו אותו במאצ' אפ? מול פאקינג פבלוצ'נקו, החלוץ הרביעי ברוטציה, שכמובן לא שיחק והתחרות התבטלה. שמתי את המאצ' אפ וליון כבאנקרים, 1X בטוונטה ומשולש באייברוקס. 4 טפסים, כל טופס 50 ש"ח. במקום לצאת ברווח נקי של 600 אני יוצא "רק" ב 200, אבל תודה גם על זה.
גם אני נדפקתי עם הביטול הזה מניאקים בני מניאקים, אבל אצלי זה פחות כואב ממך... צריך לתבוע אותם נראה אולי אפשר יהיה להחזיר את כל ההפסדים האלה ביום מן הימים
2 זכיות שלי מיום שבת :] 68 מכבי חיפה - מ.ס. אשדוד X(X) [V] 1:1 4.70 71 ריאל מדריד - ראסינג סנטאנדר 1(1) [V] 1:6 1.05 45 סראגוסה - ברצלונה 2(2) [V] 2:0 1.15 43 מכבי תל אביב - הפועל רמת גן 1(1) [V] 0:2 1.10 שיטה: 3/4 מחיר ניחוש: 100 ¤ סה"כ לתשלום: 400 ¤ זכיתי ב1839 ¤ 26 טוטנהאם - אברטון X(X) [V] 1:1 3.30 שמתי 200 ¤ זכיתי ב660 ¤